IPvanish kuponkoder – op til 60% FRA – 2020-tilbud

Gennemse på internettet åbner verden for din udforskning, men det åbner også verden for at være i stand til at se, hvad du laver, og hvor du skal hen ved at følge din IP-adresse. Adgang til din IP-adresse har potentialet til at true din sikkerhed og er bestemt en invasion af dit privatliv.


At skjule din IP-adresse er et middel til at gøre din online tilstedeværelse mere sikker. VPN-software, der skjuler din IP-adresse, er den bedste måde at forbedre din samlede sikkerhed på. Et af de bedste valg af VPN, du kan tage, er IPVanish.

Vi viser dig, hvad der gør IPVanish til en af ​​de bedste VPN-tjenester på markedet og et godt valg og lader dig komme ind på deres nuværende rabat tilbud også.

Vores IPvanish-kuponkoder er hårdkodet i linket. Så når du klikker på vores affilierede kupon, føres du derefter til deres site fra denne IPvanish-kuponside.

Vi opdaterer konstant alle IPVanish-tilbud og holder dig ajour med IPvanish-promo-koder.

Fordele ved at bruge IPVanish.com

Hvad er fordelene ved at bruge IPVanish som din VPN-software?

Her er tolv grunde til at overveje:

1. Sikker kryptering. 256-bit AES-kryptering bruges til at beskytte internettrafik.

2. Ingen logning. Trafik og brug af IPVanish indsamles eller logges ikke, hvilket gør brugerne anonyme.

3. Valg af VPN-protokoller. Tilgængelige muligheder inkluderer: PPTP, L2TP, OpenVPN og IKEv2 til iOS.

4. Gratis NAT-firewall. Blokerer indgående trafik og beskytter dig mod malware og ondsindede bots.

5. WiFi netværksbeskyttelse. Yder beskyttelse, selv når du bruger WiFi-hotspots.

6. Ucensureret internet. Gør det muligt for dig at gennemse uden begrænsninger.

7. SOCKS-proxy. Denne funktion er populær blandt torrentbrugere og giver en sikker mellemmand ved hjælp af avancerede teknologier som UDP og IPv6.

8. Netværksinfrastruktur. Brugere er i stand til at oprette forbindelse i mere end 60 lande til mere end 1.000 servere med mere end 40.000 delte IP-adresser.

9. Samtidige forbindelser. Op til fem enheder kan tilsluttes på samme tid på én konto.

10. Tilpasset software. Apps tilpasses til at arbejde med Windows, Mac OS X, iPad og iPhone, Amazon Fire og Android-enheder samt Ubuntu, Chromebook og trådløse routere.

11. lækage beskyttelse. DNS- og datalækager er beskyttet.

12. Risikofri garanti. Du modtager en 7-dages pengene-tilbage-garanti med alle planniveauer.

13. Hurtigste VPN. IPvanish er en af ​​de hurtigste VPN’er på markedet.

Disse tolv fordele er ikke grænsen for fordelene ved at bruge IPVanish.com som din VPN-software. Der er mange flere fordele, som du kan udforske, når du drager fordel af det særlige tilbud, IPVanish har for dig.

Kort historie om IPVanish

Når man undersøger en service, der tilbydes for at beskytte din sikkerhed, er det altid en god ide at have lidt baggrund og historie om virksomheden først. Et uafhængigt datterselskab af Highwends Network Group i Orlando, Florida, Mudhook Media Inc., grundlagde IPVanish i 2005. I begyndelsen havde VPN-tjenesten 32 servere og en klient til Windows OS. Da virksomheden begyndte at udvide, inkluderede de også Mac OS, iO’er, Android og Fire.

IPVanish ejer cirka 90% af deres tilstedeværelsespunkter og lejer infrastruktur fra tredjepartsoperatører, hvor de ikke har deres eget udstyr. De ejer og kontrollerer også et større fiberoptisk netværk af tier 1-servere. I en overtagelse i 2017 købte CDN-selskabet StackPath IPVanish fra Highwinds Network Group. IPVanish-software står fast som en af ​​de bedste VPN-muligheder på det nuværende marked.

