Najboljši upravljani WordPress gostovanje – 2020 Vodnik

Po nekaj mesecih predstavitve mojega zadnjega bloga sem bil zelo zadovoljen s prometom na svoji spletni strani in s prihodki, ki sem jih ustvaril. Blog sem uspel razviti na skoraj 3000 dnevnih obiskovalcev in nisem mogel biti bolj srečen.


Stvari so se dogajale odlično, ko sem kar naenkrat od obiskovalcev dobival e-poštna sporočila, da mi je spletno mesto teklo zelo počasi. Poleg tega so ljudje še naprej poskušali vdreti v mojo spletno stran. Kmalu sem porabil več časa za odpravljanje tehničnih težav in skrbi, kako varno je moje spletno mesto WordPress; kot da raste moj blog.

Glavni razlog, da sem se spopadala z vsemi temi težavami, je bil posledica moje izbire gostovanja. Ko sem začel raziskovati svoje možnosti, ki jih je vodilo gostovanje v WordPressu, so se vedno znova pojavile.

V iskanju vseh možnosti gostovanja, ki so na voljo, je ta objava zaživela. Spodaj boste izvedeli kaj Gostovanje je upravljalo z WordPressom pravzaprav so njegovi prednosti in slabosti, ko morate preklopiti, in nekatere možnosti gostovanja, ki jih upravlja WordPress, morda želite upoštevati.

Naših 5 najboljših upravljanih gostiteljev WordPress

# 1 Cloudways – Nizki stroški – izjemna podpora – idealno za resne nove blogerje (25% popust za 3 mesece – koda kupona SITEHUB)

# 2 WPengine – Idealno za spletna mesta z velikim prometom (5 mesecev brezplačnega gostovanja – pridobite to ponudbo)

# 3 Kinsta – Odlična storitev – ugodna cena

# 4 FlyWheel – Draga, a dobiš tisto, kar plačaš.

# 5 Bluehost – Ugodna alternativa zgoraj omenjenim storitvam.

Kaj je upravljano WordPress gostovanje?

Zaradi prevelike priljubljenosti platforme WordPress so se številni spletni gostitelji odločili, da se bodo specializirali za storitve in izdelke, ustvarjene posebej za to platformo. V razmerah, s katerimi upravljate gostovanje v WordPressu, niste odgovorni za noben tehnični vidik, povezan z upravljanjem spletnega mesta. To vključuje posodabljanje vašega spletnega mesta do najnovejše različice WordPressa, redno varnostno kopiranje podatkov, obravnavanje časa delovanja, varnosti ter hitrosti in razširljivosti spletnega mesta..

Glavna prednost dobrega gostitelja programa WordPress je, da se boste lahko osredotočili samo na rast svojega spletnega dnevnika, namesto da bi se morali bati kakršnim koli tehničnim težavam, ki bi vas lahko vzpostavile.

Najbolje vodeni gostitelji WordPress-a imajo vrhunsko podporo ljudi, ki so svoj čas namenili učenju WordPress-a. Morebitne težave, ki jih imate s svojim spletnim mestom, jih lahko pravočasno odpravite.

Gostovalna arena, ki jo upravlja WordPress, je eksplodirala že od malih nog. Namesto strogo upravljanih gostiteljev boste našli široko paleto možnosti gostovanja, ki poskrbijo za začetnike, vse do podjetniških rešitev za spletna mesta, ki mesečno sprejemajo več milijonov obiskovalcev spletnih strani.

Če iščete cenejšo alternativo za rešitve za upravljanje WordPress gostovanja, boste morda bolje prebrali moj najboljši poceni vodnik za gostovanje WordPress.

Gostitelji, ki jih upravlja WordPress, običajno sodijo v dva različna kampa:

1. Pravi upravljani gostitelji:
Ta slog gostitelja ponuja resnično upravljano rešitev WordPress in skrbi za skoraj vse tehnične vidike, povezane z vašo spletno stranjo. Ti gostitelji so na splošno dražji in usmerjeni v mesta s srednjim do visokim prometom.

2. Gostiteljsko usmerjeni gostitelji:
Ta slog upravljanja WordPress gostitelja je običajno od večjih začetnih gostiteljev, ki so nedavno dodali rešitev, usmerjeno v WordPress. Ti niso opremljeni z enako stopnjo funkcij kot zgoraj omenjena vrsta gostitelja, vendar so lahko odlična rešitev za začetnike.

Na splošno bo uporaba gostitelja, ki ga upravlja WordPress, pomagala iztržiti toliko več s svojega mesta WordPress. Če želite izboljšati delovanje svojega spletnega mesta WordPress in hkrati osvoboditi svoj čas od zamudnih tehničnih opravil, je morda gostitelj, ki ga upravlja WordPress, pravi za vas.

