De bedste link Bio-værktøjer til Instagram 2020 – Instagram Bio Link Optimeringsværktøjer

Hater du at skulle bytte dit Instagram-biolink ugentligt, dagligt eller endda flere gange om dagen? Vil du supercharge det link og få mere ud af det? Gæt hvad, du er ikke alene.


Den gode nyhed er trods at være begrænset af Instagram til et enkelt biolink, kan vi gøre meget mere med dette link end mange mennesker tror.

I dette nyttige indlæg finder du et antal værktøjer designet til at give dig mulighed for at få mest muligt ud af dit biolink til Instagram.

Lad os først diskutere, hvorfor du først skal bruge et af disse praktiske biolinkværktøjer.

Instagram Bio Link – Hvorfor skal du optimere det??

Som enhver Instagram-pro ved, giver den populære platform kun et enkelt link, som du kan placere i din profils Bio-sektion. Der er ingen måde at tilføje andre links, der peger på individuelle indlæg.

Derfor ser du ofte Instagram-billedtekster tæt på “link i bio.” Tal om frustrerende!

Som marketingmedarbejder er dette yderst begrænsende. Selvom du kan tweet links hele dagen og lancere så mange Facebook-annoncekampagner, som du vil, gør Instagram marketing lidt mere vanskelig og tvinger brugerne til at gøre deres kampagner kortvarige i sammenligning.

Ud over at ikke være i stand til at promovere hvert blogindlæg, du offentliggør, er det umuligt at markedsføre forskellige produkter, når du vil.

I stedet skal du markedsføre færre produkter i længere tid eller forkorte marketingkampagnerne for hvert stykke indhold eller produkt, du markedsfører.

Dette betyder, at du regelmæssigt skal udskifte dit biolink. Der skal være en bedre måde?

Heldigvis er der. Der er faktisk flere forskellige værktøjer designet til at hjælpe med at optimere Instagram-biolink på kloge og unikke måder.

De første værktøjer, vi vil tale om, blev specifikt lavet til at udvide grænserne for Instagram-biolink. I stedet for at linke til en enkelt side, som dit forretningswebsted eller blog, giver disse værktøjer dig muligheden for at linke til yderligere sider og indhold.

For eksempel kan du med Shorby inkludere links til dit websted, alt dit mest populære indhold og en leadgenerationsside.

Shorby kan også bruges til andre sociale medienetværk, så du kan krydspromovere dine sociale medieprofiler, og du kan bruge den til at oprette tilpassede kampagner, der udelukkende er skræddersyet til dit Instagram-publikum..

I sidste ende vil du bruge Shorby eller et andet af Instagram-biolinkværktøjer nedenfor give dig mulighed for at udvide rækkevidden af ​​dine marketingkampagner og blive mere kreativ med dem.

De bedste Instagram Bio Link værktøjer i 2020

1. Shorby

Shorby er virkelig to værktøjer kombineret til et. Det første Shorby-værktøj giver dig mulighed for at gendillet nogen, der klikker på dine tilpassede oprettede links. Det andet værktøj på den anden side giver dig mulighed for at oprette en side fyldt med links, som brugerne kan klikke på, hvilket giver dig magten til at “få mest muligt ud af dit Instagram-biolink.”

Her er nogle af Shorbys fantastiske funktioner:

• Ubegrænsede links
• Ubegrænset klik
• Tre ubegrænsede biolink
• 10 ubegrænsede brandede webadresser
• Retargeting
• Linksporing
• Op til en million smarte klik
• Fuldstændigt tilpasselig

Hver brugerdefinerede Shorby-destinationsside har et ikon, en farvet baggrund og flere links, som du kan tilpasse og konfigurere, uanset hvor du vil. Links til dine sociale mediekonti kan også inkluderes.

Grundlæggende kan du bruge denne funktion, der ligner enhver anden destinationsside og gøre med den, hvad du vil. Du kan endda tilføje kontaktlink til Facebook Messenger, Skype, Snapchat og selvfølgelig din kontaktside.

