Best beheerde WordPress-hosting – 2020-gids

Na een paar maanden na het lanceren van mijn laatste blog was ik erg blij met het verkeer naar mijn site en de inkomsten die ik genereerde. Ik was erin geslaagd de blog uit te breiden tot bijna 3.000 dagelijkse bezoekers en ik kon niet gelukkiger zijn.


Het ging goed, toen ik opeens e-mails kreeg van bezoekers die me vertelden dat mijn site erg traag was. Bovendien probeerden mensen mijn site te hacken. Al snel besteedde ik meer tijd aan het oplossen van technische problemen en maakte ik me zorgen over hoe veilig mijn WordPress-site is; dan mijn blog laten groeien.

De belangrijkste reden dat ik al deze problemen ervoer, was vanwege mijn hostingkeuze. Toen ik mijn opties begon te verkennen, kwam WordPress managed hosting keer op keer ter sprake.

In een poging om alle beschikbare hostingopties te begrijpen, kwam dit bericht tot leven. Hieronder leer je wat WordPress beheerde hosting eigenlijk zijn de voor- en nadelen, wanneer u de overstap moet maken, en enkele WordPress managed hosting-opties die u misschien wilt overwegen.

Onze top 5 best beheerde WordPress-hosts

# 1 Cloudways – Lage kosten – Uitzonderlijke ondersteuning – Ideaal voor serieuze nieuwe bloggers (25% korting gedurende 3 maanden – Couponcode SITEHUB)

# 2 WPengine – Ideaal voor sites met veel verkeer (5 maanden gratis hosting – krijg deze deal)

# 3 Kinsta – Uitstekende service – Goede prijs

# 4 Vliegwiel – Duur, maar je krijgt waar je voor betaalt.

# 5 Bluehost – Betaalbaar alternatief voor bovengenoemde diensten.

Wat is beheerde WordPress-hosting?

Vanwege de overweldigende populariteit van het WordPress-platform hebben veel webhosts besloten zich te specialiseren in services en producten die speciaal voor het platform zijn gemaakt. In een beheerde WordPress-hostingsituatie bent u niet verantwoordelijk voor de technische aspecten die verband houden met het runnen van uw website. Dit omvat het updaten van uw website naar de nieuwste versie van WordPress, het regelmatig back-uppen van gegevens, het omgaan met de uptime, beveiliging en snelheid en schaalbaarheid van uw site van uw site.

Het grote voordeel van een goede WordPress-host is dat je je alleen kunt concentreren op het laten groeien van je blog in plaats van je zorgen te maken over technische problemen die je zouden kunnen laten struikelen.

De best beheerde WordPress-hosts hebben eersteklas ondersteuning van mensen die hun tijd hebben besteed aan het leren van WordPress. Alle problemen die u met uw website heeft, kunnen voor een tijdige oplossing aan hen worden voorgelegd.

De WordPress managed hosting arena is sinds de beginjaren explosief gegroeid. In plaats van strikt beheerde hosts, vindt u een breed scala aan hostingopties die geschikt zijn voor complete beginners, helemaal tot bedrijfsoplossingen voor sites die meerdere miljoenen websitebezoekers per maand ontvangen.

Als u op zoek bent naar een goedkoper alternatief voor Managed WordPress Hosting-oplossingen, dan is het misschien beter om mijn Best Cheap WordPress Hosting-gids te lezen.

Typisch WordPress beheerde hosts vallen in twee verschillende kampen:

1. Echte beheerde hosts:
Deze hoststijl biedt een echt beheerde WordPress-oplossing en zorgt voor vrijwel alle technische aspecten met betrekking tot uw site. Deze hosts zijn over het algemeen duurder en zijn gericht op sites met gemiddeld tot hoog verkeer.

2. Op beginners gerichte beheerde hosts:
Deze stijl van door WordPress beheerde host is meestal afkomstig van grotere beginnende hosts die onlangs een op WordPress gerichte hostingoplossing hebben toegevoegd. Deze zijn niet uitgerust met hetzelfde niveau van functies als het type host dat hierboven is genoemd, maar ze kunnen een geweldige oplossing zijn voor beginners.

Over het algemeen zal het gebruik van een door WordPress beheerde host u helpen om veel meer uit uw WordPress-site te halen. Als u de prestaties van uw WordPress-site wilt verbeteren en tijd wilt vrijmaken van tijdrovende technische taken, dan is een door WordPress beheerde host wellicht iets voor u.

