50 parhaasta verkkosuunnittelukirjasta 2020

Nykymaailmassa Internet on tärkeä osa sekä kotona että työelämässä. Verkkosuunnittelun perusteiden tunteminen antaa sinun koota upean näköisen sivun esittelemään Funko POP -kokoelmasi tai se voi tarkoittaa eroa hakemasi työpaikan saamisen ja menettämisen välillä. Haluatko tietää CSS: stä, HTML: stä, Javascriptista tai vain verkkosivuston luomisesta, joka näyttää graafisesti houkuttelevalta, meillä on täydelliset verkkosuunnittelukirjat sinulle. Seuraavaksi olemme laatineet 50 parhainta Internet-suunnittelukirjaa.


Contents

Parhaat verkkosuunnittelukirjat lapsille

1. HTML vauvoille (Code Babies)

Verkkosuunnittelu on yhtä tärkeää oppia nykyään kuin aakkoset tai numeeriset järjestelmät. Kohdassa ”Vauvojen HTML (Code Babies)” lapsesi alkavat oppia HTML: n perusteet jo varhaisesta iästä alkaen. Tämä kirja opettaa pienille lapsille HTML: n perusteet helposti luettavassa muodossa.

2. CSS vauvoille (Code Babies)

Kun vauva hallitsee HTML-taiteen, on aika viedä se askeleen pidemmälle CSS: n avulla. ”CSS vauvoille (Code Babies)” sisältää saman helposti luettavan muodon ”HTML for Babies (Code Babies)” ja laajentaa käsitteitä, joita kyseisessä teoksessa ensin käsiteltiin..

3. Javascript vauvoille (Code Babies)

Onko lapsesi edelleen innokas oppimaan HTML: n ja CSS: n hallinnan jälkeen? Sitten haluat saada heille “Javascript vauvoille (Code Babies)”. Tämä kirja tarkastelee Javascriptiä ja osoittaa lapsillesi, kuinka se pannaan täytäntöön verkkosivuillaan. Jopa niin nuori kuin yksi tai kaksi lasta rakastaa tätä kirjaa.

4. Web-värit (koodi vauvat)

”Web Colors (Code Babies)” sukeltaa heksadesimaaliarvojen maailmaan helposti ymmärrettävässä kääntömuodossa. Vaikka lapsesi nauraa ja leikkii kirjan mukana, hän myös oppii ja säilyttää tiedon sopivissa web-turvallisissa väreissä.

5. C ++ lapsille (koodi vauvat)

Kun lapsesi on lukenut “Code Babies” -sarjan aiemmat kirjat, on aika esitellä heille ”C ++ for Kids (Code Babies)”. Tämä kirja perustuu kaikkeen, mikä tapahtui ennen, ja esittelee lapsellesi ohjelmointielementit, joita he voivat käyttää verkkosivustojen ulkopuolella.

6. Verkkosuunnittelu lapsille

”Lasten Web-suunnittelu” käyttää kerrontarakennetta esitelläkseen HTML: n, CSS: n ja JavaScriptin käsitteet varovasti lapsille. Tässä kirjassa käytetään myös nostolaukkujen suunnittelua ja värikkäitä kuvia lapsesi kiinnostuksen pitämiseksi.

7. JavaScript lapsille nukkeille (nukkeille (tietokoneet))

”For Dummies” -sarja kirjoja on ollut kiinnitys kirjakaupoissa vuosien ajan niiden ainutlaatuisen mieltymyksen ansiosta monimutkaisten aiheiden yksinkertaistamiseksi. “JavaScript lapsille nukkeille (nukkeille (tietokoneille))” on toinen erinomainen pääsy tähän linjaan. Tämä kirja hajottaa JavaScript-ohjelmointikielen pureman kokoisiksi paloiksi, jotka lapsesi voi ymmärtää.

8. Suunnittelu lapsille

Pienet lapset kamppailevat usein tunteidensa kanssa, ja antautuvat säännöllisesti ego-, ahneuden ja kärsimättömyyden tunneille. ”Suunnittelu lapsille” näyttää sinulle kuinka luoda digitaalisia tuotteita, joita lapset rakastavat, jolloin voit luoda koodausharjoituksia, joita lapsesi palaavat kerta toisensa jälkeen..

