Jungle Scout Review 2020 – Det eneste Amazon FBA produktforskningsverktøyet du trenger

Leter du etter en flott måte å komme videre med en oppfyllelse fra Amazon (FBA) virksomhet? En FBA-virksomhet kan gi inntektene et sunt løft hvis du får hånden på et produkt som vil ringe i salget. Å vite hvilke produkter du kan tilby i din FBA-virksomhet kan være noe av en utfordring med mindre du gjør forskningen og analysen av markedsplassen riktig. Et verktøy som kan hjelpe deg med å bestemme hvilket produkt eller hvilke produkter du skal tilby, er Jungle Scout. La oss se nærmere på Jungle Scout, svare på noen vanlige spørsmål om det og undersøke hvor vellykket det er for å hjelpe enkelt FBA-eiere å nå sine mål.


Hva er Jungle Scout?

“Det er en jungel der ute,” er en passende setning når det gjelder å sortere gjennom fjellet av varer og tjenester som er tilgjengelige for FBA-virksomheten din. Jungle speider er et verktøy som hjelper deg å analysere og sortere gjennom den lange listen for å finne ut hvilke Amazon-produkter som vil være de mest lønnsomme og hjelpe deg med å oppnå en jevn flyt av inntekter fra bedriften din.

Hvorfor vil du trenge Jungle Scout?

Hvis du har åpnet en FBA-konto på Amazon, vil du sannsynligvis ha en ide om de forskjellige produktene du ønsker å tilby, men ikke alle produktideene dine er nødvendigvis lønnsomme. Jungle Scout kan hjelpe deg med å oppdage hvilke produkter du ønsker å tilby, som faktisk vil gi deg en anstendig inntekt eller hvilke som vil være best å lede med for å etablere et solid fundament for din FBA-virksomhet.

Hva gjør Jungle Scout?

I hovedsak utfører Jungle Scout en rekke forskjellige funksjoner når det gjelder produktundersøkelser. Blant de forskjellige funksjonene er en av de viktigste oppgavene å spore følgende statistikk over et spesifikt produkt:

• daglig, ukentlig og månedlig salg
• Kunde anmeldelser
• kundevurderinger.

I tillegg til å fortelle brukeren om ytelsen til spesifikke produkter, kan den også overvåke produktlistene, det daglige salget og svingningene i ytelsen til konkurrentenes produktsalg for å finne svakheter å utnytte. Jungle Scout kan brukes på to forskjellige måter: web-appen og Chrome-utvidelsen.

GRATIS lønnsom Amazon FBA-selger eBok

Her er en liten bonus for MakeaWebsiteHub-lesere. Denne gratis eBok fra FBA Stars vil vise deg de fem enkle trinnene for å selge svært lønnsomme produkter på Amazon.

Hvis du noen gang har drømt om å bli din egen sjef og tjene penger på nettet, vil denne eboken inspirere deg til å starte den reisen. 100% gratis. Du har ingenting å tape!

Hvordan bruker du Jungle Scout?

Til å begynne med, bør du ha en spesifikk produktlinje i tankene. Du kan komme til dette punktet ved å brainstorme forskjellige produktlinjer som du føler deg lidenskapelig eller kunnskapsrik om for å gjøre det lettere å markedsføre slike produkter til dine potensielle kunder. Med den produktlinjen i tankene, vil du også ønsker å etablere et sett med statistiske kriterier som hvert produkt i produktlinjen må oppfylle.

Med Chrome-utvidelsen av Jungle Scout i nettleseren din, vil du kjøre en spørring om produktene i produktlinjen. Jungle Scout vil produsere ytelsesdata for produktene i din produktlinje og gi deg en oversikt over salgsestimater, gjennomgangsdata og potensielle prispoeng for hver enkelt.

Du må avgrense søket ytterligere ved å bruke webappen ved å bruke et spesifikt kriterium for produktlinjen. Typiske kriterier inkluderer:

• prisklasse
• preferanse etter land
• produktvekt
• minimum månedlig salg
• salgsdemografi.