Voor- en nadelen van Managed Hosting

Met zoveel door WordPress beheerde hosts om uit te kiezen, wilt u tijd besteden aan het onderzoeken van de voor- en nadelen, evenals de unieke kenmerken van elke host. Hieronder vind je de voor- en nadelen van het gebruik van een door WordPress beheerde hostingomgeving, zodat je kunt beslissen of dit geschikt voor je is.

De voordelen van WordPress Managed Hosting

WordPress managed hosting heeft een aantal serieuze voordelen voor eigenaren van WordPress-sites. Hieronder vind je enkele van de belangrijkste redenen waarom mensen uiteindelijk hun hostingomgeving upgraden naar managed WordPress-hosting.

1. Verbeterde snelheid en prestaties
Een van de duidelijke voordelen van het hebben van een beheerde WordPress-host aan uw zijde is dat de serveromgeving specifiek is afgestemd op WordPress-websites. U hoeft zich nooit zorgen te maken over het overbelasten van uw webcache of bandbreedte – de prestaties van uw website zullen bijna altijd razendsnel zijn. Bovendien zijn de meeste door WordPress beheerde hosts ook uitgerust met hun eigen of add-on CDN’s, die de snelheid van uw site verder zullen verbeteren.

2. Hoog beveiligingsniveau
Misschien wel het belangrijkste aspect van het omgaan met een goede door WordPress beheerde host is de veiligheid en stabiliteit die je krijgt. Met de juiste managed host achter je, zal je site vrijwel ondoordringbaar zijn. Beheerde WordPress-hostingexperts zullen consequent scannen op malware en alle hackpogingen blokkeren voordat ze ooit onder uw aandacht komen. Sommige hosts bieden ook gratis opschoning van de site aan als uw site wordt gehackt of in gevaar wordt gebracht. Het is een prettig gevoel te weten dat al uw intellectuele eigendom veilig is op uw website en in uw webcontrolepaneel.

3. Aanbevelingen voor site-optimalisatie en deskundige ondersteuning
U krijgt ook deskundige ondersteuning die niet altijd beschikbaar is bij andere soorten webhosting. Je hebt een toegewijd team dat precies het type website begrijpt dat je hebt, WordPress. Als zodanig kunnen ze updates aanbevelen die uw site blijven verbeteren. Ze kunnen ook eventuele problemen met de site veel sneller oplossen dan een gewone WordPress-hostingservice.

4. Geautomatiseerde regelmatige siteback-ups
U heeft ook het voordeel van dagelijkse back-ups van websites, dus u kunt er altijd voor zorgen dat er een back-up van uw site en de bijbehorende gegevens wordt gemaakt en dat deze veilig zijn. Als u uw website ooit naar een eerdere iteratie moet herstellen, kunt u dat gemakkelijk doen.

5. Vrijwel geen downtime van de site
Met een beheerde WordPress-host is er vrijwel geen sprake van downtime. Uw klanten kunnen altijd volledige prestaties van uw website verwachten. Dit is meestal het geval, zelfs als u in één keer grote toestroom van webverkeer ontvangt. Dit is een noodzaak voor websites die dagelijks veel verkeer en bijbehorend inkomen ontvangen.

6. Verbeterde WordPress-ontwikkeltools
Ten slotte ontvangt u enkele van de handigste ontwikkelaarstools van alle webhostingservices ter wereld. Je hebt versiebeheer, tools voor het staging-gebied en andere nuttige WordPress-ontwikkelaarstools die elders moeilijk te vinden zijn.

De nadelen van WordPress Managed Hosting

Het gebruik van een door WordPress beheerde host zal niet voor iedereen geschikt zijn. Enkele van de onderstaande redenen zijn wellicht voldoende om een ​​andere hostingoplossing te zoeken.

1. De kosten kunnen verboden zijn
Managed WordPress-hosting is een van de duurdere vormen van webhosting die momenteel op de markt verkrijgbaar zijn. Als u een kleine website heeft, betalen de maandelijkse kosten van een managed hosting-service zichzelf mogelijk niet terug.