9. Ruby lapsille nukkeille

HTML: n ja CSS: n tuntemus on hieno ensimmäinen askel, mutta ylimääräisten ohjelmointikielten, kuten Rubyn, oppiminen vie Web-suunnittelutaidot uudelle tasolle. ”Ruby For Kids for Dummies” pitää teknologisen žargonin minimissä ja hajottaa monimutkaiset prosessit helposti luettaviksi kappaleiksi.

10. Hei App Inventor !: Android-ohjelmointi lapsille ja muille

“Hei App Inventor !: Android-ohjelmointi lapsille ja muille” on portti luoda Android-sovelluksia ja mobiiliystävällisiä sivustoja. Kun yhä useammat tekniikan käyttäjät valitsevat selata verkkosivustoja mobiililaitteella, mobiiliystävällisen verkkosivun luomisen tunteminen on tärkeä taito oppia.

Parhaat Web-suunnittelun kirjat oppimaan CSS

11. CSS-salaisuudet: parempia ratkaisuja päivittäisiin verkkosuunnitteluongelmiin

Jos tiedät jo CSS: n perusteet, ”CSS-salaisuudet: parempia ratkaisuja päivittäisiin web-suunnitteluongelmiin” on täydellinen kirja sinulle. Tässä kirjassa kirjoittaja Lea Verou tarjoaa 47 vinkkiä ja vinkkejä, jotka auttavat parantamaan CSS: n käyttöönottoa sivustoillasi. Vaikka sinulla olisi vuosien kokemus CSS: n käytöstä, ”CSS-salaisuudet: parempia ratkaisuja päivittäisiin verkkosuunnitteluongelmiin” opettaa sinulle ainakin yhden uuden tekniikan.

12. CSS: lopullinen opas

”CSS: The Definitive Guide” on kattava opas kaikkeen, mitä haluat tietää CSS: stä. ”CSS: Lopullinen opas” on luettava kirja, olitpa aloittelija vai sinulla jo kokemusta CSS: stä. Kirjailija Eric A. Meyer käyttää informatiivista kirjoitustyyliä, joka auttaa pitämään huomion koko teoksessa.

13. CSS Pocket Reference: Visuaalinen esitys webille

Eikö sinulla ole aikaa lukea läpi CSS: lopullinen opas tarvitsemallesi CSS-vastaukselle? Sitten tarvitset ”CSS Pocket Reference: Visuaalinen esitys Webille”. Tämä seurakirja, jonka on kirjoittanut myös Eric A. Meyer, antaa sinun etsiä nopeasti vastausta joihinkin CSS-ongelmiin.

14. Opi CSS yhdessä päivässä ja opi se hyvin (sisältää HTML5): CSS aloittelijoille

”Opi CSS yhdessä päivässä ja oppi se hyvin (sisältää HTML5): CSS aloittelijoille” lupaa, että kuka tahansa lukija voi oppia CSS: n ja HTML5: n yhdessä päivässä. Tämä kirja kattaa perusteiden lisäksi myös joitain edistyneitä aiheita. “Opi CSS yhdessä päivässä ja opi se hyvin (sisältää HTML5): CSS aloittelijoille” antaa sinulle työkalut, joita tarvitset verkkosivustojen rakentamisen aloittamiseen siitä hetkestä, kun kirja on valmis.

15. CSS3-kirja: Kehittäjän opas verkkosuunnittelun tulevaisuuteen

Jos olet hallinnut CSS: n ja olet valmis CSS3: n haasteeseen, sinun kannattaa noutaa kopio ”CSS3: n kirja: Kehittäjän opas verkkosuunnittelun tulevaisuuteen”. Kirjassa ”CSS3-kirja: Kehittäjän opas verkkosuunnittelun tulevaisuuteen” kirjoittaja Peter Gasston näyttää, mitä CSS3 voi tehdä ja kuinka voit hyödyntää sitä..

16. HTML5: n ja CSS3: n aloitus nukkeille

Jos olet uusi CSS3: n jäsen ja et tiedä mistä aloittaa, paras paikka on kopioida ”HTML5: n ja CSS3: n nuket”. Kuten useimmat ”For Dummies” -kirjat, ”HTML5: n ja CSS3 For Dummies -aloitteen alku” selittää monimutkaiset prosessit helposti ymmärrettävässä sanassa. Vaikka ”HTML5: n ja CSS3: n aloittaminen nukkeille” ei ole tarkoitettu niille, joilla on jo tietoa CSS3: sta, se on täydellinen lähtökohta aloittelijoille.

