Paras VPS-hosting arvioitu

Sait idean verkkosivustolle?


Ehkä sinusta tuntuu, että on aika siirtyä halvalle jaetulle isännöinnille ja katsoa muita vaihtoehtoja. Silloin VPS: llä on eniten vaihtoehtoja, jos haluat tallennusta ja luotettavuutta. Jos et ole varma, kuinka VPS toimii verrattuna jaettuun tai erilliseen isännöintiin, tässä on nopea erittely.

VPS: tä ei pidä sekoittaa omistettuun hosting-suunnitelmaan. VPS: n avulla saat oman palvelimesi, joka tallentaa kaikki tietosi ja tiedostosi, jotka täydentävät verkkosivustoasi. Näin ihmiset löytävät verkkosivustosi, koska sitä ylläpidetään tehokkaalla palvelimella.

VPS: n avulla saat virtualisoidun tietokoneen käsittelemään koko kaistanleveyttäsi, jotta asiakkaat voivat palata verkkosivuillesi uudestaan ​​ja uudestaan. Tämä on toisin kuin jaettu hosting, jossa voit ”jakaa” palvelimen toisen verkkosivuston kanssa, mutta palvelin on niin suuri, että se ei vaikuta palasi pie.

VPS on hiukan välinen jaetun ja omistetun isännöinnin välillä. Omistettujen palvelimien avulla sinulla on koko palvelin itsellesi. Se voi kuitenkin olla melko kallista, eikä sitä välttämättä tarvita, jos olet juuri rakentamassa pientä verkkosivustoa.

Yksi parhaimmista tavoista ansaita rahaa on rakentaa verkkosivustoja VPS: lle asiakkaillesi. Tämä on hyvä liiketoimintamahdollisuus, koska voit maksaa palvelimistasi yksityisillä isännöintisuunnitelmilla rakennetessasi verkkosivustoja tai sovelluksia eri yrityksille.

Seuraavat VPS-palveluntarjoajat ovat parhaita tällä hetkellä saatavilla. Katsauksessamme tarkastellaan kokonaiskustannuksia, käyttöaikaa, tallennustilaa ja lisäominaisuuksia.

Sisällys

Mikä on VPS?

Kuinka valita oikea VPS

VPS: n usein kysyttyjä kysymyksiä

Parhaat VPS arvostelut

 • Hostgator VPS
 • Nestemäinen verkko
 • Dreamhost VPS
 • InMotion VPS
 • Bluehost VPS
 • Isäntätuuli VPS
 • iPage VPS
 • Media-temppeli
 • Hyvä isä

# 1 Hostgator VPS
VPS-hosting-suunnitelma: Alkaen 29,95 dollaria / kuukausi

HostGator tarjoaa muutama erilainen suunnitelma omistetulle ohjaukselle skaalautuvassa VPS-ympäristössä. Heidän alkeellisin paketti tarjoaa 2 Gt RAM-muistia, 2 ydinprosessoria, 120 Gt levytilaa ja 1,5 Tt kaistanleveyttä alkaen 29,95 dollaria kuukaudessa.

HostGatorin tehtävänä on räätälöinti. Voit hallita ympäristöäsi kokonaan, mukaan lukien mukautetut asennus- ja määritysasetukset. VPS-laitteesi on myös huipputeknisessä tietokeskuksessa, jossa on redundantit LVI-yksiköt.

Sinulla on täysi juurioikeus HostGatorilla, joten voit luoda mukautettuja skriptejä ja sovelluksia haluamallasi tavalla. Voit isännöidä rajattomasti verkkotunnuksia, aliverkkotunnuksia, sähköpostipalveluita, tietokantoja, FTP-tilejä ja yksityisiä nimipalvelimia.

Voit nopeasti nousta ja ajaa valitsemalla sivuston kehittämistyökaluista, ilmaisista verkkosivustojen malleista ja erilaisista komentosarjojen asennuksista.

HostGatorin käyttöaika on melkein yhtä suuri kuin voit saada isännöintipalveluntarjoajalta 99,99% viimeisen kuuden kuukauden aikana. Heidän asiakastuki tarjoaa 24 tuntia vuorokaudessa, 7 päivää viikossa puhelinjärjestelmän. HostGator tarjoaa myös tietokannan yleisille vastauksille verkkosivustojen ylläpitämistä koskeviin kysymyksiin.

Avainominaisuudet:

Täydellinen pääkäyttäjän käyttöoikeus
Jopa 8 Gt RAM-muistia
Voi lisätä resursseja muutamalla napsautuksella
Enintään 2 IP-osoitetta
Sisältää palomuurin ja DDoS-suojauksen
Kaksi ohjauspaneelin vaihtoehtoa
24 tunnin asiakastuki

tuomio

HostGator antaa sinulle paljon arvoa dollarillesi, ja se on hyvä vaihtoehto, jos liikenteen suhde on keskitasoinen. Laajennetut ominaisuudet ja työkalut tekevät siitä loistavan vaihtoehdon perushintatasolla.

# 2 Nestemäisen VPS-hosting-palvelun käyttö
VPS-hosting-suunnitelma: Alkaen 19 dollaria / kk

Liquid Web väittää olevansa nopeimmin hallittu VPS-isäntä planeetalla. Se saattaa olla totta. Heidän VPS-hosting-suunnitelmansa ovat vähän kalliimpia kuin löydät muiden isäntien kanssa. Niiden perussuunnitelmassa on kuitenkin 2 vCPU, 40 Gt SSD-levytilaa, 10 Tt kaistaleveyttä ja cPanel tai Plesk Onyx. Heidän perussuunnitelmansa on myös vain Linux-pohjainen isännöinti.