2. U kunt alleen op WordPress draaien
Als je ooit een website wilt draaien die niet op een WordPress-platform is gebaseerd, heb je waarschijnlijk meer problemen als je een beheerde WordPress-hostingoplossing gebruikt. Zoals eerder vermeld, is de serverarchitectuur gespecialiseerd voor het WordPress-platform. Als u een ander CMS zoals Drupal of Joomla gebruikt, is er geen reden om een ​​door WordPress beheerde host te gebruiken.

3. U kunt beperkingen op plug-ins tegenkomen
Er zijn bepaalde beperkingen aan plug-ins die u ook kunt gebruiken, afhankelijk van de beheerde host die u uiteindelijk kiest. Als u de controle overdraagt ​​aan een beheerde WordPress-host, zullen deze automatisch alle plug-ins blokkeren die de prestaties van uw website vertragen.

Voordat u een beheerde WordPress-host kiest, moet u ervoor zorgen dat ze het gebruik van de plug-ins toestaan ​​die absoluut vereist zijn om uw site te laten functioneren. Meestal blokkeert uw host plug-ins om een ​​specifieke reden of heeft hij zijn eigen hostingfuncties die de functionaliteit van die plug-in goedmaken.

4. Je offert een bepaald niveau van controle
Ten slotte is er een bepaald aantal bloggers die simpelweg niet de controle willen opgeven over enig aspect van hun site. Omdat iemand anders de technische aspecten van uw website beheert, worden er bepaalde wijzigingen aangebracht waarover u geen volledige controle heeft.

Een beheerde WordPress-host is het meest geschikt voor gebruikers die niet te maken hoeven te krijgen met de technische aspecten van het beheer van hun sites.

Hoe te weten wanneer het tijd is om over te stappen op beheerde WordPress-hosting

Door de voor- en nadelen af ​​te wegen, zullen de meeste mensen uiteindelijk overstappen op managed WordPress-hosting wanneer hun bestaande hostingomgeving gewoon niet meer aan hun behoeften voldoet. Het lichte verlies van controle is het waard, als u die tijd kunt besteden aan het uitbreiden van uw site en het aangaan van uw bezoekers.

En als u beveiligings- en up-time-problemen ondervindt die uw niveau van expertise te boven gaan, dan zal het upgraden van uw site u de prestaties, beveiliging en gemoedsrust geven waarnaar u op zoek was. Er is niets erger dan te proberen de controle over een website te behouden en gegevens en klanten te verliezen, omdat uw bestaande hostingprovider de website niet in stand kon houden na verkeerspieken en hackers.

Over het algemeen eindigen mensen om verschillende redenen met een upgrade naar een door WordPress beheerde host. Naast de hierboven aangegeven situaties, schakelen mensen ook om de volgende redenen over:

 • Je hebt een WordPress-site die snel groeit in gebruikers of sitebezoekers
 • U heeft verkeerspieken ondervonden doordat artikelen viraal gingen
 • U heeft een online bedrijf dat geld verliest als uw site op enig moment offline is
 • U waardeert uw bezoekers en wilt hen een betere gebruikerservaring geven
 • U heeft niet de technische expertise of tijd om uw eigen hosting te beheren

Als u een van de bovenstaande problemen met uw huidige hostingprovider heeft ondervonden, is een upgrade naar een door WordPress beheerde host iets dat u zeker wilt overwegen.

Best beheerde WordPress-hostingbedrijven vergeleken

Nu is het tijd om zaken te bespreken en in te gaan op welke door WordPress beheerde hosts u zou moeten overwegen. Hieronder vindt u 12 verschillende door WordPress beheerde hosts die u tijdens uw hostingzoekopdracht wilt evalueren.

# 1. Cloudways – Beste algemeen

EXCLUSIEF deal: 25% KORTING voor 3 maanden – Gebruik deze link & couponcode SITEHUB

Cloudways is een beheerde cloudhost waarmee u WordPress kunt implementeren via de cloudimplementatie van uw keuze. Met Cloudways kunt u kiezen voor Digital Ocean, Linode of Amazon AWS om uw site te implementeren. Het is niet alleen een WordPress-host, omdat ze andere CMS- en site-opties bieden, maar zodra u WordPress implementeert, wordt uw hosting beheerd.

Het beste van alles is dat er geen beperkingen zijn op uw WordPress-site, die door veel andere hosts wordt gebruikt. Doorgaans zijn cloudhostingplatforms moeilijk te beheren, maar met de beheerde oplossing van Cloudways is het letterlijk net zo eenvoudig als het indrukken van een paar knoppen.