IPVanish kuponkode rabat tilbud

Den populære IPVanish VPN-tjeneste nyder at give besøgende en særlig rabat fra tid til anden. Du kan besøge IPVanish-siden fra denne side og drage fordel af deres tilbud, hvis du har en hårdkodet kuponkode. For at holde dig opdateret om de nyeste tilbud fra IPVanish, giver vi de nyeste promo-kuponkoder og yderligere oplysninger lige her, hvor du kan finde det.

Den aktuelle forfremmelse giver nye kunder mulighed for at tilslutte sig IPVanish og spare op til 60% på ubegrænset VPN-adgang. Denne aftale er ud over deres 25% -tilbud på en hvilken som helst sæsonplan, du vælger: månedligt, kvartalsvis eller fuldt år.

Hvad tilføjer denne kombination af tilbud?

Der er forskellige niveauer af rabat afhængigt af hvilken faktureringscyklus du vælger.

På en fuld 1-årsplan betaler du kun $ 58,49 i stedet for den fulde detailpris på $ 143,88, hvilket koster dig kun $ 4,87 per måned. Det er en samlet besparelse på mere end $ 85 rabat!

Du sparer også på andre planbetingelser.

Kvartalsvise VPN-planer med den samme promovering er kun $ 20,24 for 3 måneders plan for VPN-adgang og koster dig kun $ 6,75 per måned.

Månedlige VPN-planer er $ 7,50 per måned.

Disse hårde priser, der er temmelig svære at slå i betragtning af den sikkerhed og beskyttelse, der leveres af IPVanish VPN-software. Bedre endnu, får du 7 dage til at prøve IPVanish uden nogen risiko med deres pengene-tilbage-garanti.

Udnyt denne utrolige rabat, som sikrer streaming af HD-indhold og WiFi-forbindelser og giver et væld af fordele og fordele.

Sådan bruges vores IPVanish-kupon

Tilmelding er enkel. Sådan gør du det:

Brug dette link til at få automatisk rabat på kuponkoden.

Når du er på IPvanish-webstedet, skal du bare klikke på det gule ‘Start nu’ -knappen, der er under den plan, du vil købe.

• Vælg enten en månedlig, kvartalsvis eller årlig betalingsplan.

• Vælg den betalingsmetode, du vil bruge. Kreditkort eller PayPal er mulighederne.

• Indtast de nødvendige oplysninger for at bekræfte dine betalingsoplysninger. Hvis du bruger PayPal, skal du kun angive e-mail-adressen på din PayPal-konto, men kreditkortbrugere skal også give oplysninger om faktureringsadresse.

• IPvanish-rabatkoden anvendes automatisk på prisen på dit abonnement, før du betaler.

• Angiv en e-mail-adresse, og angiv en adgangskode til din konto.

Med dit betalte abonnement åbner du døren til strømmen og sikkerheden i IPVanish-netværksinfrastrukturen, deres nul-log-politik, kryptering, tilpasset software til alle dine enheder og så mange andre store fordele. Derudover har du 7 dage til at beslutte, om du vil fortsætte med at beskytte dig selv og skjule din IP-adresse for dem, der har potentiale til at spore dig og forårsage skade.

Du vil være i stand til at surfe på nettet uden begrænsninger, især dem, der ofte placeres på borgere i forskellige lande rundt om i verden. Du får en VPN med højere hastighedsvurderinger. Du vil også være i stand til at forbinde 5 forskellige enheder til din konto på samme tid.

Ofte stillede spørgsmål om IPVanish

Når der tages en købsbeslutning, har smarte købere en tendens til at have en masse spørgsmål. Vi har forudset nogle af disse spørgsmål og leveret de svar, du søger.

Hvem har brug for IPVanish?

Beslutning om du virkelig har brug for IPVanish kan være noget, du spekulerer på. Se på nogle af de forskellige personer, der bruger IPVanish, og se om du måske passer ind i en eller flere af de samme kategorier:

Forretningsrejsende. Dine personlige forretningsdata er dit livsblod. At holde det sikkert, mens du rejser, er bestemt en god grund til at bruge IPVanish.

Universitetsstuderende. Hvis du skal være i stand til at omgå campus-webbegrænsninger for at få adgang til forskellige kilder til information eller underholdning.

Journalister eller fløjteblæsere. Hvis du er nødt til at hjælpe med at holde kilderne anonyme eller forblive anonym selv uden frygt for gengældelse.

