Najboljše teme WordPress za fotografe v letu 2020

Ne glede na to, ali ste priložnostni fotograf, ki se ukvarja s trgovino, ali izkušen fotograf, ki fotografira za življenje, veste, da je predstavitev vse. Ko gre za izdelavo spletnega mesta WordPress, ki bo prikazal vaše fotografije, si želite le najboljše; medtem ko je običajna WordPress tema več kot primerna za predstavitev spletnega portfelja, bo po meri WordPress tema, posebej za fotografije, vaše fotografije poskočila na strani.


Poiskali smo 30 najboljših tem WordPress za fotografe, za katere je zagotovljeno, da bodo vaše fotografije zvezde vašega spletnega mesta. Ne glede na to, ali ste novinec WordPress ali mojster pri manipuliranju z notranjim delovanjem spletnega mesta, boste na tem seznamu našli temo fotografije WordPress, ki vam bo všeč.

1. Neskončna fotografija

Cena: BREZPLAČNO

neskončna fotografija-tema

Tematsko poimenovana Infinite Photography WordPress tema je zasnovana v mislih fotografov; je hitra in odzivna tema, ki deluje na številnih napravah, vključno z osebnim računalnikom, iPadom in večino pametnih telefonov. Zaradi te teme je nalaganje fotografij preprost postopek in celo omogoča uporabo ene od fotografij za ustvarjanje ozadja po meri. Možnosti prilagajanja se tam ne ustavijo, saj vam tema Neskončna fotografija omogoča, da dodate logotip po meri, spremenite postavitev domače strani in celo prilagodite število stranskih vrstic. Ta tema programa WordPress podpira tudi navojene komentarje, gledalcem pa omogoča, da komentirajo svoje najljubše fotografije ali ponudijo predloge za uporabo v prihodnjih posnetkih.

2. Vrti se

Cena: BREZPLAČNO

vrti-wordpress-tema

Tema Revolve WordPress je elegantna tema, ki ponuja nekaj, kar najbolj primanjkuje WordPress tem: navpično drsni drsnik na celotnem zaslonu in stranski meni. Tema Revolve WordPress je večnamenska tema; medtem ko bodo fotografom všeč poudarki, ki jih daje slikam, bodo tudi druge poklice, kot so kuharji in oblikovalci, všeč njegove lastnosti. Tema Revolve WordPress je zaradi številnih možnosti prilagajanja popolna za oblikovanje fotografskega portfelja in je popolnoma združljiva z vtičniki, kot je WooCommerce. Tema Revolve je tudi SEO prijazna, saj vam omogoča, da izkoristite prednosti iskalnikov, kot sta Google in Bing, da na vaše spletno mesto privabite nove bralce. Tema Revolve WordPress ne vsebuje le popolne dokumentacije, ampak je na voljo tudi virtualna navodila.

3. iPhotography

Cena: BREZPLAČNO

Tema iPhotography bo poskrbela, da bodo vaše fotografije dosegle široko občinstvo; Ta tema ni samo združljiva z več spletnimi brskalniki, vključno z Internet Explorerjem 9 do 11, Chromom, Firefoxom in Opera, ampak je združljiva tudi z več napravami, vključno s pametnimi telefoni in osebnimi računalniki. Ta tema je idealna za tiste, ki so fotografijo postali poklic, saj vsebuje prilagodljiv logotip glave, besedilo avtorskih pravic v nogi in večstopenjski spustni meni. Drsne slike omogočajo bralcem, da se hitro premikajo od ene fotografije do druge, zato je tema iPhotography idealna za tiste, ki želijo predstaviti portfelj na WordPressu. Čeprav je ta tema bolj primerna za profesionalne, bodo tudi ljubitelji priložnostnih fotografij ugotovili, da jo je enostavno prilagoditi tudi fotografskemu blogu.