Kaikissa pilvi-VPS-hosting-suunnitelmissa on ilmainen premium-yritysviesti. VPN: n mukana tulee myös sisäänrakennettu varmuuskopiointijärjestelmä, gigabittinen siirto, rajaton määrä sivustoja, omistettu IP-osoite, CloudFlare CDN, integroitu palomuuri, palvelinsuojattu edistynyt tietoturva, cPanel / WHM tai Plesk, juuripääsy ja paljon skaalattavuusvaihtoehtoja.

Voit myös lisätä joihinkin palveluihin lisätoimintoja. Tähän sisältyy VPN, lataustasapainot, lohkovarastointi, palomuurit ja premium-yritysviesti.

Päälläoloaika on ollut melko keskimääräinen viimeisen kuuden kuukauden aikana Liquid Webissä. Niiden määrä on edelleen 99,98%, mutta viimeisen 30 päivän aikana niillä ei ole ollut viimeaikaisia ​​kysymyksiä.

Avainominaisuudet:

Voidaan hallita kokonaan tai hallitsematta
Pilvipohjainen VPS
Tukee Linuxia ja Windowsia
Tukitiimi on käytettävissä 24 tuntia vuorokaudessa
Jopa 16 Gt RAM-muistia
Helppo päivittää resursseja

tuomio

Suunnitelmasi kustannukset ovat korkeammat, mutta saat jokaiselle vaihtoehdolle tonnin ominaisuuksia. Lisäksi jokainen palvelin on Intel Xeon, mikä on erittäin tärkeää, koska haluat tehokkaan verkkosivuston.

# 3 Dreamhost VPS
VPS-hosting-suunnitelma: Alkaen 15 dollaria / kk

DreamHost on ollut johtava isännöintipalveluntarjoaja useita vuosia. Heidän VPS-suunnitelmissa on joukko ominaisuuksia, jotka osoittavat todellisen arvon hintalle. Peruspaketissa on 1 Gt RAM-muistia ja 30 Gt: n SSD-tallennustila. Jotkut pääominaisuuksista sisältävät hallitut VPS-tietoturvavaihtoehdot, kuten PHP-julkaisupäivitykset, manuaaliset suojauskorjaukset, viimeisimmät WordPress-tietoturvapäivitykset ja paljon muuta.

Saat myös rajoittamattoman 24/7 asiakastuen. Asiakaspalvelutiimi on sisäinen, mikä tarkoittaa, että joudut keskustelemaan tietävän asiantuntijan kanssa DreamHostista joka kerta, kun soitat. Palvelimissa on ohjauspaneeli ja skaalautuva RAM, joten et koskaan jätä miettimättä, mitä verkkosivustolla tapahtuu.

Rajoittamaton kaistanleveys on myös erittäin tärkeä VPS: lle. Kaikkien DreamHost-suunnitelmien liikenne on rajoittamatonta. DreamHostilla on rajoittamaton liikennepolitiikka, jota asiakkaiden odotetaan noudattavan. Yksi todella hienoista vaihtoehdoista, joita DreamHost tarjoaa, on ilmainen viikon kokeilu MySQL VPS: lle.

Avainominaisuudet:

Rajoittamaton kaistanleveys
Verkkotunnuksen hallintatyökalut
Ilmainen verkkosivustojen rakennustyökalu
Täysin hallittu
Ilmainen SSL-varmenne
Rajoittamaton sähköposti
100% käyttöaikatakuu

tuomio

DreamHost on vahva isännöintipalveluntarjoaja, jonka todennettu käyttöaika on 99,99%, ja se on yksi PCMag.com: n parhaiten arvioiduista isännöintipalveluntarjoajista. Isäntäpalvelujen tarjoaja tarjoaa paljon lisäarvoa monilla ominaisuuksilla ja lisäosilla. Hinta ei kuitenkaan välttämättä ole mitä tarvitset pienemmälle verkkosivustolle.

# 4 InMotion VPS-hosting
VPS-hosting-suunnitelma: Alkaen 29,99 dollaria / kuukausi

InMotionin perussuunnitelmat ovat hintaan pieni vanha koulu. Maksat 29,99 dollaria / kuukausi peruspaketista, joka sisältää 4 Gt RAM-muistia, 75 Gt tallennustilaa ja 4 Tt kaistaleveyttä. Saat kuitenkin ilmaisen cPanel- tai WHM-ohjauspaneelin. Siellä on myös live-tilannekuvatyökalu, joka päivittää palvelimen ja verkkosivustojen tilan.

InMotionin suunnitelmat ovat vähän kalliimpia tallennusvaihtoehtojen suhteen. 74,99 dollarilla kuukaudessa saat 5 IP-osoitetta 3: n sijaan perusasetuksilla. Tämä on enemmän kuin GoDaddyn korkein suunnitelma. Suurin InMotionin avulla saatava RAM-muisti on myös 8 Gt. Haluat ehkä enemmän RAM-muistia ja tarvitset isomman palvelimen tarpeitasi varten.

Mukana olevat ominaisuudet ovat hiukan tyypillisiä, mutta voit rakentaa verkkokaupan erittäin helposti InMotionin verkkokaupan rakennustyökaluilla. Saat myös 90 päivän rahat takaisin -takuun.

