Granskning för svänghjulshosting för 2020

Högst rankade hanterade
WordPress Hosting

Svänghjul

Redaktörens betyg: 8.9 / 10

Svänghjul som har dykt upp från ingenstans under de senaste fyra åren som en mycket tillförlitlig och enastående WordPress-värdleverantör.


Om du är en webbplatsutvecklare eller designer, har du antagligen hört talas om verktyget för WordPress-plattformen.

Du kanske har kommit till den här artikeln när du tittar på några alternativ för att vara värd för WordPress-webbplatser. Även om du vill få din WordPress-webbplats värd av en kreativ byrå, skulle du göra bra med att undersöka de bästa webbhotellarna för WordPress.

Är du redo att titta på en relativt ny, mycket talad om hanterad WordPress-värd?

Vi pratar om svänghjul som har dykt upp från ingenstans under de senaste fyra åren som en mycket pålitlig och enastående WordPress-webbhotell.

Nåväl, det är åtminstone vad de flesta av kundrecensionerna säger på flera webbhotell och forum.

Du undrar kanske hur det är möjligt för en så ung webbhotell att bli så populär på så kort tid. Så vi skulle inte skylla på dig om du trodde att Flywheels popularitet bara är en marknadsföringsknack.

Uppfyller svänghjulet taggen att vara en hanterad WordPress-värdstjänst?

Erbjuder Flywheel tillräckligt med unika funktioner för en WordPress-webbplatsutvecklare eller designer att seriöst betrakta det som en WordPress-värd för sina kunder?

Du får svar på dessa frågor och mycket mer under den här artikeln.

Vi har tagit det på oss att göra en djupgående undersökning av alla funktioner som erbjuds av FlyWheel webbhotell.

Målet är att hjälpa dig att avgöra om Flywheel-webbhotell är lämplig för dina WordPress-webbhotellkrav.

Funktioner och fördelar med FlyWheel

Låt oss ta en detaljerad titt på funktionerna som FlyWheel erbjuder.

Bluehost-drifttid

UPTIME 99,97%

Svänghjulet har mycket imponerande och konsekvent drifttid.

Bluehost-support

STÖD

10/10 för support och hjälp. Alltid mycket hjälpsam och snabb kontakt med dem.

Bluehost-kompatibilitet

KOMPATIBILITET

WordPress-värd som har 100% kompatibilitet med alla WordPress-funktioner och plugins.

Svänghjulsselskapsbakgrund 

Detta WordPress-värdföretag grundades 2012 och huvudkontoret ligger i Omaha, Nebraska i USA. Det började med målet att göra WordPress-designers och utvecklare liv enklare när det gäller att vara värd för sina kunders WordPress-webbplatser.

Bortsett från att tillhandahålla några enkla prissättningsplaner för dina webbplatser, började detta värdföretag också erbjuda anpassade webbhotellalternativ för extremt stora volymer.

Det är uppenbart att detta företag har skrytt med skalbarhetsalternativ från början. Så oavsett om du skapar den minsta bloggen eller den största webbplatsen och upplever besökares trafik med lastbilen, hävdar Flywheel att han har förmågan att hantera dem alla.

FlyWheel har också alltid fokuserat på att utforma och stärka designers eller utvecklare med de nödvändiga verktygen för att bygga funktionsrika och vackra WordPress-webbplatser.

Och en första anblick på Flywheels egen webbplats visar deras fokus på design och enkelhet.

Viktiga funktioner hos svänghjulet

Uptime

För en webbhotell som påstår sig vara bra på att vara värd för ett antal webbplatser för klienter, skulle ett av de viktigaste testerna vara att hålla webbplatserna tillgängliga större delen av tiden.

Vi förstår att det är omöjligt för någon webbhotell att ha en 100% drifttid, men en bra webbhotell måste visa sin förmåga att hålla driftstopparna till ett minimum.

När en oplanerad stillestånd inträffar måste värden också ha ett mycket proaktivt supportteam som kan göra saker och ting tillbaka till det normala på kortast möjliga tid. Och svänghjulet framgår av en vinnare när det gäller drifttid.

Även om det inte erbjuder någon drifttidsgaranti, vilket inte betyder mycket, har de verkliga uppetidsresultaten delade av kunder, som har använt Flywheel som en WordPress-värdplattform, varit enastående.

