Revisió Magent Hosting Magento Cloudways – 2020

Molts propietaris de botigues Magento s’enfronten a un repte peculiar a l’hora de triar el millor servei d’allotjament Magento.


El fet és que Magento està construït amb una arquitectura complexa i no és fàcil per a aquells que no són experts en tecnologia. Per tant, molts propietaris de botigues en línia prefereixen contractar desenvolupadors de Magento, cosa que és força acceptable, però també hauran de contractar administradors del sistema per tenir cura dels problemes del servidor..

En l’època actual plataformes d’allotjament gestionades han sorgit, la contractació de sys-admins és un passiu en lloc d’un actiu. Tot i que vaig estar gairebé un any en una situació similar i vaig tenir molta sort de trobar un soci d’allotjament gestionat per als meus llocs web – Núvols :)

Així doncs, en aquest bloc, revisaré la plataforma Cloudways i com ThunderStack suporta el rendiment de la botiga Magento juntament amb el deliciós suport.

Reptes que he trobat amb altres solucions d’allotjament

La majoria dels reptes habituals que tenen els propietaris de botigues Magento en el context de la solució d’allotjament inclouen:

Lent Performance

Generalment, la pàgina web triga més de 3 segons en carregar-se. Segons Google, un lloc web triga més que 3 segons per carregar una pàgina és un lloc web lent. Molts propietaris de botigues en línia acostumen a perdre clients a causa del lent rendiment del lloc web.

Sense escalabilitat

Si teniu un servidor d’allotjament (cPanel) de baix cost, els recursos del servidor no es poden escalar. Si la botiga web obté més trànsit, que sol passar durant la temporada de vacances, el lloc web no està en línia i els usuaris han d’afrontar el 504 Gateway Timeout. L’única manera de recuperar-lo és interactuar amb l’equip de suport per ajudar a resoldre el problema.

Hassles de gestió de servidors

El pitjor: els propietaris de botigues han d’actualitzar les seves aplicacions i servidors tot sol. Si no disposen del coneixement del servidor necessari, hauran de contractar un equip que costi molts diners per gestionar els servidors. En canvi, aquests diners es podrien invertir en altres parts del negoci per obtenir més ingressos.

Tipus de solucions d’allotjament de llocs web

Anem a veure diferents solucions d’allotjament de servidors disponibles per als propietaris de botigues Magento.

Hosting compartit

L’allotjament compartit és adequat per a llocs web estàtics. Amb aquest tipus d’allotjament web només obtindreu amplada de banda i opció d’emmagatzematge limitada. Un dels principals desavantatges de l’allotjament compartit està relacionat amb l’escalabilitat del servidor. No podeu escalar el servidor perquè hi ha altres usuaris que ja comparteixen els recursos i l’espai al vostre costat, anul·lant les possibles possibles escalabilitats del servidor..

Amb l’allotjament compartit, heu de comprometre el rendiment del servidor i l’ample de banda del vostre servei.

Hosting dedicat

Els plans d’allotjament dedicats són ideals per a llocs web que interactuen amb un gran nombre de trànsit. Els usuaris obtenen l’accés complet del servidor que els permet configurar les operacions del servidor segons els requisits del seu magatzem.

El principal desavantatge de l’allotjament dedicat és que heu de començar amb un servidor completament gratat que configureu segons els vostres requisits de la botiga. Al final, acabareu passant molt de temps gestionant el vostre servidor dedicat. Independentment dels fets anteriors, gaudeix de recursos dedicats (RAM, CPU, emmagatzematge i amplada de banda).

VPS

Un VPS és un servidor privat virtual que s’assembla més o menys a un servidor d’allotjament dedicat. Permet escalar els recursos del servidor, però el cost del procés és bastant elevat per suportar molts propietaris de botigues web. Amb un VPS, encara haureu de gestionar totes les operacions relacionades amb el servidor.

Hosting Cloud gestionat

El servidor d’allotjament en núvol gestionat inclou una capa de gestió del servidor proporcionada a través d’una plataforma basada en un navegador. És propietari del servidor núvol, però no cal que el gestionis. El cost és gairebé el mateix que un servidor en núvol, però aquí teniu tranquil·litat i podreu administrar la vostra botiga en línia.

Presentació de Cloudways: servei d’allotjament en núvol gestionat

Cloudways és un servei d’allotjament gestionat que ofereix servidors de núvols gestionats per Magento als principals proveïdors d’allotjament en núvol DigitalOcean, Vultr, Linode, AWS i GCE. Es permet als usuaris llançar un nombre il·limitat de botigues als servidors del núvol i fer-los escala durant el moviment.