Avainominaisuudet:

Hallitsee, hallitsematonta ja pilvivipua saatavilla
Käyttää SSD-tallennustilaa
Ilmaiset yksityiset SSL-varmenteet
DDoS-suojaus
Käynnistä avustustoiminto

tuomio

InMotion tarjoaa sinulle joitain ominaisuuksia heidän suunnitelmistaan, jotka saattavat tehdä siitä kustannuksen arvoisen, jos rakennat verkkokauppaa ja haluat lisätoimintoja. Jos rakennat suurempaa verkkosivustoa, joka tarvitsee vähintään 16 Gt RAM-muistia, valitse toinen isäntä.

# 5 Bluehost VPS-hosting
VPS-hosting-suunnitelma: Alkaen 19,99 dollaria / kuukausi

Bluehost on todellakin tulossa parhaaksi palvelimien palveluntarjoajaksi. Heidän verkkosivustollaan on tarjolla muutama erilainen suunnitelma, joka on erittäin edullinen ja jolla on paljon arvoa hintalle. Esimerkiksi vakiopaketissa on kaksiydinprosessori, 30 Gt SSD, 2 Gt RAM ja rajoittamaton kaistanleveys 19,99 dollaria / kuukausi.

Saat myös 30 päivän rahat takaisin -takuun Bluehostilla ja hallinnoidulla 24/7-tuella, joten jos jokin menee alas tai se ei toimi tarkoitetulla tavalla, Bluehost on valmis antamaan sinulle rahat takaisin.

Rajoittamaton paketti sisältää neljä ydintä, 120 Gt SSD, 8 Gt RAM ja rajoittamaton kaistanleveys. Tämä on hiukan jyrkkä verrattuna muihin isännöintipalvelujen tarjoajiin, jotka antoivat sinulle vähän enemmän RAM-muistia ja IP-osoitteita rahaa vastaan.

Avainominaisuudet:

Rajoittamaton kaistanleveys
Jopa 4 suorittimen ydintä
Käyttää SSD-tallennustilaa
Sisältää ilmaisen SSL-varmenteen
OpenStack- ja KVM-käyttö
30 päivän rahat takaisin takuu
Täysin hallittu

tuomio

Ominaisuuksia ei selitetä liian hyvin Bluehostissa, mutta näyttää siltä, ​​että voit odottaa cPanel-käyttöliittymää ja vain Linux-pohjaisia ​​järjestelmiä. Kustannukset ovat hiukan jyrkät peruspaketista 2 Gt RAM-muistilla.

# 6 Hostwinds VPS-hosting
VPS-hosting-suunnitelma: Alkaen 7,49 dollarista / kuukausi

Hostwinds tarjoaa hyviä sidottuja vaihtoehtoja, jos haluat budjetti-VPS: n. Ensisijaisen paketin saat yhden ytimen suorittimen, 512 Mt RAM-muistia ja 20 Gt levytilaa. Tämä ei ole paljon, mutta 7,49 dollarilla et maksa kokonaan.

Ei näytä siltä, ​​että heidän suunnitelmansa tukeisi verkkoyrityksiä tai erittäin suuria tietokantoja. Viimeinen pakettisuunnitelma tarjoaa vain 2 CPU-ydintä, 4 Gt tai RAM-muistia ja 50 Gt levytilaa. Jos haluat aloittaa levytilan ja kaistanleveyden lisäämisen, voit maksaa jopa 551,99 dollaria / kuukausi 9TB / 1 Gt: n portista kaistanleveydellä..

Hostwinds tarjoaa 99,99%: n käytettävyyden takuun ja 100%: n rahojen palautustakuun. Voit valita useasta tietokeskuksen sijainnista ja saada täysin hallittuja VPS-vaihtoehtoja, mukaan lukien resurssien eristäminen, tehokkaat palvelimet ja 24/7 -valvonta.

Avainominaisuudet:

Hallitsemattomia ja hallittuja suunnitelmia saatavana
Linux ja Windows
Ilmaiset verkkosivustojen siirrot
Jopa 16 CPU-ydintä
Yrityslaatuinen palomuuri

tuomio

Hostwinds tarjoaa loistavat pakettihinnat ja skaalautuvuusasetukset, jos haluat tehdä enemmän isäntäsi kanssa tulevaisuudessa. Sen mukana tulee myös täydellinen työkalusarja ja täydet hallintavaihtoehdot.

# 7 Hostinger
VPS-hosting-suunnitelma: Alkaen 3,95 dollarista / kuukausi

Hostinger tarjoaa yhden markkinoiden halvimmista VPS-suunnitelmista. Vain muutamalla dollarilla kuukaudessa voit upottaa varpaasi VPS-isäntämaailmaan. Edullisimmassa paketissa on vain 1 suorittimen ydin, 1 Gt RAM-muistia ja 20 Gt tallennustilaa. Suurimmassa suunnitelmassa on kuitenkin 8 ydintä, 8 Gt RAM-muistia ja 160 Gt tallennustilaa. Kaikkia suunnitelmia on kahdeksan, joiden avulla voit valita parhaan tarpeitasi vastaavan.

Jokaisen suunnitelman avulla saat omistetun IP-osoitteen. Hostinger tarjoaa sekä IPv4: n että IPv6: n avuksesi. Sinulle annetaan myös täysi pääkäyttäjän käyttöoikeus lopulliseen hallintaan.