Prednosti in slabosti upravljanega gostovanja

S toliko upravljanimi gostitelji WordPress-a, ki jih lahko izbirate, boste želeli preživeti čas za preučitev prednosti in slabosti ter edinstvenih lastnosti vsakega gostitelja. Spodaj boste našli prednosti in slabosti uporabe okoljskega gostovanja, ki ga upravlja WordPress, tako da se boste lahko odločili, ali je primerno za vas.

Prednosti WordPressovega gostovanja

WordPress upravljano gostovanje ima nekaj resnih prednosti za lastnike WordPress strani. Spodaj boste našli nekaj največjih razlogov, ko ljudje nadgradijo svoje gostovanje v upravljanem WordPress gostovanju.

1. Izboljšana hitrost in zmogljivost
Ena od nedvomnih prednosti vodenja gostitelja WordPress na vaši strani je, da je strežniško okolje posebej usmerjeno v WordPress spletna mesta. Nikoli vam ne bo treba skrbeti zaradi preobremenitve spletnega predpomnilnika ali pasovne širine – uspešnost vašega spletnega mesta bo skoraj vedno utripala. Poleg tega je večina gostiteljev, ki jih upravlja WordPress, opremljena tudi z lastnimi ali dodatnimi CDN-ji, kar bo še izboljšalo hitrost vašega spletnega mesta.

2. Visoka stopnja varnosti
Morda je najpomembnejši vidik ukvarjanja z dobrim gostiteljem, ki ga upravlja WordPress, varnost in stabilnost, ki jo pridobite. S pravim upravljanim gostiteljem za vami bo vaše spletno mesto praktično neopazno. Strokovnjaki za upravljanje WordPress hostinga bodo dosledno iskali zlonamerno programsko opremo in blokirali vse poskuse vdorov, preden bodo še kdaj na vašo pozornost. Nekateri gostitelji ponujajo tudi brezplačno čiščenje spletnega mesta, če vaše spletno mesto ne more biti vdrto ali ogroženo. Lep občutek je vedeti, da je vsa vaša zaščitena intelektualna lastnina varna na vašem spletnem mestu in na vaši spletni nadzorni plošči.

3. Priporočila za optimizacijo spletnih mest in dobro podprta podpora
Prav tako prejmete strokovno podporo, ki ni vedno na voljo pri drugih vrstah spletnega gostovanja. Imeli boste namensko ekipo, ki natančno razume vrsto spletnega mesta, ki ga imate, WordPress. Tako bodo lahko priporočili posodobitve, ki bodo še naprej izboljševale vaše spletno mesto. Prav tako bodo lahko hitreje rešili vse težave, ki jih imate s spletnim mestom, kot običajne storitve gostovanja WordPress.

4. Samodejne redne varnostne kopije spletnega mesta
Prednost boste imeli tudi pred vsakodnevnimi varnostnimi kopijami spletnih mest, tako da lahko vedno zagotovite varnostno kopijo spletnega mesta in z njimi povezanih podatkov. Če boste kdaj morali obnoviti svoje spletno mesto v prejšnji iteraciji, boste to lahko naredili z lahkoto.

5. Praktično nič predčasni odmori spletnega mesta
Z upravljanim gostiteljem WordPress skorajda ni nobenega odmora. Vaše stranke bodo vedno lahko pričakovale popolno uspešnost na vašem spletnem mestu. To ponavadi velja, tudi če prejmete velik priliv spletnega prometa naenkrat. To je nujno za spletna mesta, ki vsak dan prejemajo velik promet in s tem povezan dohodek.

6. Izboljšana orodja za razvoj WordPressa
Nazadnje boste prejeli nekaj najbolj uporabnih orodij za razvijalce katere koli storitve spletnega gostovanja na svetu. Na voljo boste imeli nadzor nad različicami, orodja za urejanje območja in druga koristna orodja za razvijalce WordPress, ki jih bo težko najti drugje.

Slabosti WordPressovega gostovanja

Uporaba gostitelja, ki ga upravlja WordPress, ne bo prava za vse. Nekateri spodnji razlogi bodo morda dovolj, da boste iskali drugačno gostovalno rešitev.

1. Stroški so lahko prepovedni
Upravljano gostovanje WordPress je ena izmed dražjih vrst spletnega gostovanja, ki je danes na voljo na trgu. Če imate majhno spletno mesto, se mesečni stroški upravljane storitve gostovanja morda ne bodo izplačali sami.