Funcions d’allotjament de Cloudways

Cloudways ofereix moltes funcions fàcils d’utilitzar que asseguren un increïble Magent allotjament experiència, rendiment sostingut – per als propietaris de botigues en línia – sense ambigüitats. Vegem algunes funcions importants de la plataforma d’allotjament Cloudways:

 • Migració gratuïta: Moure a Cloudways és bastant fàcil. Podeu migrar el lloc web de Magento en només uns clics. La resta serà a l’equip de suport. Nota: Cloudways migrarà gratuïtament un dels llocs web de Magento.
 • CloudwaysCDN: Si els usuaris accedeixen al vostre lloc web amb antecedents diversificats de diferents països i us preocupa el lent temps de càrrega de les pàgines. No et preocupis, però! Com que Cloudways ofereix un CDN integrat que ajuda a millorar la velocitat del lloc web alhora que cobreix els diferents usuaris de diferents parts del món. Podeu utilitzar aquest complement en qualsevol moment.
 • Cura automàtica: Tots els servidors gestionats per Cloudways disposen d’una funció de curació automàtica que ajuda a reduir els bloqueigs del lloc als navegadors d’usuaris. Amb Cloudways, no us haureu de preocupar de la caiguda de la botiga Magento a causa de la majoria dels problemes relacionats amb el servidor resolts mitjançant aquesta funció..
 • Xifrem el certificat SSL gratuït: Assegureu la vostra botiga Magento amb un certificat SSL xifrat gratuït i amb una comunicació final a punta a la vostra botiga en línia. Ajuda a crear la confiança del visitant i a millorar el percentatge de rebots de la pàgina de destinació de la botiga.
 • Funcions avançades de seguretat: Cloudways ofereix una autenticació de dos factors per protegir el vostre compte d’accés no desitjat. Una funció IP de llista blanca: la forma segura d’accedir al vostre servidor mitjançant SSH i SFTP. Permet crear llistes d’adreces IP de confiança, rangs IP de manera que podeu limitar i controlar l’accés només als usuaris de confiança. Juntament amb un tallafoc dedicat i moltes altres funcions de seguretat per afegir capes addicionals de seguretat.
 • Cloudways ThunderStack: L’equip d’enginyeria Cloudways ha construït la seva pròpia pila que és una combinació única de tecnologies de servidors i caché que garanteixen l’alt rendiment continu de la botiga Magento. Cloudways ThunderStack és alimentat per Nginx i Apache, avalats per la darrera versió PHP, Memcached, vernís i Redis, que aporta una combinació letal i un allotjament ràpid Magento.
 • Desplegament d’aplicacions amb un clic: Els usuaris poden desplegar ràpidament deu o més aplicacions que escolliu als seus servidors gestionats per Cloudways en pocs clics.

Iniciació del primer servidor a Cloudways

Per iniciar un servidor a la plataforma Cloudways, cal que crear un compte a la web Núvols gestionat Magento hosting plataforma.

Una vegada que siguis al tauler de serveis de Cloudways, apareixerà a continuació una pantalla. Feu clic a “Inicia” per iniciar el primer servidor.

Afegiu un nom rellevant per a la vostra aplicació, servidor i projecte de Magento.

Seleccioneu qualsevol dels cinc proveïdors de infraestructura com a servei (IaaS) del núvol que escolliu, inclosos DigitalOcean, Vultr, Linode, Google Cloud i AWS.

Un cop hàgiu seleccionat un proveïdor IaaS, seleccioneu la mida del servidor segons els requisits del vostre magent Magento. Si no esteu segurs de la mida del servidor, poseu-vos en contacte amb l’equip d’assistència de Cloudways per ajudar-vos en aquest sentit.

He seleccionat un servidor núvol DigitalOcean. DigitalOcean ofereix servidors amb ample de banda que oscil·la entre 1 GB i 192 GB. Si seleccioneu, un servidor AWS o GCP, podeu triar per separat la mida del servidor, l’amplada de banda, la capacitat d’emmagatzematge i la mida de la base de dades, etc..

Ara, heu de seleccionar la ubicació on voleu allotjar el vostre servidor núvol. Heu de seleccionar la ubicació més propera al vostre país d’origen o des d’on obtingueu el major nombre de clients. Com més proper sigui el vostre servidor als clients, més ràpid serà el rendiment del vostre lloc.

Feu clic a “Inicia ara” i espereu una estona a mesura que el servidor estigui configurat.

Un cop el servidor estigui preparat, podeu utilitzar el lloc web de Magento i executar la vostra botiga en línia de manera senzilla.

És la vostra trucada!

És fàcil posar en marxa la vostra botiga de servidors Magento gestionada amb Cloudways. Només triguen uns minuts a llançar el servidor (segons la velocitat de la vostra xarxa).

No us haureu de preocupar de gestionar el vostre servidor de comerç electrònic. Només heu de seleccionar una aplicació, seleccionar els paràmetres del servidor i aneu bé! A més, obté moltes funcions fàcils d’utilitzar com desplegament mitjançant Git, tallafoc dedicat, zona d’escenificació i molt més. En cas que si teniu requisits personalitzats per configurar la vostra botiga Magento, podeu contractar desenvolupadors certificats de Magento 2.


Obteniu una prova gratuïta de 3 dies a DigitalOcean, Linode i Vultr per provar servidors Cloudways Magento i migrar el vostre primer lloc web de Magento de forma gratuïta.! 

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map