Disse kriteriene hjelper deg å gjøre en bedre jobb med å målrette salget ditt mot de rette potensielle kundene. Sammen med at du kan gjøre en bedre jobb med målretting, hjelper webappen deg også med å oppdage nye produktnisjer og produktideer som er relatert til din egen produktserie og vurdere å integrere dem i den generelle driften.

Jungle Scout lar deg også måle nivået på konkurransen din og finne det perfekte området hvor du kan presse inn blant konkurrentene og trekke kunder over til produktlinjen din. I tillegg til å hjelpe deg med å etablere en FBA-virksomhet, kan verktøyene som er tilgjengelige med Jungle Scout også fungere når du bruker et selgeroppfyllingsalternativ, så det er ikke bare begrenset til FBA-virksomheter.

Grunnleggende kontra premium pakker

Jungle Scout har ikke en gratis pakke eller prøvepakke, men den tilbyr en 14-dagers pengene-tilbake-garanti. Du kan starte med en grunnleggende pakke, og deretter oppgradere etter hvert som bedriften vokser, eller starte med en premium-pakke for å ha alle alternativene. Her er de forskjellige pakketilbudene til både webappen og Chrome-utvidelsen.

Oppstart-app

Start-app-pakken gir deg de mest grunnleggende funksjonene i Jungle Scout. Det lar en enkelt bruker spore opptil 40 produkter for mellom $ 29 og $ 39 per måned, avhengig av hvordan du konfigurerer betalingsalternativene. Inkludert i denne pakken er:

• Produktdatabase
• Product Tracker
• Konkurranseovervåking
• Historiske data om salg og rangering
• Internasjonale markedsplasser
• Tidsbesparende filtre

Dette pakkenivået er en god måte å gjøre deg mer kjent med hvordan Jungle Scout fungerer og få virksomheten din til høyre.

Virksomhet

De som ser alvorlig på hva de gjør, vil enten oppgradere til Business Package eller starte på det nivået helt fra begynnelsen. Denne pakken har alle funksjonene i de to lavere nivåpakkene, men tillater opptil 5 brukere og sporing av 150 individuelle produkter. Du kan kjøpe denne pakken til en pris fra $ 69 til $ 99 per måned, basert på hvordan du konfigurerer betalingsalternativene dine.

Nisjejeger

Tillegget til denne funksjonen finnes bare i de mer avanserte pakkene til Jungle Scout, noe som gjør den til en førsteklasses funksjon som tar virksomheten din til et helt nytt nivå. Hva er Niche Hunter, og hva gir det til effektiviteten til Jungle Scout? I hovedsak hjelper det Amazon-selgere i ferd med å finne lønnsomme nisjekategorier. Noen nisjer kan virke lønnsomme av forskjellige grunner, men de nisjene kan være falske flagg på grunn av noen avvik. Niche Hunter er i stand til å avdekke disse avvikene og gi deg et sant bilde av nisjen. Det er en tidsbesparende funksjon som lar deg hoppe over noen få trinn i forskningsprosessen.

Chrome-utvidelse

Chrome-utvidelsen kommer i to forskjellige nivåer: Lite og Pro. De kjøpes for en engangsavgift på henholdsvis $ 97 og $ 197. Lite Chrome-utvidelsen gir de grunnleggende funksjonene som er nødvendige for nybegynnere, inkludert:

• Månedlig salg & inntekter
• Bransjens ledende nøyaktighet
• Vurdering & Anmeldelse Tracking
• Kategori & Selgerrangering
• Løpende support & oppdateringer

Pro Chrome-utvidelsen inkluderer alle de ovennevnte funksjonene sammen med noen få mer avanserte funksjoner for å legge til litt mer kraft til dataanalyse for avanserte selgere. Ekstrautstyret i denne pakken er:

• Web App Advanced Integration
• Kalkulator for salgsvarer
• Dimensjon & Vekten av varene
• FBA-avgiftsestimator
• Mulighetspoeng

Disse ekstra funksjonene skiller de som får virksomheten til å rulle fra de som ruller inn inntekt.