Da du i det væsentlige kan tilføje et hvilket som helst link, du ønsker, kan resten af ​​siden bruges på en række forskellige måder. For eksempel kan du tilføje links til dine top blogsider, links til produkter, du promoverer, shoppe links, dit websteds navigationslinks, links til dine mest populære YouTube-videoer og mere.

I mellemtiden kan du med Shorbys anden funktion oprette forkortede links ved hjælp af “shor.by.” Disse links kan også spores, når de deles, så du kan gendanne besøgende og kunder på Instagram, Google og Facebook.

For nylig frigav Shorby et andet værktøj, som de rigtig har kaldt SmartPages. Med det kan du oprette brugerdefinerede baggrunde, videoer, GIF’er, animerede avatarer og andre iøjnefaldende designs. Selv med den grundlæggende version kan du gøre meget med denne nye sidefunktion.

En gratis prøveversion er tilgængelig, men Shorbys planer starter med en rimelig $ 9 om måneden. Som det er tilfældet med næsten ethvert andet markedsføringsværktøj, kan du naturligvis opgradere til endda linkdelingsstyrke.

2. Linktree

Linktree er en af ​​Shorbys største konkurrenter, men i modsætning til Shorby tilbyder den en gratis version og begrænser ikke antallet af links, du kan oprette. Du kan også se, hvor mange gange der er klikket på dine links. Medmindre du opgraderer til en betalt plan, skal du dog vise Linktree-logoet.

Her er oversigten over nogle af Linktrees topfunktioner:

• Ubegrænsede links
• Planlagte links
• Linksporing
• Retargeting
• E-mail-integration
• Fuldt tilpasselig

Linktrees layout er stort set det samme som Shorbys. I stedet for “shor.be” bruger du “linktr.ee” til at forkorte dine links. Dit Instagram-håndtag og din profilbillede vises også øverst på siden.

I modsætning til Shorby er der dog ikke sociale medier eller kontakt knapper. Selv premium-versionen mangler disse funktioner.

Når det er sagt, er du i stand til at inkludere en e-mail-tilmeldingsformular på din side, hvilket er et stort plus. Du har også flere knapstiler og indstillinger for sidetilpasning, herunder adgang til yderligere temaer. Der er endda et tilpasset tema, og du kan slippe af med Linktree-logoet for at undgå forvirring blandt potentielle kunder, hvis du vil.

En anden cool funktion er linkplanlægningen. Med det kan du planlægge specifikke links, der skal vises på bestemte datoer og tidspunkter.

Hvis du ikke har noget imod Linktrees branding, kan du komme i gang med dette smarte biolinkværktøj gratis. For at slippe af med branding, som vi anbefaler, koster det dig $ 6 om måneden.

3. Lnk.Bio

Lnk.Bio er et meget enklere biolinkværktøj. Det er elegant stil, der sømløst blandes med Instagram’s UI for at skabe en fornøjelig brugeroplevelse. Desværre kan det ikke tilpasses som de to værktøjer ovenfor.

Her er et kig på nogle af dets vigtigste funktioner:

• Ubegrænsede links
• Linksporing
• Tilpasset URL tilgængelig
• Tværlinkingsfunktioner på sociale medier

Som du kan se fra disse funktioner, er Lnk.Bio enkel ved design. Det har et simpelt sidelayout med dit Instagram-håndtag, profilbillede og alle dine vigtige links. Du kan også placere en overskrift over linkene for lettere navigation.

På trods af sin enkelhed er Lnk.Bio overraskende effektiv og tilbyder alt det nødvendige i et Instagram-biolinkværktøj. Ikke kun kan du tilføje links, men du kan også spore dem og se flere nøglestatistikker.

Ligesom andre biolink- og marketingværktøjer kan du komme i gang med Lnk.Bio gratis. Du kan dog låse op for flere funktioner med premiumplanen for mindre end $ 1 om måneden eller et engangsgebyr på $ 9,99. En hvid etiketindstilling er også tilgængelig for $ 24.99.

4. Linkin.bio af Later

Hvis du søger efter et mere avanceret biolinkværktøj til Instagram, kan Linkin.bio fra Later muligvis passe regningen. Med dette værktøj kan du oprette en destinationsside, der genskaber din Instagram-konto, så du kan tilføje links til individuelle sider og indlæg. Du kan endda tilføje flere links til hvert indlæg.