17. CSS-verkkosivustojen suunnittelu nukkeille

Jos olet CSS: n uusi kokonaan, ”CSS: n Web Design For Dummies” -kohdassa haluat aloittaa oppimisen tästä koodauskielestä. Tämä kirja alkaa alussa ja käsittelee tietoja, kuten mikä CSS on, mihin voit käyttää sitä ja kuinka aloittaa sen käyttöönotto sivustollesi.

18. CSS: puuttuva käyttöohje

CSS: n, kuten useimpien verkkosivustojen luomiseen tarkoitettujen koodauskielten, mukana ei tule virallista käsikirjaa. Kun aloitat CSS: n oppimisen, on helppo joutua huonoihin käytäntöihin tai huijata tärkeitä tietoja. ”CSS: puuttuva opas” näyttää, kuinka CSS: ää voidaan hyödyntää täysimääräisesti kauniiden näköisten sivustojen luomiseksi sekä työpöydältä että mobiililaitteista..

19. HTML, XHTML ja CSS nukkeille

”HTML, XHTML ja CSS For Dummies” on täydellinen lahja, jos haluat alkaa opettaa ystävällesi tai perheenjäsenellesi verkkosivustojen suunnittelua. Tämä kirja kattaa HTML: n, XHTML: n ja CSS: n perusteet helppo seurata -muodossa. Jopa tietokoneen aloittelijoilla ei ole ongelmia lukea ja ymmärtää käsitteitä, jotka on esitetty HTML-, XHTML- ja CSS For Dummies -käsikirjoissa.

20. CSS: CSS Awesomeness Book – Opi kirjoittamaan CSS Awesome Way!

Kirjoittaja Gilad E Tsur-Mayer esittelee CSS: CSS Awesomeness -kirjassa – Opi kirjoittamaan CSS Mahtavaa tapaa! -Kirjailija kirjoittaa uusia tulokkaita CSS: n maailmaan. Entinen verkkokehittäjä ja nyt yrityksensä päällikkö Gilad E Tsur-Mayer opettaa lukijoille vihjeitä ja vinkkejä, joista hän oli aiemmin tullut proviisori CSS: ssä..

Parhaat Web-suunnittelukirjat HTML: n oppimiseen

21. HTML ja CSS: Suunnittele ja rakenna verkkosivustot

“HTML ja CSS: Suunnittele ja rakenna verkkosivustot” sopii mainiosti niille, jotka tarvitsevat vain tietää vähän koodia, kuten sisällönhallinnalle ja henkilökohtaisen blogin omistajille. Tämä kirja antaa sinulle juuri oikean määrän tietoa CSS: n perusteista, jotta voit naulata seuraavaan työhaastatteluosi.

22. HTML QuickStart Guide: Yksinkertaistetun aloittelijan opas HTML: ään

Jos olet uusi HTML-koodi ja et tiedä mistä aloittaa, sinun kannattaa noutaa kopio “HTML QuickStart Guide: Yksinkertaistetun aloittelijan HTML-opas”. Kirja yksinkertaistaa teknisen žargonin helposti luettavaan muotoon, joka on täydellinen aloittelijoille.

23. Web-suunnittelun oppiminen: Aloittelijan opas HTML-, CSS-, JavaScript- ja Web-grafiikoihin

Vaikka suurin osa kirjoista on vain yhden aiheen opettamista, ”Web-suunnittelun oppiminen: Aloittelijan opas HTML-, CSS-, JavaScript- ja Web-grafiikoihin” opettaa sinulle noin neljä. Kun opit HTML: stä, opit myös CSS: n, JavaScriptin perusteet ja miten verkkografiikkaa käytetään oikein.