2. Zaženete lahko samo na WordPressu
Če boste kdaj želeli zagnati spletno mesto, ki ne temelji na platformi WordPress, boste verjetno imeli več težav, če uporabljate upravljano rešitev gostovanja WordPress. Kot smo že povedali, je strežniška arhitektura specializirana za platformo WordPress. Če uporabljate drugo CMS, kot sta Drupal ali Joomla, ni razloga za uporabo gostitelja, ki ga upravlja WordPress.

3. Lahko zaženete omejitve vtičnikov
Določene bodo omejitve vtičnikov, ki jih boste lahko tudi zagnali, odvisno od izbranega gostitelja. Če nadzor predate upravljanemu gostitelju WordPressa, bo samodejno blokiral vse vtičnike, ki upočasnijo delovanje vašega spletnega mesta.

Preden izberete upravljanega gostitelja WordPress, se prepričajte, da omogočajo uporabo vtičnikov, ki so nujno potrebni za delovanje vašega spletnega mesta. Običajno bo vaš gostitelj blokiral vtičnike iz določenega razloga ali imel svoje lastne gostovalne funkcije, ki dopolnjujejo funkcionalnost tega vtičnika.

4. Žrtvujete neko raven nadzora
Nazadnje obstaja določen kontingent blogerjev, ki se preprosto ne marajo odreči nadzoru nad katerim koli vidikom svojega spletnega mesta. Ker bo nekdo drug upravljal s tehničnimi vidiki vašega spletnega mesta, bodo izvedene nekatere spremembe, nad katerimi ne boste imeli popolnega nadzora.

Upravljani gostitelj WordPress je najbolj primeren za uporabnike, ki se ne želijo ukvarjati s tehničnimi vidiki upravljanja svojih spletnih mest.

Kako vedeti, kdaj je čas za prehod na upravljano gostovanje WordPressa

Če pretehtamo prednosti in slabosti, se bo večina ljudi sčasoma premaknila na upravljano gostovanje WordPressa, ko obstoječe gostovalno okolje preprosto ne bo več ustrezalo njihovim potrebam. Rahla izguba nadzora se splača, če lahko nato porabite čas za rast svojega spletnega mesta in sodelovanje z obiskovalci.

Če imate težave z varnostjo in časom, ki presegajo vašo raven strokovnega znanja, vam nadgradnja spletnega mesta prinese uspešnost, varnost in brezskrbnost. Nič ni hujšega kot poskusiti ohraniti nadzor nad spletno stranjo in izgubljati podatke in stranke, ker vaš obstoječi ponudnik gostovanja ni mogel ohraniti spletnega mesta zaradi prometnih konic in hekerjev.

Na splošno ljudje iz različnih razlogov nadgradijo gostitelja, ki ga upravlja WordPress. Poleg zgoraj opisanih situacij se ljudje preklopijo tudi zaradi naslednjih razlogov:

 • Imate WordPress spletno mesto, ki hitro narašča med uporabniki ali obiskovalci spletnega mesta
 • Prišlo je do prometnih preskokov zaradi izdelkov z virusom
 • Imate spletno podjetje, ki bo izgubilo denar, če bo vaše spletno mesto kadar koli brez povezave
 • Cenite obiskovalce in jim želite izboljšati uporabniško izkušnjo
 • Nimate tehničnega znanja ali časa, da upravljate svoje gostovanje

Če imate pri svojem trenutnem ponudniku gostovanja katero od zgornjih težav, boste zagotovo želeli razmisliti o nadgradnji na upravljanega gostitelja WordPress..

Najboljše upravljane WordPress gostovalne družbe v primerjavi

Zdaj je čas, da se pogovarjamo o podjetju in preučimo, katere WordPress upravljane gostitelje bi morali upoštevati. Spodaj boste našli 12 različnih gostiteljev, ki jih upravlja WordPress, ki jih boste želeli oceniti v celotnem iskanju gostovanja.

# 1. Cloudways – najboljši na splošno

EKSKLUZIVNA ponudba: 25% popust za 3 mesece – uporabite to povezavo & koda kupona SITEHUB

Cloudways je upravljan gostitelj oblaka, ki vam omogoča namestitev WordPress-a z uporabo oblaka po vaši izbiri. S storitvijo Cloudways lahko za namestitev spletnega mesta izberete Digital Ocean, Linode ali Amazon AWS. To ni samo gostitelj WordPressa, saj ponujajo druge možnosti CMS in spletnega mesta, ampak ko razporedite WordPress, bo vaše gostovanje upravljano.

Najboljše od tega, da na vašem spletnem mestu WordPress ni omejitev, ki jih zaposlujejo številni drugi gostitelji. Običajno je platforme za gostovanje v oblaku težko upravljati, vendar je z rešitvijo Cloudways, ki jo upravljamo, dobesedno tako enostavno, kot da pritisnete nekaj gumbov.