4. Premium fotografija

Cena: BREZPLAČNO

Premium fotografija

Z imenom, kot je Premium Photography, bi pričakovali, da bo tema WordPress napolnjena s polnimi funkcijami in na srečo ta tema nosi svoje ime. Tema Premium fotografije ima lahko minimalno, čisto predstavitev, toda pod pokrovom je polna dodatkov, kot so integracija družbenih medijev, podpora za favicon, možnost spreminjanja logotipa in celo možnost dodajanja besedila o avtorskih pravicah na fotografije in objave v blogih . Ta tema vključuje tudi pripomoček po meri, ki bo prikazal predstavljeno sliko skupaj z vašo zadnjo objavo. Medtem ko je ta tema idealna za ljubitelje fotografij, ki želijo predstaviti svoj portfelj, bodo ljubitelji potovanj in tehnofili tudi radi imeli, kaj ta tema ponuja.

5. Osnutek portfelja

Cena: BREZPLAČNO

osnutek-portfolio-wordpress-tema

Medtem ko nekatere teme poskušajo biti jack vseh poslov, tema Osnutek portfelja osredotoči vsa svoja prizadevanja na eno samo točko: prikazovanje vašega neverjetnega portfelja. Ta minimalistična tema je elegantna in odzivna, daje poudarek izključno na vaših neverjetnih fotografijah. Čeprav je ta tema v možnostih za prilagajanje lahka, ponuja možnost ustvarjanja ozadja po meri skupaj z meniji po meri. Navojni komentarji, predstavljeni v tej temi, svojim gledalcem omogočajo, da ne puščajo samo komentarjev o vaših fotografijah, ampak jim omogočajo tudi odgovore drugim komentatorjem. Ta tema je pripravljena na prevod, tako da lahko povečate svoje poglede, kar vam omogoča, da dosežete svetovno občinstvo in najdete ne samo nove oboževalce, temveč tudi nove stranke.

6. Kalon

Cena: BREZPLAČNO

kalon-wordpress-tema-fotografija

Medtem ko je večina do zdaj predstavljenih tem WordPress fotografij za splošno uporabo, je tema Kalon WordPress najbolj primerna za fotografe, ki se osredotočajo na poročno ali otroško fotografijo. Razvijalec to temo označuje kot “žensko temo” zaradi mehkih barv in zaobljenih robov, ki so kot nalašč za prikaz nežnejših življenjskih trenutkov, kot sta rojstvo novega otroka ali zaročne fotografije.

Prostrana postavitev te teme vam ne daje le dovolj prostora za prikaz fotografij, ampak tudi dovolj prostora za pisanje kratke zgodbe o vsaki od njih. SEO prijazna zasnova teme Kalon WordPress vam omogoča, da se hitro povzpnete na vrh Googlove lestvice. Ta tema ni združljiva samo z mobilnimi in računalniškimi napravami, ampak je združljiva tudi z vsemi glavnimi spletnimi brskalniki, vključno z Firefoxom, Internet Explorerjem, Chromom in celo Operami. Tema Kalon WordPress je ena od najhitreje naloženih tem WordPress, ki jo boste našli, saj razvijalec to temo neprestano preizkuša in prilagodi, da zagotovi optimalne čase nalaganja. Končno tema Kalon WordPress vključuje integracijo družbenih medijev, tako da vi in ​​vaši gledalci objavljate povezave do svojih najljubših fotografij neposredno na platforme družbenih medijev, kot sta Facebook in Twitter.

7. Elicit

Cena: BREZPLAČNO

Elicit-wordpress-tema

Podobno kot osnutek portfelja je tudi Elicit še ena minimalistična tema, ki deluje fantastično za fotografe, ki želijo pokazati svoj portfelj. Novicam WordPressa bo všeč, kako enostavno je sprožiti to temo, strokovnjaki pa bodo uživali v tem, koliko možnosti prilagajanja ponuja tema Elicit. S petimi področji pripomočkov lahko to temo natančno prilagodite in tako zagotovite profesionalen videz, zaradi katerega bo vaš portfelj izstopal iz množice. Elicit podpira vse glavne WordPress vtičnike, je združljiv z vsemi večjimi brskalniki in deluje tako v mobilnih napravah kot osebnih računalnikih.