24. HTML & CSS aloittelijoille: Sinun askel askeleelta opas HTML: n oppimiseen & CSS-ohjelmointi 7 päivässä

”HTML & CSS aloittelijoille: Sinun askel askeleelta opas HTML: n oppimiseen & CSS-ohjelmointi 7 päivässä ”lupaa tehdä kenestä tahansa HTML- tai CSS-asiantuntijan viikossa. Tämä 84-sivuinen kirja antaa sinulle kaiken, mitä sinun on tiedettävä tehdäksesi kauniita sivustoja, jotka houkuttelevat ystäviäsi, perhettäsi ja pomosi.

25. Verkkosivujen luominen nukkeille monitoimilaitteille

Jos edes HTML-sanan näkeminen hämmentää sinua, sinun kannattaa tarttua kopioon ”Verkkosivujen luominen monipuolille”. Tämä kattava teos on yhdeksän oppaan kokoelma, joka muuttaa sinut verkkosuunnittelupalvelijaksi hetkessä.

26. HTML: Opi HTML päivässä! – Ultimate Crash Course HTML-perusteiden oppimiseen nopeasti

Jos joudut oppimaan HTML: n ja sinun täytyy oppia se nopeasti, sinun kannattaa ottaa kopio HTML: stä: Opi HTML PÄIVÄNÄ! – Ultimate Crash Course HTML-perusteiden oppimiseen nopeasti. ” Tämän kirjan ja 24 tunnin myötä sinusta tulee sujuva HTML.

27. HTML & HTML5: Ultimate Beginners Guide

Vaikka suurin osa kirjoista on tyytyväisiä siihen, että vain opetetaan lukijoita käyttämään HTML: ää, ”HTML & HTML5: Ultimate Beginners Guide ”menee askeleen pidemmälle ja keskustelee myös HTML5: stä. ”HTML & HTML5: Ultimate Beginners Guide ”on täydellinen johdanto molemmille alustoille.

28. HTML Awesomeness Book: Opi kirjoittamaan HTML Mahtava tapa

Aivan kuten hänen CSS-kirjassaan, kirjailija Gilad E. Tsur Mayer välittää lukijalle henkilökohtaiset tietonsa, vinkinsä ja temppujaan ”HTML Awesomeness -kirja: Opi kirjoittamaan HTML: n mahtava tapa”. Tämä kirja menee HTML: n perustan lisäksi myös joihinkin edistyneempiin vinkkeihin.

29. Verkkosivustojen rakentaminen nukkeille monitoimilaitteille

Aivan kuten “Verkkosivujen luominen nukkeille”, “Verkkosivustojen rakentaminen nukkeille” on kattava opas HTML: n oppimiseen. Toisin kuin edellisessä kirjassa, ”Verkkosivustojen rakentaminen nukkeille” kattaa aiheet, kuten älypuhelimien mobiilisivustojen suunnittelu ja HTML5.

30. Älykkäämpi tapa oppia HTML: ää & CSS: Opi se nopeammin. Muista se enää

“Älykkäämpi tapa oppia HTML: ää & CSS: Opi se nopeammin. Muista sitä kauemmin ”käyttää menetelmää, jonka avulla voit säilyttää lukemasi. Jokaisen luvun lopussa on harjoitusistunto, jonka avulla voit käyttää juuri oppimiasi tietoja heti.

Parhaat Web-suunnittelukirjat JavaScriptin oppimiseen

31. Koodaus Java-nukkeille JavaScriptin avulla

JavaScript on monimutkainen kieli, mutta se on välttämätöntä parhaan mahdollisen verkkosivuston luomiseksi. ”Koodien koodaaminen nukkeille JavaScriptin avulla” aloittelevat JavaScriptiä ja näyttää heille joitain vinkkejä ja temppuja sen hallitsemiseksi.

32. JavaScriptin alku

”Beginning JavaScript” on erinomainen kirja JavaScriptin koodauskielen tulokkaille. Tämä kirja näyttää sinulle, miten käsitellä JavaScriptin kehyksiä ja toimintoja, ja samalla kuinka integroida JavaScript HTML5: een.

33. Älykkäämpi tapa oppia JavaScript

JavaScriptin oppiminen on haastavaa, ja kirjassa Mark Myers hyödynnetään ”Älykkäämpi tapa oppia JavaScriptiä” -teemassa vallankumouksellinen uusi lähestymistapa, joka opettaa sinulle JavaScriptin nopeasti. Jokaisen luvun lopussa on käytännöllinen taulukko, jonka avulla voit soveltaa opittua esimerkkejä todellisesta koodista.