Hva jeg synes om Jungle Scout

Nå som du har en ganske omfattende forståelse av hva Jungle Scout er, hva den gjør og de forskjellige tilgjengelige pakker, er det på tide å ta en titt på hvordan dette verktøyet faktisk fungerer. Vi skal raskt se på tre forskjellige kriterier, og deretter undersøke noen av de vanligste kommentarene til forskjellige brukere og få en ide om noen av fordeler og ulemper ved å bruke Jungle Scout.

Brukervennlig

Hvor brukervennlig er det? Spørsmålet er ofte først på alles liste for alle typer programvare eller applikasjoner, og med god grunn. Hva er poenget med å bruke noe som gir deg hodepine når du prøver å bruke det eller krever en avansert grad i systemteknikk? Det enkle svaret er at alle Jungle Scout-produkter som brukervennlige og ikke trenger en større læringskurve for å komme i gang med å bruke dem. Veksler og inntastingsbokser fungerer som forventet og har en tendens mot det intuitive. Dette er virkelig et tidsbesparende verktøy når det gjelder å utføre produktundersøkelser.

nøyaktighet

Nøyaktighet er noe det tar litt tid å bedømme. Tross alt kan det Jungle Scout spår eller prosjekter bare måles ut i reelt salg og reelle resultater. Brukere er enige om at salget etter seks måneder samsvarer veldig godt med estimatene og tilnærmingene som ble projisert av Jungle Scout-applikasjoner. Forskjellene i salgsprognoser har en tendens til å være innenfor et par hundre dollar over en seks måneders periode, og salgsmengder er vanligvis bare av noen få varer.

Kundeservice

Et annet kriterium som er øverst på listen når det gjelder evaluering av en applikasjon er hvor godt du blir behandlet og hvor fornøyd du er når du har problemer å rapportere eller spørsmål angående bruken av applikasjonen. Kundebehandling er et annet område der Jungle Scout får høye karakterer. De gir raske og nøyaktige svar og er tilgjengelige 24/7 for å gjøre løping av Jungle Scout til en lek.

Hva har brukere å si?

De som har brukt Jungle Scout er de mest kjente med hvordan den fungerer og om den virkelig utfører opp til fakturering. Med alle produktene er det brukere som er imponert og andre som ser ut til å være lystne.

Av de som var mest imponert over Jungle Scout, pekte de på brukervennlighet og den intuitive karakteren av applikasjonens funksjonalitet som toppfunksjonene. I tillegg følte de som hadde positive tilbakemeldinger å gi følelsen at applikasjonen var ganske nøyaktig.

De som ble mindre imponert, følte at det var for stor forskjell mellom Niche Finder eller Product Data Base på webappen når de ble sammenlignet med Chrome-utvidelsen for det samme produktet. I tillegg ser det ut til å være forvirrede eller motstridende resultater mellom forskjellige sider av det samme produktet når du bruker Chrome-utvidelsen.

Fordeler og ulemper

For å hjelpe deg med å få en bedre følelse av hvordan Jungle Scout samlet sett er blant brukerne og for å hjelpe deg med å få en følelse av hvilke områder du kan ha nytte av produktet og hvilke områder som kan forårsake litt frustrasjon, har vi samlet en oversikt over noen av produktets fordeler og ulemper.

Pros:

• Lett å bruke og intuitivt.
• Rikelig med læringshjelp inkludert for nybegynnere.
• Mulighet for å sende generelle skjermbilder til andre for gjennomgang.
• Nøyaktighet av estimatene og anslagene.
• Kvalitet kundebehandling.
• Detaljert analyse av produktvariasjoner.

Ulemper:

• Lite- og Basic-versjonene er litt for begrensede i hva de kan gjøre.
• Full integrasjon mellom web-appen og Chrome-utvidelsen har noen feil å trene.
• Noen følte at både applikasjonene og utvidelsene var litt kostbare.

Hvordan sammenligner alternativene?

Når det gjelder å forstå hvor bra et produkt egentlig er, hjelper det ofte å sammenligne det med noen av de tilgjengelige alternativene eller konkurrentene. Vi skal undersøke fem av de nærmeste alternativene til Jungle Scout og hvordan de stables opp mot denne applikasjonen.