Opremljen je s funkcijami, s katerimi je upravljanje gostovanja enostavno:

 • Brez omejitev pri izbiri vtičnikov ali celo glede na skupno število vtičnikov, ki jih lahko namestite na določeno spletno mesto
 • Cene, ki temeljijo na tistem, kar porabite, dejansko na plačilo, kar lahko zniža stroške gostovanja
 • Neomejeno varnostno kopiranje in prilagojeni razporedi varnostnih kopij po meri – dnevne varnostne kopije
 • Neomejeno ustvarjanje spletnega mesta in zmožnosti kloniranja spletnih strani
 • Brezplačno aktiviranje in namestitev SSL certifikata z enim klikom

Poleg zgoraj poudarjenih funkcij boste našli standardne funkcije, kot so spremljanje varnosti v realnem času, sodelovanje v ekipi in funkcije dovoljenj, integracija Git in edinstveni robotski AI bot, ki vam bo pomagal.

Cloudways ponuja neverjetno dostopno in prilagodljivo rešitev, ki vas ne zaklene v nobene dolgoročne pogodbe. Za tiste, ki želijo robustno funkcijo, ki je določena s proračunom, je vsekakor vredno preveriti.

2. WPEngine – najboljše… Ampak to ni poceni!

Najnovejša ponudba: 5 mesecev brezplačno gostovanje – uporabite to povezavo

WPEngine se je uveljavil kot upravljan gostitelj WordPress za vse. Namesto, da bi samo postregli s strankami višjega ranga, ima WPEngine široko paleto različnih paketov gostovanja, ki ustrezajo začetnim WordPress namestitvam, vse do spletnih mest, ki dobijo več milijonov obiskovalcev na mesec.

WPEngine se osredotoča na gostitelja z visoko zmogljivostjo, zelo hitri časi nalaganja, skupaj z visoko stopnjo varnosti in solidno podporno ekipo. Nekatere največje blagovne znamke na svetu, vključno z SoundCloud in HTC, uporabljajo WPEngine za napajanje svojih spletnih mest.

Nekatere odlične funkcije, ki jih nudijo paketi, ki so usmerjeni v WordPress za WPEngine, vključujejo:

 • Postopek varnostne kopije in obnovitve z enim klikom za vsako raven načrta gostovanja in dnevne varnostne kopije
 • Redno spremljanje spletnega mesta za zaščito pred neželeno pošto in hekerjem ter brezplačen popravek, če je vaše spletno mesto ogroženo
 • Vključeno je območje upodabljanja spletnega mesta, ki vam omogoča preizkušanje vtičnikov in tem, preden se odločite, da jih želite objaviti
 • Skupne funkcije predpomnjenja, tako da za izboljšanje hitrosti spletnega mesta ni potreben zunanji vtičnik za predpomnjenje
 • Partnerstvo z MaxCDN zagotavlja, da lahko vaše spletno mesto poskrbi za obiskovalce po vsem svetu (vključeno le z višjimi gostovalnimi načrti)

Če želite shraniti veliko medijev, lahko izkoristite edinstveno funkcijo LargeFS, ki vaše gostovanje integrira s skoraj neskončnim pomnilniškim prostorom Amazon S3 – vse kar potrebujete, je shranjevalni račun Amazon S3.

WPEngine je izjemno priljubljen gostitelj WordPress-a, vendar je nekaj pomanjkljivosti, ki se jih morate zavedati. Na primer, ne ponujajo gostovanja po e-pošti za tiste, ki raje upravljajo svoja spletna mesta in poštne račune na istem mestu. Tudi zato, ker gre za upravljano gostiteljsko okolje, obstajajo priljubljeni vtičniki, na primer W3 Total Cache in WP DB Backup, ki jih ne boste mogli uporabljati.

Na splošno je WPEngine visoko zmogljiv gostitelj, ki je lahko močan zaveznik pri spletnih mestih, ki prejemajo velik obseg prometa in od gostiteljskega okolja največ zahtevajo. Morda boste želeli prebrati tudi naš članek o sintezi WPEngine VS.

3. Kinsta

Kinsta je manjše podjetje od nekaterih drugih na tem seznamu, vendar ponujajo neverjetno visoko zmogljivo rešitev gostovanja, ki ponuja samo upravljano gostovanje v WordPressu. S Kinstam imam nekaj mest, od katerih imata obe zelo hiter čas nalaganja med 500 m in 600 m.