Forskellige typer fagfolk. De, der ofte er i det offentlige øje eller ikke ønsker at have deres professionelle liv kompromitteret.

• Ex-patrioter. Hvis du arbejder eller rejser i udlandet og vil følge med, hvad der foregår derhjemme eller nyde underholdningsmuligheder, der er begrænset i udlandet, samtidig med at du beskytter dit privatliv.

Folk på ferie. Du kan beskytte dine personlige oplysninger og fortsætte med at nyde din yndlingsunderholdning, mens du rejser i forskellige regioner i verden dækket af IPVanishs store netværksinfrastruktur.

Globale borgere. Borgere i restriktive samfund, der ønsker at omgå regeringsmæssigt og institutionelt statsborgerskab.

Online-spillere. IPVanish hjælper med at reducere forsinkelse og blokere DDoS-angreb, mens det også skaber et mere stabilt og ensartet felt, når man spiller online.

Offentlige Wi-fi-brugere. For dem, der bruger offentlig wifi meget, ville en VPN hjælpe med at beskytte dem mod hackere, der får adgang til følsomme data og adgangskoder.

Dem, der er privatbevidste. En bred vifte af aktiviteter truer dit privatliv, herunder: indenlandsk overvågning, regeringsspionering, ondsindede cyberangreb eller endda ISP-tjenester, der ønsker at tjene penge på internetvaner med målrettet reklame.

Hvorfor er IPVanish en af ​​de bedste VPN’er på markedet?

Der er masser af VPN’er (Virtual Private Networks) at vælge imellem, men IPVanish rangerer mod toppen af ​​listen. Der er mange grunde til, at de respekteres som VPN-udbyder. Lad os se nærmere på flere grunde, der gør IPVanish til en overvejelse.

Netværksinfrastruktur

Da StackPath Internet Security Company købte IPVanish, udvidede dets service hurtigt til over 1.000 servere i mere end 60 lande over hele verden. Dette giver dem mulighed for at levere VPN-servere i 85 forskellige internationale byer og 40.000 NAT-delbare IP-adresser for at beskytte deres brugers anonymitet og privatliv. Denne netværksinfrastruktur er under direkte kontrol og under direkte overvågning af IPVanishs eget tekniske personale.

Her er en kort liste over de mange placeringer, hvor denne store infrastruktur er tilgængelig:

• Nordamerika: 18 amerikanske placeringer, 3 placeringer i Canada og 1 placering i Mexico.

• Central- og Sydamerika: 2 lokationer i Brasilien og 1 placering i Costa Rica.

• Europa: 5 lokationer i Storbritannien, 2 placeringer i Spanien, Estland og Østrig og en placering i Albanien, Belgien, Bulgarien, Kroatien, Cypern, Tjekkiet, Danmark, Finland, Frankrig, Tyskland, Grækenland, Ungarn, Irland, Italien, Letland , Litauen, Luxemburg, Moldavien, Holland, Norge, Polen, Portugal, Rumænien, Serbien, Slovakiet, Slovenien, Sverige, Schweiz og Ukraine.

• Asiatiske: 3 placeringer i Tyrkiet og 1 hver i Hong Kong, Indien, Israel, Japan, Malaysia, Filippinerne, Singapore, Sydkorea, Taiwan og De Forenede Arabiske Emirater.

• Der er også 2 lokationer i Australien, 1 i New Zealand og 1 i Sydafrika.

Den brede vifte af dækning af IPVanish-infrastrukturen leverer service til en meget stor del af den globale befolkning, der ønsker den sikkerhed og frihed, der opnås af en VPN.

Hastighed

Et almindeligt problem med VPN’er er langsommere forbindelseshastigheder. Sammenlignet med de fleste VPN’er på markedet er IPVanish en af ​​de hurtigste tilgængelige på kun 18% langsommere end at gennemsøge uden en VPN.

Nul trafiklogpolitik

Nogle virksomheder logger deres brugers aktiviteter på en af ​​deres interne servere. Den privatlivspolitik, som du underskriver med flere VPN-tjenester, giver dem ret til at bruge de data, der er indsamlet af disse logfiler, uanset hvad de finder passende. Ikke så med IPVanish. De opretholder en streng, nul trafikregistreringspolitik. De vil hverken gemme metadataene for din VPN-session eller oplysninger om din brug af tjenesten.