Viral lansering

Den nærmeste konkurrenten til Jungle Scout er Viral Launch. Både en web-app og Chrome-utvidelse leveres også av denne plattformen. Du kan motta en enorm mengde data fra denne plattformen, som både er bra og dårlig, avhengig av hvor godt du klarer å sortere gjennom den. Prisene er konkurransedyktige for Jungle Scout, men Viral Launch støtter bare markedsplasser i de åtte mest fremtredende vestlige markedene rundt om i verden. Jeg personlig vil sette det på nivå med Jungle Scout.

Meld deg på her

AMZ speider

Denne plattformen gir et bredere spekter av verktøy med en web-app, en Chrome-utvidelse for søkeresultater, en Chrome-utvidelse for beregning av fortjeneste og en varespion for å se på konkurrentene. Markedsplassene som støttes med AMZ er også begrenset til de samme åtte fremtredende vestlige markedene sammen med India og Japan. Det er noen gratis versjoner av Chrome-utvidelsene, og du har en 7-dagers gratis prøveperiode. Prisene er litt lavere, men alt i alt har den ikke kraften og potensialet til Jungle Scout.

Helium 10

De som leter etter bare “black box” søkefunksjonene, kan være i orden med denne plattformen. Denne nettappen tilbyr de sorte kassefunksjonene sammen med Trendster for trendforskning, Magnet for søkeordsøk og Cerebro for omvendt ASIN-søk. Det er noen forskningsverktøy som er gratis tilgjengelig, noe som gir deg 20 søk, men tilgangen til funksjonene er begrenset. Du kommer til å bruke omtrent like mye penger på denne plattformen som for Jungle Scout, men du vil få mye mindre kraft og nøyaktighet.

eGrow

Det er fire verktøy inkludert i eGrow-pakken. Den inkluderer en produktsporere, som stort sett er begrenset til etablerte produkter. Det er en Amazon-produktdatabase som ligner Jungle Scout, som gir deg noen anstendige filtre for produktvalg. Denne plattformen har en nettbasert app som fungerer som Jungle Scouts Chrome-utvidelse for live skanning av Amazon. Inkludert er også et nisjeverktøy som ligner på Viral Launch, men ikke på langt nær nivået av Jungle Scout. Den støtter åtte markedsplasser, og erstatter Mexico og Spania av Viral Launch med India og Australia. Denne plattformen gir noen ekstremt begrensede gratisalternativer, og prisene er betydelig lavere, men det samme er dens generelle funksjonalitet sammenlignet med Jungle Scout.

Unicorn Smasher

Den siste plattformen som skal nevnes blant alternativene til Jungle Scout er Unicorn Smasher. Det er en helt gratis Chrome-utvidelse som ligner på Jungle Scouts Chrome-utvidelse. Det gir mange av de samme resultatene for søkeordsøk. Fordi den ikke har en web-app, er den virkelig begrenset til funksjonen til å bestemme markedsstørrelse og konkurranse. Det fungerer ikke på en spesifikk liste, bare resultater av søkeordsøk. Ti markedsplasser, de samme som AMZ Scout, støttes av Unicorn Smashers begrensede tjeneste.

Konklusjon

Det er noen anstendige alternativer med forskjellige prisgunstige nivåer, men når det kommer til verktøyet du virkelig trenger, er det ikke de andre som lager stabelen til Jungle Scout.

De som tar sin FBA- eller selgeroppfyllingsvirksomhet på alvor, vil ønske å ha alle nødvendige forskningsdata for hånden for å bestemme hvilke Amazon-produkter og produktlinjer de skal tilby. Jungle Scout er det fremste verktøyet for å oppnå det nøyaktige målet. De grunnleggende funksjonene vil gi deg en betydelig mengde informasjon for å ta gode beslutninger om Amazon-produkt, og dens avanserte funksjoner har potensial til å hjelpe deg med å ta deg til et helt nytt inntekts- og suksessnivå. Jungle Scout er verdt å vurdere alvorlig over konkurrentene som forskningsverktøy for å drive din FBA-virksomhet.

Meld deg på Jungle Scout

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map