Njihovi gostovalni paketi so usmerjeni v višji del trga, vendar impresivna paleta funkcij stroške zlahka splača. Na primer, takoj ko bo vaše spletno mesto opremljeno za neomejeno količino prometa na spletnem mestu in ogledov strani, se bo vaše gostovanje samodejno spreminjalo, ko bo vaše spletno mesto raslo, plus vaše spletno mesto bo podprto z najsodobnejšimi varnostno omrežje.

Nekatere odlične funkcije za WordPress, ki jih ponujajo, vključujejo:

 • Sposobnost izbiranja med 15 različnimi podatkovnimi centri za namestitev strežnika v neposredni bližini obiskovalcev vaše spletne strani.
 • Popolnoma ločite območja uprizarjanja za preizkušanje na mestu in gradite s preprostim postopnim pritiskom, da bodo nove spremembe zaživele v rekordnem času
 • Vključena orodja za razvoj WordPress, kot so WP-CLI, SSH in Git, in podpora za PHP z več različicami
 • Podpora za neomejene poglede in obiskovalce spletnih strani
 • Gostovanje strojne opreme, ki je zasnovana za hitrost in vključuje izolacijo virov, samodejno skaliranje in visoko razpoložljivost
 • Varnostno omrežje 24/7 nadzira z odkrivanjem DDoS, požarnimi zidovi strojne opreme in podporo SSL
 • Celotne varnostne kopije na dnevnem mestu, z možnostjo povečanja pogostosti, če je potrebno

Druga značilnost je uporabniški vmesnik gostiteljske nadzorne plošče. Očitno je, da je nadzorna plošča za upravljanje spletnega mesta zasnovana tako, da poskrbi za začetnike, hkrati pa še vedno prepušča napredne funkcije in orodja. Znotraj nadzorne plošče za upravljanje lahko počnete stvari, kot je dodajanje novega spletnega mesta, uvajanje strežnika za prirejanje, kloniranje obstoječega spletnega mesta, migriranje spletnega mesta in celo pregledovanje analitike spletnega mesta.

Za tiste, ki se uporabljajo na drugih nadzornih ploščah, kot sta cPanel ali Plesk, se boste počutili kot doma, saj boste imeli dostop do funkcij, kot so preusmeritve na spletna mesta, dostop do SFTP, varnostne kopije spletnega mesta, dostop do phpMyAdmin in še več.

4. Vztrajnik

Gostovanje vztrajnikov

Flywheel je edinstven v upravljanem prostoru za gostovanje WordPress-a, saj je zasnovan z oblikovalci, razvijalci in agencijami. To presega zgolj gostitelja programa WordPress in namesto tega uporablja posebne procese za izboljšanje delovnega procesa spletnih oblikovalcev in kreativnih agencij.

Ko izvajate ali upravljate več namestitev WordPress-a, se običajno spopadate s ponavljajočimi se nalogami, vendar je Flywheel trdo delal, da bi te naloge racionaliziral in omogočil preprostejše ustvarjanje in upravljanje spletnega mesta.

Nekaj ​​odličnih funkcij za izboljšanje delovnih procesov agencij in razvijalcev vključuje:

 • Enostavno sodelovanje na podlagi povabil, ki olajša dodeljevanje dovoljenj ekipi
 • Sposobnost ustvarjanja načrtov spletnega mesta, določenih s posebnimi temami, vtičniki in nastavitvami spletnega mesta, da se pospeši postopek gradnje spletnega mesta
 • Odmevni strežnik tako za osebna mesta kot za stranke
 • Armaturna plošča, ki jo je enostavno uporabljati, zaradi česar je upravljanje in ustvarjanje spletnega mesta neverjetno intuitivno

Poleg funkcij, ki posebej skrbijo za trg razvijalcev in agencij, je Flywheel opremljen tudi s funkcijami, ki bi jih želeli, rednimi nočnimi varnostnimi kopijami, 24/7 spremljanjem varnosti, lokacijami po svetovnem centru podatkov in možnostjo enostavno spreminjanja gostovanja.

Za razliko od večine upravljanih gostiteljev WordPress vam Flywheel ponuja možnost namestitve katerega koli vtičnika, ki ga želite, kar je lahko dragoceno za izdelavo odjemalskih mest, ki potrebujejo določeno konfiguracijo vtičnikov.

Če iščete način, kako poenostaviti svoje podjetje in rešiti stres pri gradnji, upravljanju, uvajanju in obračunavanju za več spletnih mest, potem razmislite o tem, kako Flywheel zavrtiti.

5. Bluehost

Bluehost nudi cenovno ugodno alternativo drugim upravljanim gostiteljem WordPressa, hkrati pa še vedno ponuja visoko zmogljivost in trdno varnost. Odličen je za tiste, ki želijo začeti z upravljanjem gostovanja z WordPressom, vendar ne potrebujejo robustnih funkcij (in cenovne oznake), ki jih ponujajo drugi gostitelji.