Het is uitgerust met functies die het beheer van uw hosting gemakkelijk maken, zoals:

 • Geen beperkingen bij het selecteren van plug-ins, of zelfs het totale aantal plug-ins dat u op een bepaalde site kunt installeren
 • Prijzen die zijn gebaseerd op wat u verbruikt, in feite een pay-as-you-go-tarief, dat de hostingkosten laag kan houden
 • Onbeperkte back-ups en aangepaste frequentieback-upschema’s – dagelijkse back-ups
 • Onbeperkte enscenering van sites en mogelijkheden voor het klonen van websites
 • Gratis activering en installatie van SSL-certificaten met één klik

Naast de hierboven gemarkeerde functies, vindt u standaardfuncties zoals realtime beveiligingsbewaking, teamsamenwerking en toestemmingsfuncties, Git-integratie en een unieke Cloudways AI-bot die er is om u te helpen.

Cloudways biedt een ongelooflijk toegankelijke en flexibele oplossing die u niet vasthoudt aan langdurige contracten. Voor degenen die een robuuste functieset met een beperkt budget willen, zijn ze zeker de moeite van het bekijken waard.

2. WPEngine – De beste … maar het is NIET goedkoop!

Laatste deal: 5 maanden gratis hosting – Gebruik deze link

WPEngine heeft naam gemaakt als een beheerde WordPress-host voor iedereen. In plaats van zich alleen te richten op klanten van een hoger niveau, heeft WPEngine een breed scala aan verschillende hostingpakketten die geschikt zijn voor beginnende WordPress-installaties, helemaal tot sites die meerdere miljoenen bezoekers per maand krijgen.

WPEngine legt de nadruk op een high-performance host, supersnelle laadtijden, een hoog beveiligingsniveau en een solide ondersteuningsteam. Enkele van de grootste merken ter wereld, waaronder SoundCloud en HTC, gebruiken WPEngine om hun sites van stroom te voorzien.

Enkele geweldige functies van de op WordPress gerichte pakketten van WPEngine zijn:

 • Back-up- en herstelproces met één klik voor elk niveau van hostingplan en dagelijkse back-ups
 • Regelmatige sitebewaking voor bescherming tegen spam en hackers, plus een gratis oplossing als uw site is gehackt
 • Inbegrepen site-staging-gebied waarmee u plug-ins en thema’s kunt testen voordat u besluit ze live te maken
 • Gebundelde cachefuncties, dus er is geen externe cacheplug-in nodig om de sitesnelheid te verbeteren
 • Partnerschap met MaxCDN zorgt ervoor dat uw site bezoekers van over de hele wereld kan bedienen (alleen inbegrepen bij hostingpakketten op hoger niveau)

Als u veel media moet opslaan, kunt u profiteren van de unieke LargeFS-functie, die uw hosting integreert met de bijna oneindige opslagruimte van Amazon S3 – u heeft alleen een Amazon S3-opslagaccount nodig.

WPEngine is een extreem populaire beheerde WordPress-host, maar er zijn enkele nadelen waarvan u op de hoogte wilt zijn. Ze bieden bijvoorbeeld geen e-mailhosting aan voor diegenen die hun sites en e-mailaccounts liever op dezelfde plek beheren. Omdat het een beheerde hostingomgeving is, zijn er enkele populaire plug-ins, zoals W3 Total Cache en WP DB Backup, die u niet kunt gebruiken.

Over het algemeen is WPEngine een krachtige host die een krachtige bondgenoot kan zijn voor sites die veel verkeer ontvangen en het meeste van hun hostingomgeving vragen. Misschien wilt u ook ons ​​WPEngine VS Synthesis-artikel lezen.

3. Kinsta

Kinsta is een kleiner bedrijf dan sommige van de anderen die in deze lijst worden gemarkeerd, maar ze bieden een ongelooflijk krachtige hostingoplossing die alleen beheerde WordPress-hosting biedt. Ik heb een aantal sites met Kinsta, die beide supersnelle laadtijden hebben tussen 500 ms en 600 ms.

Hun hostingpakketten zijn gericht op het hogere segment van de markt, maar hun indrukwekkende reeks functies maakt de kosten gemakkelijk de moeite waard. Zo wordt uw site direct uit de doos uitgerust om een ​​onbeperkt aantal websiteverkeer en paginaweergaven aan te kunnen, uw hosting wordt automatisch geschaald naarmate uw site groeit, en uw site wordt ondersteund door een state-of-the-art beveiligingsnetwerk.

