.life verkkotunnuksen laajennus

.life verkkotunnuksen laajennus

Mikä on .life-verkkotunnus?

.elämää haettiin alun perin TLD: ltä ”Donitsit”, joka on Trixy Oats, LLC. Kuten useiden uusien TLD-ideoiden tapauksessa, .life-hakemiston toimittaminen verkkotunnuksen laajennukseksi toimitettiin toukokuussa 2014. Vaikka jotkut verkkotunnukset luotiin tiettyjen kenttien tai sidosryhmien hyväksi, .life on kattava verkkotunnus, joka . Samoin kuin todellinen maailma on täynnä lukemattomia elämän muotoja,. Elämä on kotisivuja verkkosivustoille, jotka on omistettu kaikenlaisille aiheille.


Miksi valita .life-verkkotunnuksen laajennus?

Syynä siihen, että joku haluaa .life-verkkotunnuksen, on se, että ”elämä” on sana, joka voi tarkoittaa monia asioita monille eri ryhmille; se on sana, joka tarjoaa avoimen ja rajattoman tilan luovuudelle markkinoinnissa ja brändäyksessä. .Life-verkkotunnuksen ottamisessa on myös paljon viisautta, kun kyse on hakukoneoptimoinnista (SEO); on lukemattomia verkkosivustoja, jotka käyttävät vuosikymmeniä vanhoja laajennuksia, kuten .com, .net ja .org, mutta paljon vähemmän sivustoja on liitettynä TLD: n, kuten .life, liitteisiin. Se on mahdollisuus erottua SERP: issä.

Koska luovan ihmisen tekemiä on paljon asioita, jos heille annetaan mahdollisuus nimetä ja hankkia .life-verkkotunnus, seuraava luettelo on luotu tavoitteena pysäyttää ihmisen luovuus. Huomaa, että koska verkkotunnuksia ostetaan jatkuvasti, ei ole mitään takeita siitä, että tietystä luettelomerkinnästä ei ole jo tullut todellisuutta.