To strežniško okolje temelji na platformi VPS, ki vam ponuja razširljivost, hitrost in zmogljivost ter je opremljeno z drugimi funkcijami, kot so:

 • Izboljšan cPanel za enostaven dostop do spletnega mesta in upravljanje
 • Podporno osebje, specifično za WordPress, ki je na voljo 24/7
 • Paket ManageWP v pomoč pri selitvi in ​​upravljanju več mest z enega računa gostovanja
 • Zvezdne varnostne funkcije, vključno s SiteLock, SiteLock WAF in Advanced CDN

Obstajajo različni načrti WordPress, ki jih upravlja Bluehost, ki lahko poskrbijo za različne lastnike spletnih mest. Najosnovnejši načrt lahko sprejme do 100 milijonov obiskovalcev spletnega mesta mesečno, najvišji načrt pa podpira neomejeno število obiskovalcev. Skladiščenje načrta, prostor za varnostno kopiranje in RAM se prav tako povečata glede na paket, ki ga izberete.

Če ste že uporabnik Bluehosta in želite nadgraditi na upravljanega gostitelja WordPress, bo nadgradnja računa brez težav. Čeprav iščete cenovno dostopnega gostitelja WordPress, ki vam bo še vedno zagotavljal potrebne funkcije, je Bluehost koristna možnost.

6. WordPress.com VIP

WordPress VIP je v celoti upravljana platforma gostovanja v oblaku WordPress, zasnovana za podporo velikim podjetjem. Struktura cen bo verjetno pretirana za večino lastnikov malih in srednje velikih podjetij, toda velike organizacije, ki se za velik del svojih prihodkov zanašajo na svoje spletno mesto, bodo morda to platformo gostovanja ocenile kot neprecenljivo.

Velike organizacije imajo drugačne zahteve kot spletni strežnik, ki jim je WordPress VIP strokovno zasnovan. Oglejte si nekaj funkcij, ki jih ponuja WordPress VIP:

 • Prožnost podjetja, ki temelji na najboljših praksah v panogi, kot so tabele zbirke podatkov po meri, prijava na enem mestu in zmožnost izvajanja samostojnih različic WordPressa
 • Neprimerljiva hitrost in neomejena skalabilnost z ekipo, ki spremlja vaše stopnje prometa, da se ustrezno poveča
 • Redni pregledi kode in pregledi delovanja, da zagotovite, da kar najbolje izkoristite svoje spletno mesto
 • Najsodobnejše varnostne prakse za zaščito pred grobo silo in drugimi zlonamernimi napadi
 • Samodejne posodobitve jedra WordPress, vgrajenih vtičnikov in funkcij platforme
 • Vsako uro avtomatizirane varnostne kopije spletnih strani
 • Namensko podporno osebje s prilagojenim načrtom podpore

Poleg tega boste imeli dostop do omrežja za dostavo WordPress VIP, ki omogoča optimizacijo in spremljanje poti celotnega spletnega mesta. To vam ponuja prednosti, kot so zmanjšana zakasnitev, izboljšana DDoS obramba, večje hitrosti spletnega mesta in boljši nadzor nad certifikatom SSL.

Na splošno je WordPress VIP zasnovan za velike organizacije, ki želijo vodilne rezultate v industriji, ne da bi pri tem morali razmišljati o gostovanju in rasti svojega spletnega mesta..

7. SiteGround

Če iščete poceni upravljane programe gostovanja WordPress, bo SiteGround dobra izbira. Njihovi načrti so zelo primerni za netehnične uporabnike, ki želijo moč gostitelja WordPress-a za njimi, kot tudi razvijalce, ki zahtevajo funkcije, kot so območja prirejanja spletnih mest in integracija Git.

Nekatere zvezdniške funkcije gostovanja WordPress, ki jih ponujajo, vključujejo:

 • Namestitveni program z enim klikom za hitro namestitev WordPressa na vaše spletno mesto
 • Samodejne posodobitve vtičnikov in jedr, s katerimi zagotovite, da vaše spletno mesto vedno izvaja najnovejšo različico WordPress-a
 • WordPress odmevna območja za preizkušanje funkcionalnosti vašega spletnega mesta, preden ga pošljete po spletu
 • Vnaprej nameščen Git vmesnik za ustvarjanje repo Gita (obvezno za razvijalce)
 • WP-CLI omogočen, tako da lahko upravljate spletna mesta prek ukazne vrstice
 • Paket SuperCacher za hitro delovanje spletnega mesta, ki vključuje tri stopnje predpomnjenja
 • Nadzor mesta WordPress za popravilo ranljivosti WordPress in prilagojena pravila WAF, če je potrebno.