Enkele geweldige WordPress-specifieke functies die ze bieden, zijn onder meer:

 • Mogelijkheid om te kiezen tussen 15 verschillende datacenters om uw server zo dicht mogelijk bij de bezoekers van uw site te plaatsen.
 • Volledig afzonderlijke staging-gebieden voor het testen en bouwen van de site met eenvoudige push-staging om uw nieuwe wijzigingen in recordtijd live te maken
 • Inclusief WordPress-ontwikkeltools zoals WP-CLI, SSH en Git, en PHP-ondersteuning voor meerdere versies
 • Ondersteuning voor onbeperkte websiteweergaven en bezoekers
 • Hostinghardware die is ontworpen voor snelheid en die resource-isolatie, automatische schaling en hoge beschikbaarheid omvat
 • Een 24/7 bewaakt beveiligingsnetwerk met DDoS-detectie, hardwarefirewalls en SSL-ondersteuning
 • Volledige dagelijkse back-ups van websites, met de mogelijkheid om de frequentie indien nodig te verhogen

Een andere opvallende functie is de gebruikersinterface van het hostingdashboard. Het is duidelijk dat het dashboard voor sitebeheer is ontworpen om tegemoet te komen aan beginners, terwijl het nog steeds geavanceerde functies en tools bevat. Binnen het managementdashboard kunt u dingen doen zoals een nieuwe site toevoegen, een staging-server implementeren, een bestaande site klonen, uw site migreren en zelfs uw site-analyse bekijken.

Voor degenen die gewend zijn aan andere controlepanelen zoals cPanel of Plesk, voelt u zich meteen thuis, omdat u toegang heeft tot functies zoals site-omleidingen, SFTP-toegang, website-back-ups, phpMyAdmin-toegang en meer.

4. Vliegwiel

Vliegwiel hosting

Flywheel is uniek in de beheerde WordPress-hostingruimte omdat het is gebouwd met het oog op ontwerpers, ontwikkelaars en bureaus. Het gaat verder dan puur een WordPress-host zijn en gebruikt in plaats daarvan specifieke processen om de workflow van webdesigners en creatieve bureaus te verbeteren.

Wanneer u meerdere WordPress-installaties uitvoert of beheert, zit u meestal diep in herhaalde taken, maar Flywheel heeft hard gewerkt om deze taken te stroomlijnen en het maken en beheren van sites eenvoudiger te maken.

Enkele geweldige functies om de workflow van bureaus en ontwikkelaars te helpen verbeteren, zijn onder meer:

 • Eenvoudige op uitnodigingen gebaseerde samenwerking die het toewijzen van teammachtigingen gemakkelijk maakt
 • Mogelijkheid om siteblueprints te maken met specifieke thema’s, plug-ins en site-instellingen om het bouwproces van de site te versnellen
 • Staging-server voor zowel persoonlijke als client-sites
 • Makkelijk te gebruiken dashboard dat sitebeheer en creatie ongelooflijk intuïtief maakt

Naast de functies die specifiek zijn afgestemd op de ontwikkelaars- en bureaumarkt, is Flywheel ook uitgerust met de functies die u zou verwachten, zoals regelmatige nachtelijke back-ups, 24/7 bewaking, wereldwijde datacenterlocaties en de mogelijkheid om uw hostingpakket eenvoudig te schalen.

In tegenstelling tot de meeste beheerde WordPress-hosts biedt Flywheel u de mogelijkheid om elke gewenste plug-in te installeren, wat van onschatbare waarde kan zijn voor het uitbouwen van clientsites die een specifieke plug-inconfiguratie vereisen.

Als u op zoek bent naar een manier om uw bedrijf te vereenvoudigen en de stress weg te nemen bij het bouwen, beheren, implementeren en factureren voor meerdere sites, overweeg dan om Flywheel een draai te geven.

5. Bluehost

Bluehost biedt een betaalbaar alternatief voor de andere beheerde WordPress-hosts, terwijl het nog steeds hoge prestaties en solide beveiliging biedt. Het is geweldig voor diegenen die aan de slag willen gaan met door WordPress beheerde hosting, maar de robuuste functies (en het prijskaartje) van andere hosts niet echt nodig hebben.