Nogle af Linkin.bios topfunktioner inkluderer:

• Tilføj op til fem links pr. Indlæg
• Mulighed for at tilføje links til dit feed
• Link scheduler
• Linksporing
• Kan bruges til op til to Instagram-konti

Mens de andre værktøjer, vi har talt om, giver dig mulighed for at tilføje så mange links til din side, som du vil, tilbyder Linkin.bio kun muligheden for at tilføje et enkelt link. Alle andre links skal tildeles et individuelt indlæg.

Formålet med værktøjet er at give dig mulighed for at dele links via Instagram-indlæg snarere end at skulle konstant ændre dit biolink.

Når nogen klikker på dit biolink, ser de simpelthen en gendannet version af dit Instagram-feed. I stedet for at klikke på et indlæg, der siger “link i bio”, vil de imidlertid kunne klikke på det aktuelle link, du vil indsætte i indlægget.

Dette værktøj bruges mest til e-handel, da det giver Instagram-tilhængere mulighed for at købe produkter direkte gennem Instagram-feeds i stedet for at omdirigere dem til online butikker, hvor de skal søge efter det produkt, de leder efter.

Selvom tilpasning ikke er en mulighed, blandes destinationssiden oprettet af Linkin.bio meget godt med Instagram, så manglende tilpasning er ikke meget af et problem.

Linkin.bios planer starter ved $ 19 om måneden. Du kan dog spare lidt ved at betale $ 192 for et helt år på forhånd. En gratis version er også tilgængelig, men den er begrænset, hvad den kan gøre.

5. Sked Link

Sked Link giver dig magten til at oprette en fuldt tilpasset destinationsside og linke den hvor som helst. Du kan linke det til Twitter, Facebook, dit websted, blog eller endda en spændende konkurrence side. I det væsentlige er det et link til at linke Instagrammers til andre links.

Her er lidt af hvad Sked Link kan gøre:

• Biolink til Sked.link/username
• Oprettelse af landingsside
• Flere temaer at vælge imellem
• Brugerdefineret velkomstbesked og designindstillinger
• Facebook-pixelintegration
• UTM-sporingsparametre og linkanalyse

Det gør meget, men i en nøddeskal fungerer Sked Link som andre biolinkværktøjer ved at give dig mulighed for at konfigurere din IG-bio, så det kan sende besøgende hvor som helst du ønsker.

Powered by Sked Social, som er et utroligt kraftfuldt Instagram-planlægningsværktøj, Sked Link giver dig magten til at tage din Instagram-marketing til et andet niveau.

Hvis du er en Sked Social-bruger, kan du nyde tilføjede funktioner og dyb integration. Sked Link kan dog også bruges uafhængigt.

Den grundlæggende plan er gratis for alle at bruge. Pro-planen er gratis for Sked Social-brugere, men ikke-brugere skal betale et månedligt gebyr for at nyde de tilføjede funktioner og funktioner.

6. Link i profil

Link In-profil giver dig mulighed for at linke din Instagram-konto og aldrig bekymre dig om at udskifte dit biolink dagligt eller flere gange om dagen igen. Inkluder bare URL-adressen i billedteksten til det indlæg, hvor du vil have dine besøgende til at sende dem til dit profil-biolink for at tjekke det ud. Sådan virker det.

Her er et hurtigt glimt af, hvad Link In-profil kan gøre:

• Automatisk linkovervågning
• Integrering af link / billede / billedtekst
• Statistikker og analyser

Grundlæggende vil Link In-profil holde øje med links i dine Instagram-billedtekster og knytte linkene til de billeder, de vises under.

Når en tilhænger besøger linket i din profil, vil Link In-profil føre dem til dit feed, hvilket ikke er andet end en strøm af dine Instagram-profilbilleder.

Hvert billede kan klikkes på, send dem direkte til det link, der findes i billedteksten til det pågældende billede. Derfra kan du sende dem næsten overalt.

Du kan også se, hvor mange gange der er klikket på et link og en række andre nyttige statistikker.

