1 in 1 Pregled graditelja spletnih mest 2020

Ko boste izvedeli, da je na trgu na voljo veliko preprostih orodij, ne boste skrbeli, da boste začeli graditi blog.


Če bi morali ustvariti spletno mesto za svoje podjetje, bi začeli razmišljati tudi o potrebnih spretnostih programiranja, vključenih stroških, gostovalnih storitvah in tako naprej..

Kaj pa, če bi vam rekli, da je mogoče ustvariti spletno stran podjetja brez kakršnih koli programerskih znanj ali znanja o varnosti in zakonskih zahtevah?

Ja, tako je!

Z učinkovitim in poslovno specifičnim orodjem za izdelavo spletnega mesta, kot je 1&1 Na mojem spletnem mestu lahko spletno mesto podjetja ustvarite v nekaj minutah s preprosto funkcijo povleci in spusti.

Lahko rečete, da so na voljo nekatere druge možnosti, kar zadeva programsko opremo za izdelavo spletnih strani. Dobra stvar o 1&1 je, da podjetje obstaja že zelo dolgo.

Torej, obstaja dejavnik zanesljivosti, ki je priložen orodju za izdelavo spletnega mesta. Poleg tega je 1&1 ustvarjalec spletnih strani je osredotočen na širok spekter poslovnih sektorjev z namenom, da se vsako lokalno podjetje poveže na spletu.

Ponuja celo delovno silo za izdelavo spletnega mesta za vas, če ne morete porabiti dovolj časa za izdelavo spletnega mesta.

Trdi, da vam omogoča, da se popolnoma osredotočite na svoje poslovne strategije in prodajo, tako da zmanjšate trud in čas, ki ga potrebujete, da ustvarite svoje idealno spletno mesto profesionalnega videza.

Torej, zagotovite vam poglobljen pregled 1&1 Orodje za spletno mesto, da razumete, kaj vam ponuja.

Ogledali si bomo 1&1 funkcije, prednosti in slabosti spletnega mesta za izdelavo spletnih strani, načrti in cene itd.

1&1 Ozadje podjetja

The 1&1 podjetje je bilo ustanovljeno leta 1988, pred skoraj 27 leti. Postopoma je rasla, saj je ponujala različne storitve, kot so registracija domenskih imen, spletno gostovanje in gostovanje v oblaku.

Izdelki, ki jih ponuja 1&1 so na voljo v več državah, vključno z Avstrijo, Nemčijo, ZDA, Kanado, Italijo, Veliko Britanijo, Španijo, Francijo in Mehiko.

Število zaposlenih v tem podjetju je naraslo tudi na približno 7000 po vsem svetu, sedež podjetja pa je v Montabaurju v Nemčiji.

S ponudbo kakovostnih storitev strankam 1&1 je doslej uspelo gostiti več kot 19 milijonov domenskih imen. Popolnoma so usmerjeni v pomoč najrazličnejšim poslovnim sektorjem, kot so gradbeništvo in nepremičnine, promet, turizem, zdravje in lepota, pa tudi trgovina na drobno in trgovina.

To podjetje z velikim trženjskim proračunom verjame v agresivno oglaševanje in zato za 1 vidite veliko televizijskih in drugih tiskanih oglasov&1.

1&1 in gradniki spletnih strani Jimdo

Če ste v preteklosti preizkusili orodje za izdelavo spletnega mesta Jimdo, boste našli 1&1 Gradnik spletnega mesta precej podoben.

Razlog za to podobnost je v tem, da 1&1 je bila do leta 2010 vpletena v partnerstvo z Jimdo, nakar sta se vzajemno razšla.

Torej je osnova platforme za gradnjo spletnih mest enaka za obe programski opremi. V zadnjih petih letih sta oba dodala nekaj funkcij in funkcij, ki se lahko med seboj razlikujejo.

Vendar je podobnost celo očitno za laike!

V tem članku bomo svojo pozornost usmerili na preučevanje značilnosti 1&1 Podrobno oblikovalec spletnega mesta.

1&1 Podpora strankam

Dostopate lahko do obsežne 1&1 center za pomoče da dobite odgovore na vse vaše poizvedbe ali težave.

Oglejte si lahko različna pogosta vprašanja in predloge, ponujene v več kategorijah, ki vam olajšajo delo.

Lahko celo imate nekaj koristnih razprav in se naučite nekaj ključnih trikov za uporabo 1&1 graditelj spletnega mesta od drugih uporabnikov v 1&1 forumska skupnost.

Če ne morete najti odgovora iz spletne baze znanja 1&1, se lahko obrnete na njihovo skupino za podporo po e-pošti.

Imajo ločene e-poštne naslove za različne oddelke, ki obravnavajo posebne vrste poizvedb.

Najdaljši odzivni čas za e-poštna sporočila pa je lahko največ 48 ur. Če imate nujne težave, lahko neposredno stopite v stik z 1&1 osebje za tehnično podporo po telefonu.