Sorodno: Kako vzpostaviti spletni portfelj z WordPressom

8. NovelGreen

Cena: BREZPLAČNO

novalgreen

Medtem ko nekateri bralci morda želijo uporabiti temo fotografije WordPress za priložnostno skupno rabo svojih fotografij, pa drugi iščejo temo WordPress, s pomočjo katere bodo lahko prodali svoje delo. Tema NovelGreen WordPress je tema programa WordPress, ki vsebuje vgrajeno podporo za WooCommerce, tako da lahko preprosto prodajate odtise svojim oboževalcem. Poleg prodaje fotografij na spletu tema NovelGreen vključuje tudi razdelke za kontaktni obrazec, izjave, galerijo in celo stran O. Ta podpora za WordPress s podporo za šest področij Widget ponuja profesionalni videz na enak način z največjimi spletnimi trgovci na drobno. Če ste fotografski podjetnik, ki je pripravljen svoj hobi spremeniti v podjetje, je tema NovelGreen WordPress odlična izbira.

9. Fotolit

Cena: BREZPLAČNO

fotolit

Kljub temu, da ima besedo “lite” prav v svojem imenu, tema Photolite ne primanjkuje možnosti. Ta minimalistična tema ponuja naslednje možnosti:

 • Ozadja po meri
 • Glave po meri
 • Meniji po meri
 • Predstavljene slike
 • Funkcija lepljive objave
 • Navojni komentarji
 • Podpora za prevode

Poleg teh funkcij se tema Photolite WordPress ponaša tudi z združljivostjo z vsemi glavnimi spletnimi brskalniki in se izjemno hitro naloži. Ta tema uporablja veliko število drsnikov, kar pomeni, da novinci WordPress ne bodo imeli težav pri prilagajanju.

10. Pingrafija

Cena: BREZPLAČNO

pingrafija

Pinterest je eno izmed najbolj premiernih spletnih strani za skupno rabo vaše fotografije, tema Pingraphy WordPress pa občutek spletnega mesta Pinterest prinaša občutek prav na vaš lasten blog. Ta tema posnema postavitev Pinterest-a in ustvarja znano vzdušje, ki ga boste imeli radi tako vi kot vaši bralci. Ta tema v štirih stolpcih vam nudi dovolj prostora za prikaz vseh fotografij, odzivna postavitev pa bo zagotovila hitro nalaganje vašega spletnega mesta, ne glede na to, na kateri napravi je. Z možnostjo prilagajanja barv in menija vam tema Pingraphy WordPress omogoča prilagajanje spletnega mesta tako, da ustreza vaši osebnosti.

11. Odzivna fotografija

fotografija-odzivna-tema

Tako kot piše v svojem imenu, je tema Odzivna fotografija WordPress tema za hitro nalaganje, ki bo v nekaj sekundah v celoti naložila vaše spletno mesto. Z osmimi postavitvami v meniju in možnostjo prilagoditve vseh vidikov te teme ne bosta videti dva primera odzivne fotografije. Če nimate časa ali spretnosti za oblikovanje teme po meri, tema Odzivna fotografija vključuje več kot 70 vnaprej izdelanih modelov, ki jih lahko uporabite. Funkcija Neskončno drsenje na to temo je idealna za portfelj, s pomočjo katerega lahko bralci potujete po vseh vaših fotografijah.