Avainominaisuudet:

Pilvipohjainen VPS
Jopa 8 Gt RAM-muistia
SSD-tallennustila
Käytettävissä olevat Windows-suunnitelmat
Täysi pääsy juurille
Dedikoidut IP-osoitteet käytettävissä
30 päivän rahat takaisin takuu

# 8 iPage VPS-hosting
VPS-hosting-suunnitelma: Alkaen 19,99 dollaria / kuukausi

IPagella on yli kahden vuosikymmenen ajan web-hosting-teollisuus, ja se tarjoaa melko vankan maineen tarjota loistavaa asiakaspalvelua. Kaikkia VPS-suunnitelmia hallitaan. Tukitiimi huolehtii tietoturvapäivityksistä ja tärkeistä operatiivisista tehtävistä, jotta sinun ei tarvitse tehdä sitä.

Suorituskyvyn suhteen iPage pärjää melko hyvin. Suunnitelmasi mukaan voit saada jopa 8 Gt RAM-muistia ja 4-ytimen suorittimen hyvää suorituskykyä varten.

Myös paljon hienoja ekstroja heitetään sisään. Saat pääsyn useisiin omistusohjelmiin. Tähän sisältyy ainutlaatuiset ohjauspaneelit, ilmainen verkkosivustojen rakentaja ja paljon muuta.

Avainominaisuudet:

Sisältää ilmaisen SSL-varmenteen
Ilmaiset varmuuskopiot
Jopa 2 erillistä IP-osoitetta
Ilmainen verkkotunnus ensimmäisenä vuonna
Ilmainen cPanel-käyttö
Täysin hallittu tuki
30 päivän rahat takaisin takuu

# 9 A2VPS-majoituksen ylläpito
VPS-hosting-suunnitelma: Alkaen 5 dollaria / kk

A2: n VPS-suunnitelmat on rakennettu palvelemaan sinua hyvin riippumatta siitä, mikä on taitotasosi. Palveluntarjoaja hajottaa asiat verkkosivustollaan niin, että tiedät mitä olet tekemässä ennen kirjautumista. Saatavana on kolme erillistä suunnitelmaa. Kahta heistä hoidetaan, kun taas toista ei hallinnoida.

Hallittujen suunnitelmien avulla saat 24 tunnin tukipalvelun ja runsaasti HostGuard-hallintaominaisuuksia. Niihin kuuluvat automaattiset päivitykset, suojauskorjaukset ja cPanel-käyttö. Tämä vaihtoehto on loistava niille, jotka eivät tunne VPS-hosting-palveluita ja tarvitsevat vähän ylimääräistä apua asioiden hoitamiseen ja käyttöön.

Jos haluat lopullisen hallinnan sivustoltasi, voit saada hallitsemattoman suunnitelman. Siihen kuuluu täysi pääkäyttöoikeus, Turbo Speed ​​-laajennusvaihtoehto ja paljon muuta. Tämä suunnitelma on myös täysin muokattavissa. A2 Hosting auttaa sinua luomaan täydellisen ratkaisun.

Avainominaisuudet:

Hallitsemattomia ja hallittuja suunnitelmia saatavana
Jotkut suunnitelmat sisältävät juuripääsyn
HostGuard-hallinta
Jopa 4 suorittimen ydintä
Milloin tahansa rahat takaisin -takuu käytettävissä

# 10 Media Temple VPS -majoitus
VPS-hosting-suunnitelma: Alkaen 55 dollaria / kk

Heidän perussuunnitelma tarjoaa 2 Gt RAM-muistia, 30 Gt tallennustilaa ja 2 Tt kaistanleveyttä 55 dollaria / kuukausi. Jopa jotkut paremmista isännöintipalveluntarjoajista eivät veloita niin paljon 2 Gt RAM-muistia. Media Templessa on joitain uusia ominaisuuksia, kuten Plesk Onyx, jossa on CentOS 6.

Suurin osa Media Temple -ominaisuuksista ei ole laadultaan parempia tai erilaisia ​​kuin muut isännöintipalveluntarjoajat, joilla on halvemmat käynnistykset skaalautuvuuden vuoksi. Maksat enintään 350 dollaria / kuukausi 16 Gt RAM-muistista ja 200 Gt tallennustilasta. Voit valita cPanelista ja WHM: stä tai Plesk Onyxista.

Mukana on muutama eri maksusuunnitelma. Suurin määrä on kuukausittain. Jos haluat saada eniten vastinetta rahoillesi, voit ostaa jopa 3 vuoden palvelun Media Templestä.

Isännöintipalveluntarjoajalla on 99,99%: n takuu ja se tarjoaa 24/7 -tukea kuten muutkin tarjoajat. Voit odottaa täysin hallittua DV-palvelinta, joka käyttää myös Media Templea.

Avainominaisuudet:

Enintään 1 TB SSD-tallennustilaa
Plesk ja cPanel saatavana
Voi lisätä resursseja tarpeen mukaan
Luotettava asiakastukitiimi
99,99 prosentin käyttöaikatakuu

# 11 GoDaddy VPS-hosting
VPS-hosting-suunnitelma: Alkaen 17,99 dollaria / kuukausi

GoDaddy tarjoaa kaikenlaisia ​​hosting-suunnitelmia auringon alla, myös VPS: lle. Haluatko aloittaa jollain pienellä, voit valita talouspaketin, joka alkaa 17,99 dollarista. Tämä perussuunnitelma tarjoaa 1 Gt muistia, 40 Gt tallennustilaa, mittaamatonta kaistanleveyttä, 3 erillistä IP: tä ja ilmainen SSL-varmenne vuodeksi.