1&1 Uporabniški vmesnik moje spletne strani

To orodje ponuja zelo intuitiven uporabniški vmesnik. Z uporabo tega ustvarjalca spletnih strani ne boste težko začeti od prvega dne, ko se prijavite na svoj 1&Prvi uporabniški račun.

Precej enostavno ga je razumeti in uporabljati za izdelavo spletnih strani glede na vaše zahteve.

1&1 Predloge in postavitve spletnega mesta

To orodje ponuja različne vizualno odlične predloge za vaše spletno mesto. Kot podjetje boste veseli, da boste videli več sektorskih poslovnih predlog, ki so na voljo za vašo uporabo.

Če ste nekdo, ki rad ustvarja in prilagaja svojo postavitev, se boste z veseljem naučili, da lahko to storite z 1&1, ker omogoča dostop do kode HTML in CSS.

Dobiš tudi dostop do več slik, ki so v skladu z zakoni o avtorskih pravicah in ustrezajo različnim postavitvam in temam, ki so na voljo s programom 1&1 graditelj spletnega mesta.

Na splošno je dovolj prostora za prilagajanje spletnega mesta glede na vaše dinamične zahteve in ohranjanje blagovne znamke vašega podjetja.

1&1 Urejevalnik moje spletne strani

Urejevalnik je izjemno enostaven za uporabo in vam pomaga oblikovati profesionalno spletno mesto, ne da bi vam bilo treba napisati en sam kos. Na svoje spletne strani lahko namestite zahtevane elemente (besedilo, slike in več) s preprosto funkcijo povleci in spusti.

Poleg tega lahko slike celo urejate ali obrezujete, ne da bi pri tem potrebovali kakršno koli zunanjo programsko opremo ali orodja za urejanje slik.

Če se pri izdelavi spletnega mesta zmotite, vam urednik celo omogoči dostop do gumba za razveljavitev.

Kako kul je to?

The 1&1 urejevalnik podpira tudi različne jezike in ob upoštevanju svetovnega dosega 1&1 podjetje, to ni presenečenje! Za vaše udobje ima vgrajen pregledovalnik dokumentov.

The 1&1 oblikovalec obrazcev vam poleg tega omogoča enostavno dodajanje besedilnih polj, besedilnih področij in potrditvenih polj ipd. Vendar pa presenetljivo primanjkuje možnosti za dodajanje radijskih gumbov ali izbirnih polj.

Tudi pri tem ustvarjalcu obrazcev je vrstni red obrazcev že vnaprej določen in ne morete spremeniti vrstnega reda elementov obrazca.

1&1 Mobilnost spletnega mesta

Ni vam treba povedati, da je to starost mobilnih naprav. Zaradi povečane uporabe pametnih telefonov in tablic v teh dneh bo verjetno vaše spletno mesto vidno najprej na njih.

Z 1&1 ustvarjalec spletnega mesta, mobilna različica vašega spletnega mesta bo ustvarjena samodejno. To je mogoče, če preprosto omogočite možnost »MyWebsite Mobile«.

Z veseljem bi izvedeli tudi, da ta mobilna različica uporablja enak slog, kot ga uporablja namizna različica vašega spletnega mesta.

Na ta način lahko ohranite doslednost med različnimi različicami vašega spletnega mesta za enostavno identifikacijo s strani strank ali gledalcev.

1&1 Dodatne funkcije

Vsi imajo radi nekaj dodatnih funkcij za svoje spletno mesto. Z 1&1, to je mogoče storiti s pomočjo pripomočkov.

Z njimi lahko dodajate ali spreminjate fotografije, dodajate videoposnetke v YouTubu ali vgrajujete svoje poslovne račune v družabnih omrežjih, na primer Facebook ali Twitter.

Z uporabo imenika spletnih aplikacij lahko integrirate tudi orodja drugih proizvajalcev.

S tem orodjem lahko ustvarite celo preprost blog. Morate biti pripravljeni na ime svoje domene in izbrati barvno možnost. To je to!

Vaš blog bo pripravljen še preden boste pripravljeni s temo svojega prvega članka.

Izkoristite tudi podporo za knjigo gostov in komentarje za komunikacijo z bralci vaših blogov.

Z 1&1 čarovnika za nastavitev WordPressa, lahko celo obstoječi blog WordPress integrirate s poslovnim spletnim mestom.

Funkcije e-trgovine, ki jih ponuja to orodje, so precej omejene. Lahko pa imate majhno spletno trgovino, ki deluje na PayPalu.

Če želite zgraditi boljše funkcije za svojo spletno trgovino, lahko uporabite različne aplikacije za e-trgovino, ki so na voljo v 1&1 trgovina z aplikacijami.

Kljub temu, če upoštevamo odlične možnosti, ki so na voljo na trgu danes, to orodje ni najboljši gradnik spletnih strani za e-trgovino.