[delilnik]

12. Etudes

Cena: 49 dolarjev

etude

Tema Etudes WordPress fotografu daje toliko poudarka, kolikor fotografij daje. Minimalistična zasnova spletnega mesta ves čas spremlja vaše gledalce na vaše fotografije, številne galerije pa vam omogočajo, da svoje slike razvrstite na najboljši možni način. Če želite dodati nekaj pisne vsebine, ki bo priložena vašim fotografijam, vam razdelek za revijo teme Etudes WordPress omogoča kroniko zgodovine za vsako sliko. Tema Etudes WordPress ponuja tudi nekaj različnih možnosti za kontaktno stran, kar omogoča, da svoje osebne podatke delite s potencialnimi strankami. Nazadnje je ta tema zasnovana z zasloni Retina, kar pomeni, da si lahko uporabniki z iPadom ali iPhoneom ogledajo vaše fotografije v čudoviti kakovosti z visoko ločljivostjo.

[delilnik]

13. Izročite fotografijo

Cena: 13 dolarjev

dostavite fotografijo

Tema Deliver Photography je bolj usmerjena k profesionalnim fotografom, ki ponuja veliko funkcij, ki vam bodo pomagale pri karieri. Strani s portfeljem uporabljajo minimalistično zasnovo, da prikažejo svoje delo, bralca pazijo na slike in ne motijo ​​elementov uporabniškega vmesnika. Na strani približno vam lahko izpolnite toliko ali malo informacij o sebi, kolikor želite, medtem ko kontaktni obrazec omogoča, da bodoče stranke hitro stopijo v stik z vami. Novice WordPress bo všeč podrobna dokumentacija, ki je priložena tej temi, saj opisuje skoraj vse značilnosti te teme in kako jih uspešno uporabiti..

[delilnik]

14. Borano

Cena: 18 USD

borano-fotografija-wordpress-tema

Medtem ko je veliko tem WordPress vsebinsko samo z enim diaprojekcijo, je tema Borano WordPress dodatna milja, saj uporabniku omogoča, da na enem spletnem mestu vključi več diapozitivov. To združite z množico galerijskih postavitev, ciljnih strani, albumov in možnostjo filtriranja portfelja, in imate eno najboljših tem WordPress za profesionalne fotografe. S tem, da lahko podpira tudi Google Zemljevide in delujočo stran za stike, tema Borano WordPress potencialnim strankam omogoča hitro in enostavno stik z vami.

[delilnik]

15. Fotografska fotografija

Cena: 59 dolarjev

fotografija-WordPress-tema

Če niste novi pri WordPressu, se lahko poizvedovanje s temo hitro sprevrže; v nekaj minutah lahko vaše spletno mesto WordPress izgleda bolj vroče nerede kot lepa predstavitev vaših fotografij. Tema Photoedge WordPress je narejena posebej za novince in vsebuje obsežno dokumentacijo in veliko drsnikov: izdelava spletnega mesta WordPress s to temo je tako enostavna kot uporaba miške. Najboljši del teme Photoedge WordPress je, da hitro nalaga fotografije, gledalcem pa omogočite več časa za ogled lepih posnetkov in manj časa za pogled na pol naložene slike.

[delilnik]

16. Dunaj

Cena: 17 dolarjev

viena-fotografija-wordpress-tema

Če iščete način, kako predstaviti svoje fotografije v čudoviti kakovosti z visoko ločljivostjo, ne glejte več na temo dunajske WordPress. Ta tema je zasnovana posebej za fotografe in vsebuje minimalističen dizajn in podporo za naprave z zasloni Retina. Dunajska WordPress tema vam omogoča, da ustvarite tako galerijske strani kot tudi albume skupaj s stilsko stranjo About, da prikažete osebo za kamero. Najboljši del dunajske WordPress teme je, kako enostavna je uporaba, pri čemer tema ne vsebuje samo dokumentacije, temveč tudi brezplačne posodobitve in namenski podporni kanal.