Poleg tehničnih lastnosti gostovanja, ki so pomembne pri upravljanem gostitelju WordPress-a, SiteGround ima za seboj na vsakem koraku tudi zvezdniško ekipo strokovnjakov za WordPress. Ta skupina za podporo je na voljo 24 ur na dan, da vam pomaga preiskati morebitne težave.

Obstajajo trije različni upravljani programi gostovanja WordPress, med katerimi lahko izbirate, odvisno od vaših potreb. Najosnovnejši načrt bo deloval za lastnike spletnih mest, ki ne prejemajo veliko prometa in preprosto ne želijo težav pri upravljanju lastnega WordPress gostovanja in vzdrževanju svojega spletnega mesta. Vendar pa bo vsak, ki potrebuje bolj napredne funkcije svojega gostitelja, želel nadgraditi na enega od načrtov višje ravni. Na srečo so tudi dražje možnosti načrta neverjetno poceni v primerjavi z drugimi upravljanimi ponudniki gostovanja WordPress.

8. Tekoči splet

Tekoči splet je znan po svojih premijskih gostovalnih načrtih, zato upravljalni načrt gostovanja WordPress ni nič drugačen. S tem načrtom gostovanja boste zagotovo plačali premijo, vendar bodo funkcije, do katerih boste imeli dostop, morda vredne cene.

Zunaj vrat bo vaše spletno mesto ničelno omejeno na količino prometa in ogledov strani. Poleg tega imate popoln dostop do strežnika, ki ga veliko upravljanih gostiteljev programa WordPress ne ponuja.

Oglejte si nekatere funkcije, ki jih boste dobili, ko svoje spletno mesto WordPress gostite s tekočim spletom:

 • Samodejne posodobitve, ki vključujejo jedro WordPress-a, vaše teme in vse vtičnike, ki ste jih namestili, naredite, da ne pride do konfliktov
 • Vgrajena kompresija slike za zagotavljanje hitrosti nalaganja
 • Ustvarite temo spletnega mesta in konfiguracije vtičnikov za enostavno in hitro uporabo
 • Enostavno večstransko upravljanje in spremljanje z iThemes Sync Pro, vse z ene lokacije
 • Samodejne vsakodnevne varnostne kopije vašega spletnega mesta
 • Postopni strežnik za preizkušanje sprememb mesta, preden jih potisnete v živo
 • Paket SSL potrdila za vsako spletno mesto, ki ga gostite, ni potrebna nastavitev

Končno bo vaše spletno mesto neverjetno varno, saj bo vaše spletno mesto gostilo v tekočih spletnih centrih podatkov, ne da bi ga oddali zunanji ponudniki. Dobili boste tudi dostop do 24-urne skupine strokovnjakov za podporo, do katere lahko pridete po e-pošti, klepetu ali celo telefonu.

Tekoča spletna rešitev WordPress je namenjena lastnikom spletnih mest z velikim prometom, ki zahtevajo uspešnost in želijo ekipo, ki stoji za njimi na vsakem koraku..

9. Dreamhost

dreamhost gostovanje kupona

Dreamhost je še ena poceni upravljana WordPress rešitev. Dreamhost ima veliko izkušenj z gostovanjem številnih spletnih mest, od popolnih začetnikov, ki oblikujejo svoja prva spletna mesta, do izkušenih spletnih skrbnikov.

Dreamhostovo upravljanje WordPress gostovanja omogoča, da gostovanje WordPressa postane dostopno najrazličnejšim lastnikom spletnih strani. Trenutno ponujajo tri različne pakete, s katerimi lahko uporabniki WordPressa dobijo svoja spletna mesta na spletu, da lahko uporabnike, ki upravljajo z več spletnimi lastnostmi z veliko prometa.

Njihovi upravljani paketi za gostovanje WordPress-a vam bodo nudili funkcije, kot so:

 • Strežniki, ki so na trenutke pripravljeni spremeniti obseg
 • Tehnologija strežnika v oblaku, ki lahko raste z vami, ko raste vaše spletno mesto
 • Neomejeno avtomatizirano varnostno kopiranje spletnih strani – brez SSD diskov, kar vaše spletno mesto naredi 200% hitrejše.
 • Skeniranje zlonamerne programske opreme v realnem času in spremljanje ter popravilo spletnega mesta, če pride do taksista
 • Vrhunska odzivna podpora strankam, ki vam pomaga pri delu s težavami s spletnimi stranmi
 • Dostop do Jetpack Premium in obsežne knjižnice tematik (na načrtih višjih ravni)
 • Integracija in podpora za WooCommerce lastnikom prodajaln e-trgovine

Če ste že Dreamhost stranka in želite nadgraditi gostovanje, potem je njihova upravljana rešitev WordPress dobra izbira. Poleg tega s svojo sposobnostjo spreminjanja obsega s spletnim mestom vam v bližnji prihodnosti ne bo treba seliti gostiteljev kadar koli.