Voit skaalata aina lopulliseen suunnitelmaan, jonka hinta on 39,99 dollaria, joka sisältää 8 Gt muistia, 240 Gt tallennustilaa ja mittaamatonta kaistanleveyttä sekä 3 erillistä IP: tä ja ilmainen yhden vuoden SSL-varmenne. GoDaddy tarjoaa myös pääkäyttäjän pääsyn ja taatun saatavuuden.

GoDaddyn käyttöaika on jatkuvasti 99,99%, ja verkkosivusto tarjoaa ympäri vuorokauden asiakastukea ja live-chatia. VPS-laitteesi on tehokas kone, jossa on GoDaddy, ja siinä on kaksisydämeinen Intel E5 -suoritin, jossa on kaksinkertainen 600 Gt: n kiintolevy. Voit myös valita Linux- ja Windows-palvelimien välillä.

Avainominaisuudet

Windows- ja Linux-suunnitelmat
Mittaamaton kaistanleveys
Ilmainen SSL-sertifikaatti vuodeksi
Pääsy juurille
Hallitut ja hallitsemattomat vaihtoehdot käytettävissä
Jopa 4 suorittimen ydintä ja 8 Gt RAM-muistia

tuomio

Saat paljon skaalautuvuutta GoDaddyn avulla, mutta jos verkkosivustosi alkaa kasvattaa tallennustilaa ja IP-osoitteiden lukumäärää, haluat käyttää enemmän yritysvaihtoehtoa.

johtopäätös
Verkkosivustosi ei koskaan laske, mutta hinta on melko jyrkkä maksamaan lähtötason verkkosivustosta tai vaikka haluat skaalautua sivustoon, joka pystyy käsittelemään suuria määriä liikennettä.

Mikä on VPS ja miksi tarvitset sellaista?

Web-hosting-asetusten suuressa järjestelmässä VPS-hosting on seuraava taso ylempänä kuin jaettu standardi. VPS-hosting-suunnitelma tarjoaa suuremman joustavuuden ja enemmän resursseja kuin jaettu suunnitelma. Nämä suunnitelmat eivät ole yhtä vahvoja kuin omat erilliset palvelimet. Mutta ne tarjoavat mukavan keskitason vaihtoehdon viljelypaikoille. VPS-isännöinnin avulla sivustosi tallennetaan edelleen samaan palvelimeen kuin muut. Tärkein ero on kuitenkin se, että et enää jaa resursseja muiden verkkovastaavien kanssa.

VPS tarkoittaa virtuaalista yksityistä palvelinta. Web-hosting-yritykset osioivat palvelinlaitteiden osia jakamalla resursseja yksittäisille tileille virtuaalipalvelimen luomiseksi. Se toimii hyvin samalla tavalla kuin omistettu palvelin. Minkä palveluntarjoajan mukaan käytät, sinulla voi olla täysi pääkäyttäjän oikeus hallita virtuaalipalvelimen toimintaa. Mutta VPS-suunnitelmat ovat paljon edullisempia ja voidaan skaalata vastaamaan yksilöllisiä tarpeitasi.

Miksi haluat investoida VPS-isännöintiin? No, on olemassa useita syitä, miksi sinun pitäisi vaihtaa. Suurin on, että sinulle annetaan enemmän hallintaa ja parempaa luotettavuutta.

Tavanomaisella jaetulla isännöintisuunnitelmalla olet muiden saman palvelimen jakavien verkkovastaavien haimolla. Jotkut yritykset sijoittavat satoja verkkosivustoja samaan fyysiseen palvelimeen. Jos jokin näistä sivustoista kasvaa merkittävästi tai saa äkillisen liikenteen kasvun, sivustosi suorituskyky kärsii. On vain niin paljon resursseja kiertää. Kun yksi sivusto tarvitsee enemmän resursseja, se vie ne sinne ja aiheuttaa ongelmia muiden sivustojen kanssa.

Jos saat virtuaalisen palvelimen, sinun ei tarvitse huolehtia mistään näistä ongelmista. Huolimatta saman laitteiston jakamisesta, sivustot ovat täysin erillisiä ja niillä on omat resurssit käytettäväksi. Tämä estää hoggingia ja varmistaa, että kävijät voivat kokea nopeat latausajat ja sujuvan suorituksen riippumatta siitä.

Toinen hieno hankinta omien virtuaalikoneidesi hankkimisessa on, että voit sijoittaa enemmän resursseja tarvittaessa. VPS-hosting-suunnitelmat on suunniteltu skaalautuviksi. Sen sijaan, että sinun olisi vaihdettava täysin erilaiseen palvelimeen, kun päivität suunnitelmia, palveluntarjoaja voi yksinkertaisesti osoittaa enemmän resursseja tarpeitasi vastaavaksi.

Viime kädessä VPS-hosting-suunnitelmissa on tarkoitus antaa sinulle enemmän hallintaa sivustollesi. Jaettu hosting on hieno pienille verkkosivustoille, joiden liikenne ei ole tonnia. Mutta kun saavutat tietyn pisteen, nämä rajalliset resurssit eivät pysty tukemaan kasvuasi. Silloin sinun tulee harkita virtuaalisen yksityisen palvelimen vaihtamista.