[delilnik]

17. Agata

Cena: 59 dolarjev

agatha-fotografija-wordpress-tema

Tema Agatha WordPress slavi kakovost in količino, saj je polna funkcij, ki jih bodo fotografi radi vzljubili. Vtičniki Visual Composer in Revolution Slider so skupaj s to temo, kar vam daje več kot 50 USD prihranka. Funkcije teme Agatha WordPress se ne končajo, saj tema ponuja tudi neomejeno barvno shemo, namestitev z enim klikom, neomejeno Googlovo pisavo in celo ogromno zbirko ikon. Ko želite ustvariti priložnostni blog, ki bo prikazal fotografije in glasbe, ne morete narobe s temo Agatha WordPress.

[delilnik]

18. Dvakrat

Cena: 49 dolarjev

dvojna fotografija-wordpress-tema

Tema TwoPold WordPress se obravnava kot „vrhunska tema s celozaslonskim fotografiranjem“ in enostavno je razumeti, zakaj; Ta tema ne samo da ponuja sedem postavitev domačih strani, ampak ponuja tudi šest postavitev albumov in galerij. Vrhunske lastnosti se ne ustavijo, saj tema TwoFold WordPress ponuja tudi logotipe, animacije in celo filtre, ki spreminjajo barvo. Tema TwoFold WordPress vsebuje tudi tri učinke lebdenja fotografije, zaradi česar vaše fotografije ne izstopajo samo med bralci, temveč tudi potencialnimi strankami. Če se želite razdeliti na videografijo, vam tema TwoFold WordPress omogoča pretvorbo fotogalerije v video galerijo s klikom miške.

[delilnik]

19. Pustolovščina

Cena: 49 dolarjev

pustolovščina-beseda-tema

Nekateri fotografi uporabljajo svoje fotografije za pripovedovanje zgodbe, pri čemer je vsaka slika v zaporedju novo poglavje v epski pustolovščini. Ustrezno poimenovana Adventure WordPress tema oživi vašo pustolovščino, saj ponuja funkcijo drsenja po paralaksu, ki omogoča bralcu, da zgodbo doživi tako, kot je načrtoval fotograf. Tudi tema Adventure WordPress vsebuje več portfeljev, po meri izdelane škatle s pozivi k dejanju, vrtiljak slik s samodejnim predvajanjem in možnost dodajanja povezave do katere koli fotografije. Če iščete tematsko bogato WordPress temo, s katero bi zgodbo pripovedovali s slikami, ne iščite več kot tema Adventure WordPress.

[delilnik]

20. SolarWind

Cena: 59 dolarjev

sončna vetrnica-beseda-tema

Tema SolarWind WordPress je še ena v dolgi vrsti minimalističnih WordPress tem; vendar ima tema SolarWind nekaj funkcij, zaradi katerih izstopa iz množice. Kombinacija drsnika po celotnem zaslonu in drsnika traku omogoča preprosto vlečenje in spuščanje fotografij na vašo stran ter prilagajanje njihove velikosti med letenjem, medtem ko zidana postavitev omogoča, da naenkrat dobite več fotografij na zaslonu. Če ga želite preklopiti, vam postavitev črtaste strani omogoča, da slike na zaslonu predstavite kot črte, kar ustvari edinstven vizual, ki ga ne boste našli v drugih WordPress temah.

[delilnik]

21. e-trgovina

e-com-mythemeshop

Fotografija je zelo donosna kariera, toda večina fotografij se bori s tem, da je odlična platforma za prodajo njihovih fotografij. Tema e-trgovine WordPress je odličen način za prodajo fotografij prek spleta svojim oboževalcem. Medtem ko tema eCommerce WordPress ponuja osnove, kot je funkcionalnost vozička, gre tudi zgoraj in naprej z vključitvijo funkcij seznama želja, možnosti hitrega ogleda in funkcij SEO, s katerimi lahko potencialne stranke najdejo vaše spletno mesto. Tema ni zasnovana samo za uporabnike mobilnih in osebnih računalnikov, ampak podpira tudi vse glavne spletne brskalnike, vključno z manjšimi brskalniki, kot je Opera. Razvijalec te teme ponuja 24-urno podporo strankam, tudi ob praznikih, kar pomeni, da lahko hitro odpravite kakršno koli težavo.