[easyazon_link-tunniste ="1118531647" locale ="MEILLE" tunniste ="makeawebsitehub-20"] 34. JavaScript ja JQuery: Interaktiivinen käyttöliittymän web-kehitys

JavaScript ja JQuery kulkevat käsi kädessä, minkä vuoksi “JavaScript ja JQuery: Interactive Front-End Web Development” opettaa teitä molempia samanaikaisesti. Kirjailija Jon Duckett ei vain mennä perusteiden läpi, vaan hän käsittelee myös joitain edistyneitä vinkkejä ja temppuja.

35. JavaScript: Lopullinen opas: Aktivoi verkkosivusi

“JavaScript: lopullinen opas: aktivoi verkkosivustosi” on ollut ammattilaisten kirjokirja yli kahden vuosikymmenen ajan. Tässä korjatussa painoksessa opit siitä, kuinka JavaScript toimii vuorovaikutuksessa muiden ympäristöjen, kuten HTML5 ja ECMAScript 5, kanssa.

36. JavaScript: Hyvät osat

Kuten mikä tahansa ohjelmointikieli, myös JavaScriptillä on paljon etuja ja haittoja. ”JavaScript: hyvät osat” -kirjailija Douglas Crockford näyttää sinulle, kuinka voit turvallisesti välttää huonojen osien käyttämistä ja käyttää hyviä osia kauniiden verkkosivustojen luomiseen..

37. Oliokeskeisen JavaScriptin periaatteet

”Object-Oriented JavaScript -periaatteet” on tarkoitettu asiantunteville verkkosivujen suunnittelijoille, jotka haluavat hyödyntää JavaScriptiä parhaalla mahdollisella tavalla. Tämä kirja avaa JavaScriptin salaisuudet ja näyttää sinulle, kuinka käyttää sen potentiaalia täysimääräisesti.

38. Et tiedä JS: Ylös & Going

Vaikka osaat käyttää JavaScriptiä, kirjoittaja Kyle Simpson näyttää, kuinka hallita se kokonaan. Kohdassa “Et tiedä JS: Ylös & Mennään ”, Simpson antaa sinulle paremman ymmärtämisen JavaScriptistä ja selittää perusteellisesti sen näkökohdat, jotka estävät jopa kokeneet suunnittelijat.

39. JavaScript-ninjan salaisuudet

”JavaScript Ninjan salaisuudet” näyttää vinkkejä ja vihjeitä, joista puhuttiin vain varjoissa. Tämän kirjan avulla tämä kirja ei tee vain hyvästä JavaScript-kooderista: Se tekee sinusta yhden parhaimmista.

40. JavaScript: Advanced Guide for Programming Code -ohjelmistoon JavaScriptillä

Kun olet valmis siirtämään JavaScript-pelisi seuraavalle tasolle, tarvitset ”JavaScript: Advanced Guide for Programming Code with JavaScript”. Tämä kirja opettaa edistyneitä JavaScript-ohjelmointikäsitteitä, kuten sisäkkäisiä toimintoja ja muuttuvaa laajuutta. “JavaScript: Advanced Guide for Programming Code with JavaScript” kirjoitti kirjoittanut Charlie Masterson, kokenut ohjaaja ja tietokoneohjelmoija.

Parhaat graafisen tyylin verkkosuunnittelukirjat

41. Nukkejen web-suunnittelu All-in-One

Kun olet saanut käsityksen kielten, kuten HTML: n ja CSS 3: n, koodaamisesta, sinun kannattaa tutustua ”Dummies-web-monitoimilaite” -sovellukseen. Tämä kirja näyttää sinulle, kuinka ottaa kirjoittamasi koodi ja muuttaa siitä jotain kaunista. Tämä kirja opettaa sinulle kaikki tyylit, elementit ja tempun luoda reagoivia verkkosivustoja, joita lukijat rakastavat.

42. Web-suunnittelijan ideakirja, osa 4: Inspiraatio parhaista verkkosuunnittelutrendeistä, teemoista ja tyyleistä

”Web Designer’s Idea Book, osa 4: inspiraatiota parhaimmista verkkosuunnittelun suuntauksista, teemoista ja tyyleistä” opettaa sinulle verkkosivujen suunnittelun uusimmista suuntauksista. Opit, mikä näyttää tällä hetkellä kuumalta ja trendikkäiseltä ja mikä näyttää lukijoilta pois hetkestä, kun he käyvät sivustossasi.