10. Pritisnite

Pressable je izjemno trden gostitelj WordPress, ki sije v svoji zavezanosti k zadovoljstvu strank. Skrbi za srednji konec trga WordPress in ponuja nekaj različnih načrtov, zaradi katerih je Pressable dostopen širokemu krogu uporabnikov WordPressa, od lastnikov posameznih spletnih strani vse do spletnih mest, ki dobijo na milijone mesečnih ogledov strani.

Za nadaljnjo razčlenitev Pressable skrbi za tri različne skupine: agencije in razvijalce, lastnike trgovin WooCommerce in lastnike spletnih mest za podjetja. Od teh treh so odseki, kot je zgoraj poudarjena skupina za začetnike, toda tisti, ki sodijo v zgornje skupine, bodo v upravljanem okolju WordPress gostovanja našli vse, kar si želijo.

Nekaj ​​uporabnih funkcij, ki jih ponuja Pressable, vključujejo:

 • Optimizacija spletnega mesta za zagotavljanje najvišje uspešnosti spletnega mesta
 • Samodejne posodobitve vtičnikov, jedra in tem
 • Sposobnost merjenja prometa na spletnem mestu za prihajajoče ali trenutne poraste prometa
 • Dnevne nočne varnostne kopije za zagotovitev, da se dragoceni podatki na spletnem mestu ne izgubijo
 • Brezplačni SSL certifikati za večjo varnost spletnega mesta
 • Sposobnost enostavno dodeliti in preklicati dostop sodelavcu po zaključku projekta
 • Hitro lahko klonirate ali postavite spletna mesta, da preizkusite posodobitve spletnih mest v realnem času, preden začnete živeti
 • Premium CDN MaxCDN je vključen v vse gostovalne načrte

Pressable resnično sije v svoji zavezanosti za podporo strankam. Vsi uslužbenci so razvrščeni kot strokovnjaki za WordPress, kar pomeni, da boste lahko dobili pomoč, ki jo potrebujete, ko jo potrebujete. Ne glede na to, ali imate konflikt vtičnikov, imate težavo s temo ali imate težje težave, boste imeli za seboj ekipo strokovnjakov, ki vas bodo vodili skozi težavo.

Če želite, da ima hrbet uspešen gostitelj WordPress in dobro podprto ekipo za podporo, potem poskusite s preizkusom Pressable.

11. Stranly

Pagely je eden najdaljših gostov, ki jih upravlja WordPress. Ustrežejo vrhunskemu trgu WordPress z vrhunskimi gostovalnimi paketi. Delali so pri upravljanju gostovanja za nekatera največja podjetja tam, vključno z Disney, Visa, PetSmart, eBay, Virgin Atlantic in še več. Poznan je po tem, da zagotavlja hitro hitrost nalaganja, z zelo visoko stopnjo varnosti spletnega mesta, ne glede na to, kako veliko je vaše spletno mesto ali koliko prometa prejmete.

Uporabljajo Amazon AWS za podporne strežnike, kar omogoča bliskovito hitrost in druge napredne funkcije, kot so integracija GIT, vgrajena uprizoritvena okolja, integracija WP-CLI in še več.

Nekatere funkcije, ki jih lahko pričakujete, vključujejo:

 • Samodejne posodobitve jedra in vtičnikov WordPress
 • Skoraj nič omejitev, na katere vtičnike WordPress lahko namestite
 • Sproti skeniranje spletnega mesta, skupaj z zlonamerno programsko opremo in zaščito DDoS
 • Vgrajen CDN po meri za dosegljivost globalnih spletnih mest in izboljšanje zmogljivosti

Če sta odpuščanje in razširljivost velik dejavnik pri izbiri gostitelja, potem je Pagely vsekakor vredno razmisliti. Poleg tega bo vaše spletno mesto z zaščitnimi funkcijami, ki so izdelane po meri, vedno zaščiteno, ne glede na to, koliko velikega prometa ali prejetega prometa imate.

Upajmo, da vam ta objava nudi boljšo sliko pokrajine gostovanja, ki jo upravlja WordPress, tako da se boste lahko odločili, ali je to primerno za vaše WordPress spletno mesto. Katera koli od zgoraj omenjenih možnosti gostovanja bo odlična izbira za vaše spletno mesto, le odvisno bo od vaših edinstvenih potreb in od tega, kaj potrebujete od gostitelja.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map