[delilnik]

22. SocialMe

socialni jaz

Za fotografe skorajda ni nič večjega od prisotnosti na družabnih medijih; samo z eno virusno fotografijo bi vaše ime lahko videlo na tisoče, če ne celo na milijone ljudi. Tema SocialMe WordPress vaše spletno mesto vključuje v skoraj vsako spletno mesto družbenih medijev, vključno s Facebookom, Twitterjem, Instagramom in Pinterestom. S samo klikom gumba lahko vi ali vaši bralci delite katero koli od svojih fotografij ali vnosov v dnevnike na svojih računih v družbenih medijih. Tema SocialMe WordPress je tudi popolnoma združljiva z vtičnikom WooCommerce, saj omogoča bralcem, da ne le delijo vaše fotografije, ampak kupijo kopijo za lastno uporabo..

[delilnik]

23. Blogging

Cena: 49 dolarjev

blogging-tema

Za nekatere fotografe naj bi bile njihove fotografije le del večje slike. Na primer, nekdo, ki fotografira predvsem politične konvencije, bo morda želel dodati svoje misli in komentar na vsako svojo fotografijo. Tema Blogging WordPress vam omogoča, da to storite prav zaradi svojih pripomočkov po meri in elegantnega dizajna. Tema bloganja ima intuitivno zasnovo, ki daje enak pomen tako vašim fotografijam kot besedam, bralce pa vabi, da nadaljujejo z branjem po vsakem članku. Tema Blogging WordPress vsebuje izvedbo SEO, tako da ste lahko prepričani, da bodo vaši članki maksimalno izpostavljeni na spletnih iskalnikih.

[delilnik]

24. Parallax Pro

Cena: 99,95 USD

parralax-pro-wordpress-tema

Tako kot tema Adventure WordPress tudi Parallax Pro WordPress govori o pripovedovanju zgodbe. Tema Parallax ohranja vaše fotografije v pravilnem vrstnem redu z navpičnim dizajnom, s katerim lahko oko hitro prehaja z ene slike na drugo. Svoje fotografije lahko celo razdelite na dele, da ustvarite občutek dejanske knjige. Tema Parallax Pro WordPress vključuje tudi možnost, da na svojo domačo stran dodate do pet pripomočkov, prilagodljivo glavo in odziven dizajn, ki deluje fantastično tako za uporabnike mobilnih kot osebnih računalnikov.

[delilnik]

25. Ambiance Pro

Cena: 99,95 USD

ambient-pro

Eden največjih komplimentov, ki jih lahko fotografija dobi, je, da gledalcu povzroči občutek, kot da je del slike. Tema Ambiance Pro WordPress pomaga ustvariti osebno povezavo s svojim bralcem, saj ponuja minimalen slog, ki daje poudarek izključno na vaše fotografije. Tema Ambiance Pro vam omogoča, da prilagodite ne samo postavitev domače strani, temveč tudi celotne vidike teme, na primer dodajanje ciljne strani. Ta tema vam omogoča prilagajanje vseh barvnih barv, tako da lahko svojim fotografijam daste vizualni pop, ki bralca potegne v vsakega.

[delilnik]

26. Moderna tematika portfelja

Cena: 99,95 USD

moderno-portfolio-pro

Ko svoje delo prikazujete bodoči stranki, želite voditi z najboljšo nogo naprej. Tema Modern Portfolio Pro WordPress deluje ravno tako, saj ponuja elegantno obliko, ki daje poudarek neposredno na vaše fotografije. Ta tema ponuja veliko mero prilagajanja, kar vam omogoča, da svojo blagovno znamko postavite v glavo in spremenite barve, da se ujemajo z barvami vašega podjetja. Če ste začetnik WordPress-a ali preprosto nimate časa za prilagajanje svojega spletnega mesta, lahko uporabite eno od predhodno pripravljenih predlog, da spletno mesto zaženete in zaženete v nekaj minutah..