Kuinka valita oikea VPS

Tarpeitasi vastaavan parhaan VPS-hosting-ratkaisun valitseminen vaatii hieman enemmän teknistä osaamista. Tämä pätee erityisesti, jos päivität tavallisesta jaetusta suunnitelmasta. VPS-hosting on monimutkaisempi. Siksi on otettava huomioon enemmän tekijöitä. Tässä on joitain ajateltavia asioita, kun valitset suunnitelmaa.

Prosessorin virta

CPU-ytimet vastaavat tietojen käsittelystä ja sisällön, tietokantojen, laajennusten, sovellusten ja muun kuorman käsittelystä. Lisää CPU-ytimiä tarkoittaa, että virtuaalipalvelimesi voi hoitaa useampia tehtäviä kerralla, aivan kuten tietokoneesi kotona. Jaetulla isännöintisuunnitelmalla sinulla ei ole mahdollisuutta valita, kuinka monta ydintä voit hyödyntää. Tämä määrä on ennalta määritetty palvelintasoilla.

VPS-palveluntarjoajat tarjoavat kuitenkin sinulle mahdollisuuden mukauttaa isäntäympäristösi mieltymyksesi mukaan. Kuten omistettujen isäntäsuunnitelmien kanssa, myös VPS-isäntäsydämien lukumäärä vaihtelee dramaattisesti.

Alemmassa päässä lähtötason suunnitelmat voivat sisältää yhden tai kaksi ydintä. Tämä riittää pienemmille verkkosivustoille, jotka eivät näytä tonnia sisältöä. Spektrin yläpäästä löydät helposti tarjoajia, jotka tarjoavat kahdeksan tai enemmän CPU-ytimiä. Nämä VPS-isännöintisuunnitelmat ovat ihanteellisia sivustoille, joissa on suuria MySQL-tietokantoja tai prosessorin raskaita sovelluksia. Suurempi ytimien lukumäärä varmistaa sivustosi sujuvuuden vierailijoille. Se tulee kuitenkin palkkiona.

RAM-muisti

Virtuaalipalvelimilla on myös oma RAM. RAM tarkoittaa RAM-muistia. Periaatteessa se vastaa tietojen siirtämisestä tiettyjen tehtävien suorittamiseksi. Kuten CPU-ytimet, myös RAM lisää yleistä suorituskykyä ja käyttökokemusta. Kun käytettävissäsi enemmän Gt RAM-muistia, sinulla voi olla runsaasti sisältöä sisältävä sivusto, joka toimii kuin hyvin öljytty kone.

Suosittelemme ainakin VPS-suunnitelman hankkimista, jossa on 2 Gt RAM-muistia. 2 Gt: n avulla sinun pitäisi pystyä ajamaan hyvin suunniteltua sivustoa, jolla on seurantakomentosarja, palomuuri ja mittava MySQL-tietokanta. Jos haluat levätä vaivattomasti tietäen, että sivustosi ei sisällä suorituskykyongelmia, lykätä jopa 4 Gt: n RAM-jakelu hyvään mittaan.

Kun sivustosi kasvaa ja liikenne lisääntyy, voit päivittää VPS-palvelimen RAM-muistin aina 32 Gt tai enemmän. Jos sinulla on enemmän RAM-muistia, sinulla voi olla massiivinen MySQL-tietokanta, käyttää sisällönjakeluverkkoa, hyödyntää välimuistin laajennuksia ja paljon muuta.

Kaistanleveys

Jos sinulla on jo jonkin verran kokemusta web-hosting-palvelusta, sinun pitäisi olla perehtynyt kaistanleveyden käsitteeseen. Kaistanleveys on tietomäärä, joka siirretään joka kerta, kun joku käy sivustossasi. Riippumatta siitä, tarjoatko latauksia vai ei, kaistanleveys on käytetty loppuun. Joillakin parhaista VPS-palveluntarjoajista on rajoittamaton tai mittaamaton kaistanleveys.

Ei ole vaikeaa tiedonsiirron korkkia. Tämä ei tarkoita, että sinun ei pitäisi mennä palveluntarjoajan kanssa, joka toteuttaa korkin. Loppujen lopuksi voit aina lisätä lisää resursseja kasvusi huomioon ottamiseksi. Rajoittamattoman kaistanleveyden suurin hyöty on, että sinun ei tarvitse huolehtia suorituskykyhäiriöistä, jotka johtuvat paljon verkkoliikenteestä.

Levytila

Yleisesti ottaen hosting-yritykset tarjoavat runsaasti tallennusmääriä VPS-suunnitelmille. Mukana oleva levytila ​​on paikka, johon aiot tallentaa sisältöä, joten usean Gt levytilan käyttäminen on ihanteellista. Jotkut palveluntarjoajat tarjoavat myös mittaamatonta tallennustilaa, jos etsit tulevaisuudenkestävää suunnitelmaa.

Kun yrität päättää, minkä palveluntarjoajan kanssa haluat mennä, katso, minkä tyyppisiä säilytystiloja yritys käyttää. Solid-state-asemat tai SSD-asemat ovat parempia kuin tavalliset kiintolevyt. Ne ovat luotettavampia ja voivat lisätä huomattavasti yhteyden nopeutta.

Ohjauspaneeli

Puhutaanko nyt vähän ohjauspaneeleista. Ohjauspaneeleja on saatavana useita. Kuitenkin yleisin on cPanel. cPanel on erittäin käyttäjäystävällinen ja helppo selvittää. Koska suurin osa isännöintipalveluntarjoajista käyttää sitä, monet ihmiset mieluummin pysyvät siinä. Muita vaihtoehtoja ovat Plesk, Webmin, Direct Admin ja muut.