Link i profil Instagram biolinkværktøj koster $ 9,99 om måneden. Der er også en 30-dages gratis prøveperiode for at se, hvordan det fungerer, og hvad det kan gøre uden at risikere en cent.

7. ShortStack

ShortStack er ikke et dedikeret biolinkværktøj i sig selv, men det kan bruges på en lignende måde. Denne destinationssidebygger er specialiseret i at oprette kraftfulde marketingkampagner.

Her er en oversigt over dens bedste funktioner:

• Træk-og-slip-editor
• Over 60 skabeloner at vælge imellem
• Op til 10 marketingkampagner
• Optimeret til konkurrencer
• Mulighed for at integrere sig på dit websted
• Markedsføring via e-mail
• Ubegrænset e-mails
• Support til sociale medier
• Analytics

Når du bruger ShortStack til at oprette en destinationsside til dit Instagram-biolink, kan du målrette dine Instagram-følgere og starte en række unikke marketingkampagner.

I modsætning til andre biolinkværktøjer er det optimeret til konkurrencer, herunder fotokonkurrencer. Dette giver dine følgere til at interagere, stemme og potentielt vinde noget for at øge engagement og brand loyalitet.

Med ShortStack kan du også oprette regelmæssige destinationssider med kontakt- og e-mail-formularer. Når det er sagt, kan du også bruge værktøjet til at oprette personlighedsquizzer, gaver, venhenvisninger og flere andre interessante kampagner.

På trods af alt det kan gøre, er det gratis at komme i gang med ShortStack. For at låse alle dens funktioner op, skal du dog opgradere til en premium-plan, der starter ved $ 29 om måneden.

8. trives arkitekt

Thrive Architect er et WordPress-plugin, der giver dig mulighed for at oprette dynamiske destinationssider. Med en intuitiv træk-og-slip-sideditor og mere end 200 skabeloner at vælge imellem er det et kraftfuldt værktøj til oprettelse af destinationsside, og det vil også arbejde på at løse dit Instagram biolink-dilemma.

Her er nogle af plugins højdepunkter:

• 200+ landingssideskabeloner
• Træk-og-slip-sideditor
• Forudbyggede og tilpassede stilarter
• Dusinvis af indholdsblokke
• Layouts i fuld bredde
• E-mail-marketingfunktioner

Da Thrive Architect er et plugin til WordPress, oprettes og hostes siderne fra dit WordPress-sted. Du kan vælge mellem en af ​​de 200+ skabeloner, så du kan blot tilføje indhold og finpusse stilen, der passer til dine behov.

Thrive Architect er udviklet af Thrive-temaer og kan bruges sammen med virksomhedens andre værktøjer til at skabe supermagtede marketingkampagner. Et af disse værktøjer er Thrive Optimize, som giver dig mulighed for at dele testsidesvarianter for at finde det, der konverterer bedst.

Du kan abonnere på Thrive-temaer og bruge Thrive Architect samt virksomhedens andre værktøjer for $ 228 om året. For en enkelt webstedslicens betaler du $ 67. Du modtager support til licensen i et år, men du skal betale et mindre gebyr for fortsat support bagefter.

9. Leadpages

På lignende måde er Leadpages et dedikeret destinationssideværktøj, der giver dig mulighed for nemt at oprette destinationssider og være vært for dem på deres platform. Ligesom ShortStack er det en fremragende mulighed for Instagram-brugere, der ikke ønsker tid og udgifter til at have deres eget websted.

Her er nogle af Leadpages bedste funktioner:

• Dusinvis af skabeloner at vælge imellem
• Intuitiv drag-and-drop-destinationssidereditor
• Indbyggede betalinger
• Diverse indholdselementer
• WordPress og e-mail marketing integration
• Adgang til statistik og analyse
• A / B-test

Med LeadPages, ligesom med Thrive Architect, vælger du din designskabelon og går derfra. Du kan bruge værktøjet til at oprette så mange marketingkampagner, som du ønsker. Hvis du imidlertid ønsker et mere tilpasset look, kan du også bruge træk-og-slip-redigeringsprogrammet til at komme med dit eget design.