[delilnik]

27. Izpostavite

izpostavljati

Tema Expose WordPress vam omogoča, da svoje fotografije izpostavite širokemu občinstvu zahvaljujoč funkcijam, ki so pripravljene na prevod. Vaša publika lahko celo komentira vaše fotografije in se med seboj pogovarja s funkcijo navoženih komentarjev. Tema Expose WordPress je tudi odzivna na mobilne naprave, saj uporabnikom, ki obiščejo vaše spletno mesto na tabličnem računalniku ali pametnem telefonu, omogočajo enake funkcije kot tiste v računalniku. Možnost dodajanja ozadja po meri s to temo vam omogoča, da ves čas prikažete eno od svojih fotografij, medtem ko uporabite prilagojeno glavo, tako da vaš logotip spredaj in v sredino pred gledalci.

[delilnik]

28. direktor fotografije

režiser fotografije

Z imenom, kot je direktor fotografije, bi pričakovali, da bo ta tema WordPressa ponudila številne funkcije tako za ljubiteljske kot za strokovne fotografe. Ta tema vsekakor ponuja funkcije, kot so:

 • Učinek paralakse
 • Odziven dizajn
 • Podpora za zaslone mrežnice
 • Različni drsni vtičniki
 • Podpora za WooCommerce
 • Podpora za WPML
 • Funkcija naročnine na glasilo

Direktor fotografije WordPress vključuje tudi narezane datoteke PSD, ki novincem olajšajo ustvarjanje čudovitega spletnega mesta, hkrati pa WordPress strokovnjakom dajo potrebna orodja, da svoje spletno mesto popeljejo na naslednjo raven.

[delilnik]

29. Ustvarjalni

Cena: 75 USD

ustvarjalno-fotografija-wordpress-tema

Tema Creative WordPress vam omogoča, da sprostite svojo ustvarjalnost zahvaljujoč drsniku MotoPress, orodju, ki vam omogoča, da svoje slike razporedite v diaprojekcije in celo dodate učinke prehoda med vsakim diapozitivom. Vključitev WPML vam olajša prikazovanje svojega spletnega mesta v več jezikih in širitev občinstva v svetovnem merilu. Kontaktni obrazec bralcem olajša stik z vami in potencialne stranke, da vas najamejo za svoje naslednje fotografiranje. Nazadnje iskalni obrazec omogoča gledalcem, da v svojem katalogu najdejo svoje najljubše fotografije.

[delilnik]

30. PixelArt

Cena: 79 dolarjev

pixalart-wordpress-tema-za-fotografe

Tema PixelArt WordPress je polna vseh funkcij, ki bi jih fotograf lahko vprašal v WordPress temi. V tej temi ni le drsenje paralaksa in odziven vmesnik, ampak vključuje tudi funkcijo samodejne posodobitve in podporo za vse vodilne spletne brskalnike. Ta tema je odlična izbira za novince v programu WordPress, zahvaljujoč vsej dokumentaciji, ki je priložena, da ne omenjam že pripravljenih kratkih kode, ki so na voljo na dosegu roke. Z različnimi možnostmi in postavitvami teme lahko prilagodite temo PixelArt WordPress v vse, kar si zamislite.

Zakaj si ne bi ogledali nekaterih mojih drugih objav, povezanih s fotografijo, kot so Best Darila za nakup fotografa, Najboljši prenosni računalniki za urejanje fotografij ali moja neverjetna infografska bližnjica na tipkovnici Lightroom. Prav tako sem napisal epski vodnik o najboljših ustvarjalcih brezplačnega spletnega portfelja.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map