On tärkeää valita haluamasi ohjauspaneeli. Täällä voit hallita kaikkia sivustosi osa-alueita. Voit ladata sisältöhallintajärjestelmiä, kuten WordPress, asentaa laajennuksia, ottaa käyttöön mukautettuja komentosarjoja ja paljon muuta. Kaikki nämä tehtävät tehdään yhdessä paikassa.

Palvelimen hallintatyökalut sijaitsevat myös paneelissa. Muista, että VPS-hosting tarjoaa paljon paremman hallinnan sivustosi suorituskyvystä. Sinulla on ylimääräinen elementti, jonka kanssa viilata. Tuttavan ohjauspaneelin avulla järjestelmän selvittäminen on paljon helpompaa.

Suojausominaisuudet

VPS-palveluntarjoajat tarjoavat tyypillisesti turvaominaisuuksia mielenrauhaa varten. Nykyään Internet on miinakenttä kyberturvallisuuden suhteen. Haittaohjelmat, DDoS-hyökkäykset, identiteettivarkaudet ja hakkerointi ovat viime vuosina vallanneet ripeästi. Joidenkin sisäänrakennettujen tietoturvaominaisuuksien kanssa virtuaalikoneessasi voi olla merkitystä siinä, kuinka sinä ja vierailijat pidät turvassa. Pidä silmällä ilmaiset SSL-sertifikaatit, sisäänrakennettu palomuurisuojaus, DDoS-suojaus ja haittaohjelmien tarkistukset. Mene myös yrityksen kanssa, joka tekee säännöllisiä varmuuskopioita, jos pystyt. Tällä tavalla voit minimoida seisokkeja ja saada sivustosi uudelleen toimintaan, jos ongelmia ilmenee.

Pääsy pääsyyn

Jos haluat hallita palvelintasi mahdollisimman syvältä, sinun on käytettävä VPS-suunnitelmaa, joka tarjoaa pääkäyttäjän pääsyn. Pääkäyttöoikeuden avulla voit muokata kaikkia virtuaalipalvelimesi tiedostoja. Tämä sisältää järjestelmäkriittiset tiedostot. Tämän käyttöoikeuden saaminen voi olla hyödyllistä, jos haluat asentaa ohjelmia tai toteuttaa monimutkaisia ​​koodauksia. Sivustosi pilaaminen on kuitenkin erittäin helppoa, kun sinulla on täysi pääkäyttäjän käyttöoikeus.

Tämän seurauksena kaikki web-hosting-yritykset eivät tarjoa sitä. Ne, jotka tarjoavat vain yhden järjestelmänvalvojan tukiaseman pitääksesi sivustosi turvallisena. Yleensä on suositeltavaa, että vältät juurivyöhykkeen, ellei sinulla ole omaa tietotekniikkatiimiä tai sinulla on erittäin taitava web-hosting-tekniikka.

Käyttöjärjestelmä

VPS-hosting-suunnitelmat ovat saatavana joko Windows- tai Linux-pohjaisissa käyttöjärjestelmissä. Paras VPS-ratkaisu riippuu täysin siitä kehyksestä, jota haluat käyttää. Windows-pohjaiset virtuaalipalvelimet voivat käyttää vain Microsoftin kehyksiä, kuten ASP.net. Kaikki palveluntarjoajat eivät tarjoa Windows-palvelinta.

Linux-palvelimet ovat suosituimpia, koska ne tarjoavat enemmän joustavuutta. He työskentelevät useamman ohjelmointikielen, tietokannan ja kehyksen kanssa. Jos valitset Linux-järjestelmän, sinun on valittava suunnitelma, joka on yhteensopiva haluamasi diskon kanssa. Löydät helposti vaihtoehtoja suosituille distroille, kuten Ubuntu, CentOS ja muut.

Hallittu tai hallitsematon?

Päätös hallitsemattoman ja hallitun VPS-palvelimen välillä laskee henkilökohtaisen mieltymyksesi ja taitotasosi mukaan. Kuten aiemmin mainitsimme, VPS-palvelimen käyttäminen voi olla monimutkaista. Monet pienet yritykset palkkaavat omistautuneita IT-ammattilaisia ​​hallitsemaan isäntäympäristöä tehokkaasti. Jos kuulut tähän luokkaan tai tunnet mukaasi omiin teknisiin taitoihisi, hallitsemattomat VPS-suunnitelmat voivat olla sinulle. Hallitsematon VPS-palvelu tarjoaa yleensä enemmän hallintaa kuin hallitut vaihtoehdot.

Jos et ole tarpeeksi mukava käsitellä palvelinta yksin, sinun ei tarvitse huolehtia. Kourallinen web-palveluntarjoajia tarjoaa hallittuja VPS-palvelimia. Ne maksavat yleensä enemmän kuin hallitsemattomat suunnitelmat. Heillä on kuitenkin ammatillisen avun lisäetu jokaisessa vaiheessa. Palveluntarjoaja ryhtyy tärkeisiin tehtäviin ylläpitääksesi sivustosi toimintaa ja sujuvuutta.