 • “se on elämäni” voisi olla verkkosivusto, joka on omistettu ihmisille, jotka jakavat menestystarinoitaan hallitakseen elämäänsä kavereiden, perheen tai koko yhteiskunnan painostaessa. Vaihtoehtoisesti tämä verkkotunnus voisi kuulua No Doubt-, Talk Talk- tai Bon Jovin -fanisivustoille, koska kukin heistä on tuottanut tai peittänyt kappaleen tällä nimikkeellä.
 • “Tämä on minun elämäni” voisi olla blogging-sivusto, joka on suunniteltu kuten “LiveJournal” 2000-luvulle.
 • ”Somethinglikeit.life.” on verkkotunnus, joka saa nimensä lauseesta “elämä tai jotain sellaista”. Lähtökohta tällaisen verkkotunnuksen takana? Mahdollisesti keskittyminen esimerkkeihin medioista, jotka kulkevat tuntemattoman laakson syvyydessä. Tällainen sivusto voi olla hyödyllinen korostamalla esimerkkejä siitä, milloin pyrkimys tekemään jotain ihmiselämäksi voi mennä liian pitkälle tai ei riittävän pitkälle sen omaksi hyväksi.
 • Toinen idea olisi ostaa .life-verkkotunnus, joka keskittyy äskettäin kuolleen ihmisen elämään ja saavutuksiin ja käyttää kyseisen henkilön nimeä .life-elementin edeltäjänä. Vaihtoehtoisesti voit käyttää samaa lähestymistapaa tunnistamattomiin ihmisiin, mikä johtaa ”johndoe.life” ja “janedoe.life”.
 • ”Wild.life” voisi olla villieläimelle omistettu puoli. Tällainen sivusto voisi tarjota ominaisuuksia, kuten antaa käyttäjille mahdollisuuden lähettää kuvia satunnaisesti kohdattuista eläimistä tunnistamista varten, tietoja merkittävistä olentoista suunnitellun retken alueella, retkeilymatkan tai muun erämaan retken alueella ja niin edelleen.
 • ”Shelf.life” voisi olla hyödyllistä selviytymismielisille ja epäsäännöllisille kokkeille. Tämä voitaisiin saavuttaa tarjoamalla käyttäjille haettavissa olevat tietokannat elintarvikkeista ja nesteistä, joista käy ilmi, kuinka kauan tietty herkästi pilaantuva voi säilyä eri olosuhteissa. Tällainen sivusto saattaa jopa tarjota ehdotuksia erityisen vakaista resepteistä tai, jos tiettyä ruokaa esiintyy yleisesti annoksissa, tarjota linkkejä näiden annosten myyjille.
 • “meri elämä.” voisivat käyttää meritieteilijät tutkimuksen tietojen keräämiseen ja jakamiseen reaaliaikaisesti. Vaihtoehtoisesti se voisi olla tarkoitettu suurelle yleisölle toimimaan toisena tietolähteenä meren elämää. Vielä yksi mahdollisuus tällaiselle verkkotunnukselle on, että se voisi kouluttaa ihmisiä, jotka ovat kiinnostuneita elämään merellä, keskittyen mahdollisesti jopa eläkeläisten väestörakenteeseen..
 • “puolikas elämä.” tämä sivusto voisi toimia arkistona kaikissa radioaktiivisissa asioissa. Se voisi kattaa ”radiumtytöiden” surullisen kohtalon, nuoret naiset, jotka altistuivat tietämättään päivittäin säteilylle pyrkiessään pimeässä hehkuvaan maaliin lisälaitteisiin. Se voisi myös selittää, mikä on puoliintumisaika, ja sitten profiloida kaikki radioaktiiviset elementit jaksollisessa taulukossa. Vaihtoehtoisesti tätä verkkotunnusta voidaan käyttää fanisivustona ”Half-Life” -peleihin tai jopa toimia merkkinä hakemistoina merkkejä, kuten Marvel Comics ”The Incredible Hulk”, DC Comics ”Blight, Firestar ja Red Star; Atomic Robo ja Godzilla; fiktiiviset yksilöt, joiden voimat ja kyvyt voidaan jäljittää muihin säteilymuotoihin.
 • ”Chooseagainstpro.life” Koska tämän verkkotunnuksen nimi on peräisin kahdesta aborttia koskevasta pääleiristä, tällainen sivusto toimisi keskustelupaikkana, jonka mukaan äiti on viimeisin välimies välittäjässä sikiön kantamisesta vai ei. Sen lisäksi, että keskitytään valinnan vastaisen puolen ansioihin, sivusto voi myös tarjota neuvoja elämää kannattavien edustajien suhteen ja sisältää kysymyksiä heiltä ja vastauksia yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin, joita he kysyvät valinnan puolestapuhujailta..
 • “Hanki elämä” olisi olemassa keinona ihmisille oppia tapoja lopettaa rutiini elämässään, löytää mielenkiintoinen harrastus mausteta asioita tai jopa kohdata uusia ihmisiä, jotka voivat johtaa ystävyyteen tai asioihin, jotka ylittävät tämän yhteyden tason. Erityisesti tämä sivusto saattaa jopa tarjota neuvoja treffailusta, sosiaalisen ahdistuksen voittamisesta ja jopa ohjata liikennettä erilaisiin treffisivustoihin, jotka vastaavat heidän kiinnostuksen kohteitaan.
 • ”Awelllived.life” saa nimensä lauseesta ”hyvin elänyt elämä” ja toimisi osoitettuna resurssina kuinka monta kertaa tietty hahmo kuoli, sitten palasi kuolleista. Ymmärrettävästi tämä sivusto keskittyisi enimmäkseen sarjakuviin ja mangaan.

Mistä voit ostaa .life-verkkotunnuksen?

.elämä on ollut vapaasti yleisön saatavilla Internet-selailussa, koska Donutsin TLD-sovellus vahvistettiin syyskuussa 2014.

Useimmissa verkkotunnusten rekisteröijissä on .life-verkkotunnuksia ostettavissa.

Tässä on muutama, jotka kannattaa kannattaa tarkistaa..

Namecheap.com – .life-verkkotunnuksen hinta:
3,88 dollaria vuodessa.

Domain.com – .elämän verkkotunnuksen hinta:
3,99 dollaria vuodessa.

Hyvä isä – .elämän verkkotunnuksen hinta:
2,99 dollaria vuodessa.

Muut verkkotunnuksen laajennukset, joista saatat olla kiinnostunut …

 • .io-verkkotunnus
 • .auton verkkotunnus
 • .avaruusalue
 • .tekninen verkkotunnus
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map