Ko je spletno mesto izdelano, vam to orodje ponuja možnost, da svoje spletno mesto opazite med priljubljenimi iskalniki.

Ponuja vam možnosti SEO za spreminjanje meta oznak, slikovnih oznak ALT, opis naslova in še več. Z enim od premium paketov dobite celo dostop do orodja SEO za boljšo optimizacijo iskalnikov.

Poleg tega lahko 1 spremljate statistike, povezane z obiskovalci vašega spletnega mesta, z osnovnim orodjem za analizo, ki ga ponuja 1&1.

1&1 Cene in načrti moje spletne strani

Ta graditelj spletnih mest ne ponuja nobenega brezplačnega načrta, ponuja pa tri plačane pakete. Spodaj so navedene skupne lastnosti, ki so na voljo za vse te načrte:

 • Spletni urejevalnik fotografij
 • 10 GB spletnega prostora
 • Samodejna mobilna optimizacija
 • 1&1 SiteAnalytics za spremljanje statistike spletnega mesta
 • Eno domensko ime z letnim načrtom
 • 200 e-poštnih naslovov, ki se ujemajo z vašim domenskim imenom

Spodaj si ogledamo edinstvene funkcije, ki so na voljo z vsemi temi načrti:

 CenitevSpletna trgovinaSSL potrdiloDostop do 1&1 arhiv slik (20.000+ fotografij)Orodja za spletno trženje
Osnovni9,99 USD na mesec (letna naročnina) ali 12,99 USD na mesec (mesečna naročnina)NeNeNeNoben
Plus14,99 USD na mesec (letna naročnina) ali 19,99 USD na mesec (mesečna naročnina)NeNeDaUstvarjanje in sinhronizacija strani z 1 klikom na Facebook, orodje za glasilo in SEO Assistant
Premium19,99 USD na mesec (letna naročnina) ali 29,99 USD na mesec (mesečna naročnina)DaDaDaUstvarjanje in sinhronizacija strani z 1 klikom na Facebook, orodje za glasilo in SEO Assistant

 

1&1 Prednosti Builderja spletnih strani

1&1 ima strežnike v ZDA in Evropi (Nemčija), kar mu omogoča, da poskrbi za najrazličnejše mednarodno občinstvo, obenem pa ohranja uspešnost in visoke ravni.

To orodje ima edinstveno vgrajeno funkcijo podpore, ki vas opozori na morebitne prijavljene prekinitve storitev. Tako se izognete dolgotrajnim telefonskim klicem s podpornim osebjem, medtem ko poskušate najti rešitev za vašo težavo, o kateri poročate.

Ponudbene postavitve so zelo podrobne za večino vrst podjetij. Za boljše možnosti oblikovanja poslovnega spletnega mesta niste mogli zaprositi.

S tem orodjem lahko uživate v brezplačnem poskusnem obdobju 30 dni, kar je več kot dovolj časa, da razumete vse njegove lastnosti in prednosti.

1&1 Slabosti graditelja spletnih strani

S tem orodjem ste omejeni na privzete 12 pisav, ki so priložene spletnim brskalnikom, saj ne podpira spletnih pisav (dodatne pisave).

Veliko lepih 1&1 predloge postavitve ne omogočajo spreminjanja sloga in to vas močno omejuje.

Težko boste spremenili nogo svojega spletnega mesta s tem orodjem, ker ne ponuja takšne možnosti urejanja.

Preklic vašega 1 boste našli&1 račun je izredno mučen postopek. Uporabnikom to sploh ni prijazno in porabi veliko časa.

Razsodba

Če nameravate oblikovati preprosto poslovno spletno mesto z odličnim videzom, s katerim boste navdušili svoje stranke, potem 1&1 Moja spletna stran je verjetno odlična izbira!

Vendar pa zagotovo ni najboljša možnost, kar zadeva spletna mesta za e-trgovino.

30-dnevno brezplačno preskusno obdobje tega ustvarjalca spletnih strani vam nudi veliko prednost in če vam ni všeč, se lahko odločite za kakšno drugo platformo za izdelavo spletnega mesta.

Eno je gotovo z vidika zasnove in enostavne uporabe: ta preprost graditelj spletnega mesta povleci in spusti ustreza računu!

Upamo, da vam lahko z zgoraj naštetimi informacijami določite, ali 1&1 Moje spletno mesto je vredno poskusiti za vaše spletno mesto podjetja.

Imaš kakšno vprašanje? Spodaj lahko delite svoje komentarje in hvala za branje!

Kako 1and1 Rank?

11. od 16 – Na splošno

KAJ SPLETNI GRADBENCI PRIPOROČATE?
Wix (Najboljše na splošno)Shopify (Najboljša e-trgovina)Weebly (Najboljši WYSIWYG)

Zakaj ne bi dali 1&1
Web Builder na poti!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map