Yhteysnopeudet

Haluatpa sitten saada jaetun perussuunnitelman tai oman erillisen palvelimen, yhteysnopeuden on aina oltava ensisijainen tavoite. Kukaan ei halua käydä sivustollasi, jos lataus kestää ikuisesti. Valitsemasi palveluntarjoajan on pystyttävä tarjoamaan jatkuvasti nopea nopeus kaikille kävijöillesi varmistaaksesi, että sivustosi pystyy saavuttamaan täyden potentiaalinsa. Suorituskykyisten laitteiden lisäksi sinun on otettava huomioon datakeskusten sijainti.

Tietokeskus on missä virtuaalikoneesi sijaitsee. On hyvä idea valita yritys, jonka tietokeskukset ovat lähellä kohdeyleisöäsi. Yhteysnopeudet vähenevät dramaattisesti, jos vierailijat ovat fyysisen palvelimen lähellä. Mutta entä jos palvelet globaalia yleisöä?

Tähän kohtaan sisältyy sisällönjakeluverkkoja. CDN lataa välimuistiin tallennetun version sivustoistasi suurelle palvelinsolmujen verkolle. Sen sijaan, että sinun olisi lähetettävä ping aina etäisiin tietokeskuksiin, käyttäjä muodostaa yhteyden lähimpään solmuun ladataksesi sivustosi. Tämä voi vähentää latausaikoja melko vähän.

uptimes

Viimeisenä, mutta varmasti vähäisimpänä, sinun on otettava huomioon palvelun luotettavuus kokonaisuutena. Kaikki isännöintipalveluntarjoajat pyrkivät pitämään laitteistonsa yllä. Onnettomuuksia kuitenkin tapahtuu. Onnettomuudet rutostavat jotkut palveluntarjoajat enemmän kuin toiset, mikä johtaa alhaisempiin käyttöaika-arvioihin.

Käytettävyysluokka tarkoittaa palvelimien online-aikaa. Jos sähkökatko tai tietoturva katkaisee laitteen, vierailijat eivät pääse sivustoosi. Sivustosi sisällöstä riippuen tämä voi johtaa tulojen menetykseen ja joukkoon muita ongelmia.

Varo käytettävyystakuita ja vankkoja tietoturvajärjestelmiä tietokeskuksissa. Monet palveluntarjoajat menevät yli ja varmistavat, että tietokeskukset ovat suojattuja, turvallisia ja luotettavia.

VPS-UKK

Kuinka omistautuneet ja VPS-isännöintipalvelut eroavat toisistaan?

Dedicated ja VPS web hosting toimivat hyvin samalla tavalla. Ero on voimassa ja hinnassa. VPS-hosting on edelleen teknisesti ottaen jaettu. Käytettävissä olevat resurssit eivät ole tarpeeksi suuria erillisten laitteiden takaamiseksi.

Omistetun isännöinnin avulla sivustosi on aivan erilaisella palvelinlaitteella kuin muut sivustot. Se on hosting-ympäristö ja resurssit. Dedikoidut palvelimet maksavat yleensä huomattavasti enemmän kuin virtuaaliset palvelimet. Mutta heillä on valtava määrä resursseja vetoamaan verkkosivustojen omistajiin, joilla on valtavia sivustoja.

Mitä eroa on Windowsin ja Linuxin VPS-isännöinnissä??

Noin 95 prosenttia kaikista verkkosivustoista ylläpidetään Linux-palvelimilla. Tämä johtuu siitä, että järjestelmä on paljon joustavampi. Linux on avoimen lähteen käyttöjärjestelmä. Voit siis asentaa ohjelmistoja, kuten WordPress, Joomla ja muut, luodaksesi todella mukautetun verkkosivuston.

Windows-palvelimella voit luoda sivustosi .Net-kehyksen avulla. Sinulla on myös pääsy moniin työkaluihin, joita vain Windows-laitteet voivat käyttää. Se on rajoitetumpi kuin Linux-järjestelmät. Lisäksi se maksaa enemmän Microsoftin lisenssimaksujen takia.

Voitko käyttää WordPressiä VPS-hosting-suunnitelmien kanssa?

Voit käyttää maailman suosituinta sisällönhallintajärjestelmää VPS-isännöinnin kanssa. Jotkut palveluntarjoajat tarjoavat jopa hallittua WordPress VPS -majoitusta, jossa he huolehtivat päivityksistä, vaiheista ja muusta.

Mikä on KVM?

KVM on palvelinten hallinnan ainutlaatuinen muoto, jota jotkut web-palveluntarjoajat tarjoavat. Se tarkoittaa näppäimistö-video-hiiri. Pohjimmiltaan se on tapa hallita virtuaalikoneitasi entistä intuitiivisemmalla tavalla. Monet verkkovastaavat pitävät sitä parempana, koska se saa virtuaalipalvelimen tuntemaan ja toimimaan kuin omistettu kone.

Kuka on VPS-isäntä?

VPS-hosting on loistava vaihtoehto jokaiselle, joka on ylittänyt jaetun suunnitelman perusominaisuudet. Se on täydellinen pienille yrityksille, jotka kasvavat tasaisesti ja lisäävät liikennettä. Saat enemmän resursseja kasvun tukemiseen ja sivustosi suorituskyvyn parempaan hallintaan. Lisäksi voit mukauttaa isännöintipalvelun helposti tarpeitasi muuttuessaan.

Näin ollen bloggaajat ja Internet-yrittäjät voivat myös hyötyä. Lisäresurssit ovat hyviä sisällöltään rikkaiden sivustojen rakentamiseen, jotka toimivat kaikille hyvin.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map