Forskellige protokoller

Flere forskellige protokoller er tilgængelige for IPVanish-brugere, herunder OpenVPN, PPTP og L2TP. OpenVPN’er har en tendens til at give de hurtigste hastigheder uden at ofre sikkerheden. Du skal dog downloade en klient direkte til din enhed for at have certificeret adgang. Alternativet er en speciel protokol kaldet SOCKS eller Socket Security, som giver dig de samme fordele uden at skulle downloade nogen software til dine enheder. Selvom det er hurtigere, er ulempen med SOCKS, at den ikke bruger de samme krypteringsstandarder, så du ofrer lidt sikkerhed ved hjælp af denne protokol.

Intuitiv app

Installation og brug af IPVanish-appen er ret let og brugervenlig. Start af softwaren er øjeblikkelig, let at interface og intuitiv. Alt hvad du har brug for og det brede udvalg af indstillinger, du muligvis har brug for, er let tilgængelige og let at finde.

Opmuntrer til Torrenting

Selvom mange VPN-tjenester er temmelig forbeholdt torrenting, opfordrer IPVanish det. For den gennemsnitlige VPN-bruger er dette et vigtigt salgsargument og en stor bonus, selvom det vredes for pirater mod piratkopiering.

AES-256-kryptering

Verdens førende sikkerhedsbureauer bruger en krypteringsprotokol, der kaldes AES-256. Dette er verdens førende krypteringsprotokol, og den er tilgængelig på IPVanish. Dette er et andet vigtigt salgsargument i betragtning af den ødelæggende karakter af nylige cyberangreb. Ved at surfe på nettet ved hjælp af en AES-256 krypteret VPN er din IP-adresse og alle dine personlige data beskyttet mod hackere.

Fem enhedsforbindelse

Samtidig forbindelse af enheder er et betydeligt salgssted for IPVanish, hvilket gør det til en førende blandt VPN’er. De fleste VPN’er begrænser dig til 3 samtidige enhedsforbindelser, men IPVanish giver mulighed for 5. Dette giver dig, din partner og dine børn mulighed for at gennemsøge sikkert på forskellige enheder på samme tid. Dette skulle blive normen i betragtning af, at alle medlemmer af en husstand til enhver tid bruger en enhed på internettet. På dette tidspunkt tilbyder imidlertid kun IPVanish dette.

Alle disse funktioner er det, der gør IPVanish til et populært valg blandt brugere over hele kloden. Det gør det ret vanskeligt at afvise dem, hver gang de giver dig deres særlige tilbud sammen med deres 7-dages risikofri pengene-tilbage-garanti.

Kan IPVanish være tillid?

Indtil videre har der ikke været nogen rapporter eller lækager eller privatliv invasioner af personer, der bruger IPVanish. Denne VPN fungerer godt til både forretnings- og personlige applikationer. Det er let for begyndere at opsætte og begynde at bruge. Dets sikkerhedsforanstaltninger inkluderer IPv6- og DNS-lækageforebyggelse samt en driftsafbryder og en pålidelig nul-logningspolitik for at beskytte dit privatliv og gøre din internetoplevelse mere privat.

Konklusion

Sikkerhed og sikkerhed, når du gennemser, er meget vigtig, især i betragtning af atmosfæren af ​​øgede tilfælde af malware, ondsindede cyberangreb og tyveri af personlige poster. Udover angrebene er ISP’ers, regeringer, sociale medier og andre institutioner forsøg på enten at tjene penge ved hjælp af dine browserdata og blokere alternative stemmer fra at blive hørt eller lytte til din virksomhed.

Beskyt dig selv ved at skjule din IP-adresse ved hjælp af IPVanish VPN. Det er en topprester på markedet med masser af topfunktioner, en omfattende netværksinfrastruktur, en velprøvet track record og en nul logningspolitik, bare for at nævne nogle få. Bedre endnu, IPVanish tilbydes med en betydelig rabat i hele november måned, hvilket gør dette til det ideelle tidspunkt at abonnere på IPVanishs sikre browsingtjeneste.

For mere information om IPvanish, se vores IPvanish-gennemgang.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map