Deze serveromgeving is gebaseerd op een VPS-platform, dat u schaalbaarheid, snelheid en prestaties biedt, en is uitgerust met andere functies zoals:

 • Een verbeterd cPanel voor gemakkelijke toegang tot en beheer van de site
 • Een WordPress-specifiek ondersteunend personeel dat 24/7 beschikbaar is
 • Gebundelde ManageWP om te helpen bij het migreren en beheren van meerdere sites vanaf één hostingaccount
 • Stellaire beveiligingsfuncties, waaronder SiteLock, SiteLock WAF en Advanced CDN

Er zijn verschillende Bluehost Managed WordPress-abonnementen die geschikt zijn voor verschillende site-eigenaren. Het eenvoudigste abonnement kan tot 100 miljoen maandelijkse websitebezoekers verwerken, en het hoogste plan ondersteunt een onbeperkt aantal bezoekers. De planopslag, back-upruimte en RAM worden ook opgeschaald, afhankelijk van het pakket dat u kiest.

Als u al een Bluehost-gebruiker bent en u wilt upgraden naar een beheerde WordPress-host, zal het upgraden van uw account naadloos verlopen. Als u op zoek bent naar een betaalbare WordPress-host die u nog steeds de functies biedt die u nodig heeft, dan is Bluehost een waardevolle optie.

6. WordPress.com VIP

WordPress VIP is een volledig beheerd WordPress-cloudhostingplatform dat is ontworpen om grootschalige bedrijven te ondersteunen. De prijsstructuur zal waarschijnlijk onbetaalbaar zijn voor de meeste kleine tot middelgrote bedrijfseigenaren, maar grote organisaties die voor een aanzienlijk deel van hun inkomsten op hun website vertrouwen, kunnen dit hostingplatform van onschatbare waarde vinden.

Grote organisaties hebben andere vereisten dan een webhost, waar WordPress VIP vakkundig voor is ontworpen. Bekijk enkele van de functies die WordPress VIP biedt:

 • Flexibiliteit op bedrijfsniveau die is gebaseerd op best practices uit de branche, zoals aangepaste databasetabellen, aanmelding bij één site en het kunnen uitvoeren van zelfstandige WordPress-versies
 • Ongeëvenaarde snelheid en onbeperkte schaalbaarheid met een team dat uw verkeersniveaus bewaakt om dienovereenkomstig op te schalen
 • Regelmatige codecontroles en prestatiebeoordelingen om ervoor te zorgen dat u het meeste uit uw site haalt
 • State-of-the-art beveiligingsmethoden om te beschermen tegen brute kracht en andere kwaadaardige aanvallen
 • Automatische updates van de WordPress-kern, gebundelde plug-ins en platformfuncties
 • Elk uur geautomatiseerde back-ups van websites
 • Toegewijd ondersteunend personeel met een op maat gemaakt ondersteuningsplan

Bovendien heb je toegang tot het WordPress VIP-bezorgnetwerk waarmee je het pad van je hele site kunt optimaliseren en bewaken. Dit biedt voordelen zoals verminderde latentie, verbeterde DDoS-verdediging, hogere sitesnelheden en betere SSL-certificaatcontrole.

Over het algemeen is WordPress VIP gebouwd voor grote organisaties die toonaangevende prestaties willen, zonder na te hoeven denken over hosting en de groei van hun site.

7. SiteGround

Als u op zoek bent naar goedkope beheerde WordPress-hostingplannen, dan is SiteGround een solide keuze. Hun plannen zijn uitstekend geschikt voor niet-technische gebruikers die de kracht van een WordPress-host achter zich willen hebben, evenals ontwikkelaars die functies eisen zoals staging-gebieden van de site en Git-integratie.

Enkele geweldige WordPress-hostingfuncties die ze bieden, zijn onder meer:

 • Een installatieprogramma met één klik om WordPress snel op uw site te installeren
 • Automatische plug-in en kernupdates om ervoor te zorgen dat uw site altijd de nieuwste versie van WordPress gebruikt
 • WordPress staging-gebieden om de functionaliteit van uw site te testen voordat u deze online zet
 • Vooraf geïnstalleerde Git-interface voor het maken van Git-opslagplaatsen (must-have voor ontwikkelaars)
 • WP-CLI ingeschakeld, zodat u uw sites via de opdrachtregel kunt beheren
 • Een gebundelde SuperCacher voor snelle siteprestaties met drie niveaus van caching
 • WordPress-sitebewaking voor het patchen van WordPress-kwetsbaarheden en aangepaste WAF-regels indien nodig.