De flesta resultat visar att Flywheel har en driftstid på cirka 99,99% och detsamma gäller för en av våra kunders webbplatser som vi byggde för ett år sedan med Flywheel.

Hastighet och prestanda

Bortsett från drifttid är serverns hastighet och belastningstider för webbsidor också viktiga kriterier som avgör ditt val av en premiumleverantör för WordPress.

Svänghjulet använder Cache-cachemaskinen för ferniss som hjälper till att optimera varje del av din WordPress-webbplats. Detta ger en betydande ökning av din webbplats laddningshastigheter.

Du kan till och med få integration av innehållsleveransnätverk (CDN) för ditt Flywheel-värdkonto. Till och med denna faktor spelar en viktig roll för att förbättra serverns svarstider och sidbelastningstider.

Svänghjulet har också inbyggd prestandajustering och cachefunktioner på serversidan för att ytterligare förbättra din webbplats prestanda.

Användningen av den robusta, molnbaserade infrastrukturen från Flywheel garanterar också att din webbplats konsekvent ger en mycket hög prestanda.

Varje svänghjulsserver är särskilt inställd för att säkerställa optimal prestanda hela tiden och detta är möjligt, eftersom denna webbhotell stöder anpassade serverkonfigurationer.

Vi försökte mäta prestandan på en klients webbplats som var värd med Flywheels tjänster för att verifiera om online-kundrecensionerna som rosar beröm för Flywheels snabba prestanda verkligen var sanna.

Den genomsnittliga laddningstiden för webbplatsen vid olika korsningar och cache-posten klockades på under 2 s vilket är ganska imponerande. Det lyckades också ge en mycket bra serverresponsstid på mindre än 400 ms, även under extremt höga trafikperioder.

En annan viktig faktor som leder till hög prestanda och hastighet för dina webbplatser är alternativet att vara värd för din webbplats så nära dina användare som möjligt. Detta beror på att Svänghjulet har cirka 10 datacentra som är spridda över olika kontinenter, inklusive Asien, Europa och Nordamerika.

Stöd

Flywheels WordPress-stöd är ganska praktiskt och gör att du kan koppla av, även när du står inför brådskande problem för någon av dina kunders webbplatser. För problem när som helst erbjuder de 24-timmars nödstöd. Eller så kan du kontakta deras supportteam under de vanliga supporttimmarna från 21 till 19.00. CDT.

Du kan till och med komma i kontakt med Flywheel WordPress-experter, som ingår i supportteamet, på olika sätt, enligt listan nedan:

 • Skicka in en supportbiljett genom att skicka ett e-postmeddelande till [e-postskyddat].
 • Använd en telefon för att ringa dem på (888) 928-8882.
 • Använd livechattalternativet under de vanliga supporttimmarna.

Du får också tillgång till en mängd olika artiklar när det gäller att komma igång med svänghjul, domännamn, säkerhet, plugins, databaser, fakturering och så vidare.

säkerhet

Dina servrar är konfigurerade på ett säkert sätt för att säkerställa maximalt möjligt skydd för din webbplats från hackingförsök. Svänghjulet implementerar intelligent IP-blockering på sina säkerhetssystem som identifierar eventuella inkräktare och blockerar dem på alla webbplatser.

Trots det, om din WordPress-webbplats är hackad, hjälper Flywheel-teamet med experter dig snabbt att lösa problemet gratis. Detta visar tydligt deras förtroende för deras säkerhetsfunktioner.

Flywheel erbjuder också övervaknings- eller skanningsfunktioner för skadlig programvara som hjälper till att hålla dina webbplatser ännu säkrare. Detta är möjligt eftersom Flywheel har samarbetat med Sucuri, en ledande leverantör av WordPress-säkerhetslösningar.

Det är viktigt att du alltid kör den uppdaterade (eller senaste) WordPress-versionen, som i allmänhet också är den säkraste. Med svänghjul behöver du inte oroa dig för att komma ihåg att uppdatera din WordPress-version, eftersom deras team hanterar alla dina stora WordPress-uppdateringar.

Besök svänghjulet

Granskning för svänghjulshosting för 2020

Svänghjul som har dykt upp från ingenstans under de senaste fyra åren som en mycket tillförlitlig och enastående WordPress-webbhotell. Om du är en webbplatsutvecklare eller designer, har du antagligen hört talas om verktyget för WordPress-plattformen.

Redaktörens betyg:
4,5

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map