43. Älä tee minua ajattelemaan, uudelleenkäytettyä: Yhteisen järjen lähestymistapa Web-käytettävyyteen

”Älä tee minua ajattelemaan, uudelleenkäytettyä: Yhteisen järjen lähestymistapa Web-käytettävyyteen” on ollut verkkosivujen suunnittelumenetelmä jo yli vuosikymmenen ajan. Tämän uuden version myötä kirjoittaja Steve Krug näyttää lukijoille, kuinka luoda verkkosivusto, jonka seurauksena käyttäjät pysyvät sivustolla pidempään ja napsauttavat lisää elementtejä.

44. Kaunis web-suunnittelun periaatteet: Suurten verkkosivustojen suunnittelu ei ole rakettotiede!

Monilla uusilla verkkosivustojen suunnittelijoilla on taipumus ohittaa prosessi, ja kirjailija Jason Beaird on täällä osoittaakseen, että verkkosivuston suunnittelu on helpompaa kuin luulet. Beaird kirjoittaa lukijalle, joka osaa luoda oman verkkosivustonsa, mutta jolla ei ole aavistustakaan siitä, miten se näyttää kauniilta..

45. Luova työpaja: 80 haastetta suunnittelutaitojen terävöittämiselle

Suunnittelutaidot ovat aivan kuten mikä tahansa muu taito; Jos et käytä sitä usein, kykysi alkavat hiipua. ”Luova työpaja: 80 haastetta suunnittelutaitojen terävöittämiseksi” esittelee 80 yksilöllistä haastetta, jotka takaavat taitosi pysyvän yhtä terävänä kuin koskaan.

Paras Web-suunnittelukirja oppimaan WordPress

46. ​​WordPress aloittelijoille 2017: Visuaalinen vaiheittainen opas WordPressin hallitsemiseen

WordPress-sivustot ovat erittäin yleisiä yrityksille, mutta tietäminen kuinka rakentaa hyvä, vie paljon käytäntöä ja tietoa. ”WordPress aloittelijoille 2017: Visuaalinen vaiheittainen opas WordPressin hallitsemiseen” on käsikirja WordPressin uusimman version hallitsemiseksi..

47. WordPress To Go: Kuinka luoda WordPress-verkkosivusto omalle verkkotunnuksellesi, tyhjästä, vaikka oletkin aloittelija

”WordPress To Go: Kuinka luoda WordPress-verkkosivusto omalle verkkotunnuksellesi, alusta alkaen, vaikka oletkin aloittelija”, on myös suunnattu WordPress-aloittelijalle. Vaikka sinulla ei ole tietoa WordPressistä, tämä kirja saa sinut luomaan ammattimaisia ​​WordPress-sivustoja ilman aikaa.

48. Luo oma WordPress-verkkosivusto: lopullinen opas pienyritysten omistajille

Pienyrityksen omistajana sinulla ei ole välttämättä varaa ylimääräisiä kuluja, kuten verkkosivustojen kehittäjän palkkaaminen verkkosivuston suunnitteluun. “Luo oma WordPress-verkkosivusto: lopullinen opas pienyritysten omistajille” antaa sinulle työkalut ja tietämykset, joita tarvitset WordPress-sivuston luomiseen itse ilman ylimääräistä apua.

49. Professional WordPress: Suunnittelu ja kehitys

”Professional WordPress: Design and Development” -kirja opettaa sinulle kaiken, mitä olet halunnut tietää WordPressistä. Tämä kirja avaa WordPressin salaisuudet näyttämällä sinulle edistyneitä vinkkejä ja temppuja, jotta verkkosivustosi voi saavuttaa täyden potentiaalinsa.

50. WordPress: puuttuva käyttöohje

Kohdassa “WordPress: puuttuva käyttöohje” kirjoittaja Matthew MacDonald antaa lukijoille WordPressin vaiheittaisen esittelyn. Tämän kirjan aiheita ovat teemat, widgetit, laajennukset ja jopa multimediatyökalut.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map