Naast de technische hostingfuncties die belangrijk zijn in een beheerde WordPress-host, heeft SiteGround ook bij elke stap een geweldig team van WordPress-experts achter je. Dit ondersteuningsteam is 24/7 beschikbaar om u te helpen bij eventuele problemen.

Er zijn drie verschillende beheerde WordPress-hostingplannen waaruit u kunt kiezen, afhankelijk van uw behoeften. Het meest eenvoudige plan werkt voor site-eigenaren die niet veel verkeer ontvangen en simpelweg niet het gedoe willen hebben om hun eigen WordPress-hosting te beheren en hun site up-to-date te houden. Iedereen die geavanceerdere functies van hun host nodig heeft, wil echter upgraden naar een van de hogere abonnementen. Gelukkig zijn zelfs de duurdere planopties ongelooflijk goedkoop in vergelijking met andere beheerde WordPress-hostingproviders.

8. Vloeibaar web

Liquid Web staat bekend om zijn premium hostingplannen en het beheerde WordPress-hostingplan van WordPress is niet anders. Met dit hostingplan betaal je zeker een premie, maar de functies waartoe je toegang hebt, zijn wellicht het prijskaartje waard.

Direct buiten de gate heeft uw site geen limieten voor de hoeveelheid verkeer en paginaweergaven. Bovendien krijg je volledige servertoegang, die veel beheerde WordPress-hosts niet bieden.

Bekijk enkele van de functies die u krijgt wanneer u uw WordPress-site host met Liquid Web:

 • Geautomatiseerde updates met de WordPress-kern, uw thema’s en eventuele plug-ins die u hebt geïnstalleerd, gedaan om ervoor te zorgen dat er geen conflicten optreden
 • Ingebouwde beeldcompressie om hoge laadsnelheden te garanderen
 • Maak sitethema- en plug-inconfiguraties voor eenvoudig en snel hergebruik
 • Eenvoudig beheer en controle op meerdere locaties met iThemes Sync Pro, allemaal vanaf één locatie
 • Geautomatiseerde dagelijkse back-ups van uw website
 • Een staging-server om site-wijzigingen te testen voordat ze live worden gepusht
 • Gebundeld SSL-certificaat voor elke site die u host zonder dat een installatie nodig is

Ten slotte is uw site ongelooflijk veilig omdat uw site wordt gehost op de Liquid Web-datacenters en niet wordt uitbesteed aan een externe leverancier. Je krijgt ook toegang tot een 24/7 deskundig ondersteuningsteam dat je kunt bereiken via e-mail, chat of zelfs telefoon.

De beheerde WordPress-oplossing van Liquid Web is voor site-eigenaren met veel bezoekers die prestaties eisen en bij elke stap een team achter zich willen hebben.

9. Dreamhost

dreamhost hostingcoupon

Dreamhost is een andere goedkope beheerde WordPress-oplossing. Dreamhost heeft uitgebreide ervaring met het hosten van een breed scala aan websites, van het volledig uitbouwen van hun eerste sites voor beginners tot ervaren webmasters.

De beheerde WordPress-hosting van Dreamhost maakt WordPress-hosting toegankelijk voor een breed scala aan website-eigenaren. Ze bieden momenteel drie verschillende pakketten die geschikt zijn voor WordPress-gebruikers die hun eerste sites online krijgen, om gebruikers te stimuleren die meerdere webbezoeken met veel verkeer hebben.

Hun beheerde WordPress-hostingpakketten bieden u functies zoals:

 • Servers die in een oogwenk klaar zijn om te schalen
 • Cloudservertechnologie die met u mee kan groeien naarmate uw site groeit
 • Onbeperkte geautomatiseerde website-back-ups – gratis SSD’s die uw site 200% sneller maken.
 • Realtime malwarescans en monitoring en site-reparatie als er wordt gehackt
 • Eersteklas responsieve klantenondersteuning om u te helpen bij het oplossen van websiteproblemen
 • Toegang tot Jetpack Premium en een enorme themabibliotheek (op hogere niveaus)
 • WooCommerce-integratie en ondersteuning voor eigenaren van eCommerce-winkels

Als je al een Dreamhost-klant bent en je hosting wilt upgraden, dan is hun beheerde WordPress-oplossing een solide keuze. Bovendien hoef je, dankzij de mogelijkheid om mee te schalen met je site, in de nabije toekomst geen hosts te migreren.