Når du er færdig med din side og lanceret din kampagne, kan du bruge Leadpages A / B split-testværktøj og andre statistikker og analyser til at ringe til den. Du kan statistikken for individuelle sider, kampagner, pop-ups og mere.

Du kan også integrere din konto med Facebook og bruge dine kampagnedata til at oprette nye annoncer. Ikke for lurvet.

Leadpages planer starter ved $ 300 for et år eller $ 37 om måneden. De tilbyder også en gratis 14-dages prøveperiode på alle deres planer, så du kan teste farvandet, inden du springer ind.

Hvilket biolinkværktøj til Instagram er bedst for dig?

Hvert af disse biolinkværktøjer gør stort set det samme, men de adskiller sig i den måde, de fungerer på. Selvom dette giver dig masser af forskellige muligheder for at optimere dit Instagram-biolink, kan det gøre indsnævring af dine valg lidt vanskelige, selv for de første fire værktøjer, der noget spejler hinanden.

For at beslutte det rigtige Instagram-biolinkværktøj skal du stille et par spørgsmål:

Ønsker du, at din Instagram Bio skal indeholde flere links?

Svaret på dette spørgsmål vedrører de typer kampagner, du vil køre. Hvis du bare ønsker flere links og optimere dem til dine Instagram-brugere, er Shorby, Linktree eller Lnk.Bio muligvis bedst.

På den anden side, hvis du regelmæssigt reklamerer for indhold og produkter i dit Instagram-feed og finder dig selv konstant at udskifte dit biolink, ville en bedre pasform være Linkin.bio af Later måske en bedre mulighed.

De sidste par værktøjer på listen (ShortStack, Leadpages og Thrive Architect) er ideelle til lancering af mere avancerede Instagram marketingkampagner.

Kører du en online butik?

Hvis du konstant reklamerer for produkter via en e-commerce butik eller markedsfører forskellige indhold gennem hver uge, er dit bedste alternativ at genskabe dit Instagram-feed ved hjælp af Linkin.bio af Later eller et lignende værktøj til at oprette link, der kan linkes.

Når det er sagt, kan du også bruge Shorby, Linktree eller Lnk.Bio til at oprette en række salgsfremmende links. Disse værktøjer fungerer også rigtig godt med Instagram Stories.

Omvendt, hvis du kun planlægger at promovere et stykke indhold eller et enkelt produkt i dit Instagram-feed i en længere periode, kan du overveje at oprette en fantastisk destinationsside for hver med Leadpages, ShortStack, ThriveArchitect eller en anden brønd- afrundet marketing suite.

Hvilket værktøj er bedst til at øge engagement?

Hvis du har problemer med at engagere dig i dit Instagram-publikum, kan du overveje at køre en konkurrence med ShortStack for at genoplive inaktive følgere.

På den anden side, hvis du har en aktiv Instagram-følge, kan du muligvis øge din succes ved at bruge Leadpages eller Thrive Architect til at implementere mere sofistikerede marketingstrategier.

Er budget en bekymring? Hvilket Instagram Bio-værktøj er det mest omkostningseffektive?

Medmindre du allerede indsamler det, er budgettet sandsynligvis et problem. Af alle værktøjer på denne liste er Lnk.Bio sandsynligvis det mest omkostningseffektive, især hvis du blot ønsker at tilføje flere links til dit biolink.

Mens ShortStack og et par andre værktøjer tilbyder gratis planer uden vedhæftede strenge, er de begrænsede i hvad de kan gøre, og opgradering kan blive dyr.

Hvis du også driver et WordPress-sted, er Thrive Architect muligvis den mest omkostningseffektive løsning i det lange løb. Du kan bruge det til at oprette ubegrænsede destinationssider uden at betale et heftigt gebyr.

Nu er det din tur

Det indpakker dette indlæg. Som du kan se, er der flere unikt forskellige biolinkværktøjer til Instagram. Bare husk, uanset hvilken du vælger, dit mål bør være at oprette marketingkampagner, der slår et akkord med dit publikum på Instagram-platformen, ikke dit publikum generelt.

Uanset hvilket værktøj du vælger og kampagner, du kører, skal arbejde for at hjælpe dig med at nå dette mål. Fremad og opad!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map