10. Drukbaar

Pressable is een ijzersterke door WordPress beheerde host die uitblinkt in zijn toewijding aan klanttevredenheid. Het is geschikt voor het midden van de WordPress-markt en biedt een paar verschillende plannen die Pressable toegankelijk maken voor een breed scala aan WordPress-gebruikers, van eigenaren van één site helemaal tot sites die miljoenen maandelijkse paginaweergaven krijgen.

Om het verder uit te splitsen, is Pressable geschikt voor drie verschillende groepen: bureaus en ontwikkelaars, eigenaren van WooCommerce-winkels en eigenaren van bedrijfssites. Er zijn segmenten van deze drie, zoals de beginnersgroep die hierboven is gemarkeerd, maar degenen die in de bovenstaande groepen vallen, zullen alles vinden wat ze willen in een beheerde WordPress-hostingomgeving.

Enkele handige functies die Pressable biedt, zijn onder meer:

 • Site-optimalisatie om topprestaties van de website te garanderen
 • Automatische plug-in-, kern- en thema-updates
 • Mogelijkheid om siteverkeer te schalen voor komende of huidige verkeersstoten
 • Dagelijkse nachtelijke back-ups om ervoor te zorgen dat waardevolle sitegegevens niet verloren gaan
 • Gratis gebundelde SSL-certificaten voor verbeterde sitebeveiliging
 • De mogelijkheid om na het voltooien van het project eenvoudig toegang voor medewerkers te geven en in te trekken
 • Kan snel sites klonen of opvoeren om realtime site-updates te testen voordat ze live gaan
 • Premium CDN van MaxCDN inbegrepen in alle hostingplannen

Pressable blinkt echt uit in haar toewijding aan klantenondersteuning. Alle medewerkers zijn geclassificeerd als WordPress-experts, wat betekent dat u de hulp kunt krijgen die u nodig heeft wanneer u die nodig heeft. Ongeacht of je een plug-inconflict hebt, een probleem hebt met een thema of een moeilijker probleem hebt, er staat een team van experts achter je om je door het probleem te leiden.

Als u een goed presterende WordPress-host en een deskundig ondersteuningsteam wilt hebben, kunt u overwegen om Pressable uit te proberen.

11. Pagely

Pagely is een van de langstlopende door WordPress beheerde hosts. Ze komen tegemoet aan de high-end van de WordPress-markt met premium geprijsde hostingpakketten. Ze hebben gewerkt aan de hosting van enkele van de grootste bedrijven die er zijn, waaronder Disney, Visa, PetSmart, eBay, Virgin Atlantic en meer. Het staat bekend om het leveren van razendsnelle laadsnelheden, met een zeer hoog niveau van sitebeveiliging, ongeacht hoe groot uw site is of hoeveel verkeer u ontvangt.

Ze gebruiken Amazon AWS voor de back-endservers, die razendsnelle snelheden en andere geavanceerde functies mogelijk maken, zoals GIT-integratie, ingebouwde staging-omgevingen, WP-CLI-integratie en nog veel meer.

Enkele van de functies die u kunt verwachten, zijn onder meer:

 • Geautomatiseerde WordPress kern- en plug-in-updates
 • Bijna nul beperkingen op welke WordPress-plug-ins u kunt installeren
 • Realtime site-scans, samen met malware en DDoS-bescherming
 • Geïntegreerde aangepaste CDN voor wereldwijde sitelevering en verbeterde prestaties

Als redundantie en schaalbaarheid een grote factor zijn bij het kiezen van een host, dan is Pagely zeker het overwegen waard. Bovendien wordt uw site met hun op maat gemaakte beveiligingsfuncties altijd beschermd, ongeacht hoe groot of hoeveel verkeer u ontvangt.

Hopelijk geeft dit bericht je een beter beeld van het WordPress managed hosting-landschap, zodat je kunt beslissen of het geschikt is voor jouw WordPress-site. Elk van de hierboven gemarkeerde hostingopties is een goede keuze voor uw site, het hangt gewoon af van uw unieke behoeften en wat u van een host nodig heeft.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map