Een gids voor de beste VPN voor de VAE – 2020

Of u nu in de Verenigde Arabische Emiraten woont of van plan bent om in de nabije toekomst te bezoeken, u kunt overwegen om te investeren in een solide VPN-service. De VAE staat bekend om zijn strikte censuurwetten. Veel populaire websites en streamingdiensten zijn ten strengste verboden en worden actief geblokkeerd door de serviceproviders van het land. Ondanks de sterke toeristenindustrie in Dubai en internationale zakelijke ondernemingen, maakt het censuurbeleid van het land het moeilijk om vrij op internet te surfen.


VPN’s of Virtual Private Networks komen ongelooflijk veel voor in de VAE. Veel inwoners en bezoekers van het land gebruiken VPN-services om internetbeperkingen privé te omzeilen. Dat gezegd hebbende, was er enige verwarring over de effectiviteit en legaliteit van VPN-services in het land. VPN-gebruik bevindt zich in een beetje een legaal grijs gebied, wat heeft geleid tot enkele geruchten en verkeerde informatie. Om het nog erger te maken, veranderen wet- en regelgeving voortdurend. Om u te helpen openlijk toegang te krijgen tot internet, vindt u hier een lijst met enkele VAE-vriendelijke VPN-services en belangrijke informatie die u moet weten.

Openbaarmaking van partners: Deze pagina bevat affiliate links. Dit betekent dat als u doorklikt op een van mijn links en een aankoop doet, ik mogelijk een commissie ontvang. Dit helpt me om makeawebsitehub.com gratis te gebruiken voor miljoenen mensen over de hele wereld.

De Verenigde Arabische Emiraten en inhoudsblokkering

Laten we, voordat we ingaan op de informatie over VPN’s, kijken naar het type inhoud dat de VAE blokkeert en waarom. Dit is cruciale informatie, omdat wat u op internet doet, uiteindelijk de legaliteit van het gebruik van een VPN kan beïnvloeden. Het is belangrijk om te onthouden dat de VAE een erg religieus land is. De Telecom Regulatory Authority, of TRA, blokkeert inhoud op basis van twee belangrijke factoren. Deze omvatten religie en zaken.

Als het op religie aankomt, zijn veel regels en voorschriften rond internetinhoud gebaseerd op de sharia. Zelfs als je geen praktiserende moslim bent, is de wet op jou van toepassing als je in het land bent. Volgens de TRA wordt inhoud geblokkeerd als deze rechtstreeks in tegenspraak is met de ethiek en moraliteit van de VAE. Dus websites die betrokken zijn bij pornografie, antireligieuze inhoud, illegale drugs, gokken en meer worden actief geblokkeerd door de TRA. Alles wat in strijd is met de religieuze overtuigingen van de soennitische bevolking van het land. Je zult ook merken dat alle Israëlische websites en een grote verzameling Wikipedia-artikelen worden geblokkeerd.

Een ander belangrijk ding dat van invloed is op internetcensuur is zaken. De belangrijkste telecomserviceproviders van het land, Etisalat en du, profiteren enorm van deze wetten. U ziet dat naast de op religie gebaseerde censuur ook VoIP-diensten worden geblokkeerd. De VAE verbiedt bezoekers en inwoners apps als Skype, Whatsapp en zelfs Apple’s FaceTime te gebruiken. Het blokkeren van deze platforms helpt de eigen telecommunicatiebedrijven van het land te beschermen door te voorkomen dat iemand gratis alternatieven gebruikt.

Hoe zit het met streamen?

In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, is het streamen van digitale inhoud in de VAE niet illegaal. Netflix lanceerde in feite zijn VAE-platform in 2016. Vanwege de censuurwetten van het land is de Netflix-bibliotheek die beschikbaar is voor gebruikers in de VAE echter vrij klein. Het is slechts ongeveer 30 procent van het formaat van de Amerikaanse Netflix-bibliotheek. Als gevolg hiervan gebruiken veel mensen een VPN om toegang te krijgen tot servers in verschillende landen. Het is ook een populaire keuze voor het bekijken van inhoud op Hulu, Netflix, Amazon Video en BBC iPlayer.

Lees meer over VPN’s voor het deblokkeren van Netflix.

Zijn VPN’s legaal?

Hoewel veel mensen over de hele wereld denken dat het gebruik van een VPN illegaal is in de VAE, is dat niet het geval. Het gebruik van een VPN-service is technisch legaal, maar er zijn enkele bepalingen. De VAE hebben in 2016 enkele wijzigingen aangebracht in hun cybercriminaliteitswetten. Ze stellen dat het gebruik van een VPN voor het uitvoeren van illegale activiteiten strafbaar is met gevangenisstraf en een zeer hoge boete. Dit betekent dat u geen VPN kunt gebruiken om een ​​van de bovengenoemde censuurwetten te overtreden. Hoewel dat misschien gemakkelijk genoeg lijkt om te doen, is het erg belangrijk dat u voorzichtig bent tijdens het browsen. Als uw online activiteiten door de TRA worden gelekt en geregistreerd, kan dit leiden tot ernstige juridische gevolgen.

Ondanks dat VPN-gebruik zo wijdverbreid is, heeft dit de VAE er niet van weerhouden behoorlijk agressief te zijn in haar pogingen om het te stoppen. In de afgelopen jaren werden IP-adressen van populaire VPN-providers ronduit geblokkeerd door de TRA om te voorkomen dat gebruikers toegang krijgen tot verboden websites.

Beste VPN voor VAE – Functies om naar uit te kijken

Censuur in de VAE omzeilen, het draait allemaal om de kracht van de VPN-service en de anonimiteit die deze biedt. Niet alle VPN’s werken in de VAE. Om er zeker van te zijn dat u tijdens het browsen veilig bent, moet u op enkele dingen letten.

Sterke beveiligingsprotocollen en encryptie

VPN’s werken door uw internetverkeer en gegevens door een beveiligde tunnel te leiden. Het is een aantal verschillende keren versleuteld, zodat iemand, zelfs als hij toegang krijgt tot uw gegevens, er niets van kan begrijpen. VPN-serviceproviders kunnen een aantal verschillende soorten beveiligingsprotocollen gebruiken om uw activiteiten en persoonlijke gegevens weg te houden van nieuwsgierige blikken in de VAE.

Enkele van de veiligste protocollen zijn OpenVPN, L2TP / IPsec en SSTP. OpenVPN is de meest veilige en veelzijdige. Het wordt op de meeste machines gevonden en gebruikt een sterke coderingssleutel aan beide uiteinden van uw verbinding. Dat betekent dat alleen uw apparaat en de website die u bekijkt uw gegevens kunnen ontsleutelen. Iedereen die tussendoor uw gegevens onderschept, kan dat niet. L2TP / IPsec en SSTP zijn goede back-ups als je OpenVPN niet kunt gebruiken. Over het algemeen is het goed om meer dan één protocol te gebruiken. Vermijd VPN’s die er maar één aanbieden, vooral als het PPTP is. PPTP wordt beschouwd als een van de minst veilige methoden.

De specifieke coderingstechniek die een VPN gebruikt, is ook belangrijk. Dit kan helpen voorkomen dat persoonlijke gegevens die u verstrekt op bankwebsites of sociale mediaplatforms in verkeerde handen komen. Enkele van de beste VPN-providers in de VAE gebruiken AES 256-bit encryptie, dezelfde technologie die wordt gebruikt door militaire instanties en banken.

Verduisteringstechnieken

Obfuscation verwijst naar technologie die uw verkeer verbergt. Zoals we eerder vermeldden, blokkeert de TRA het verkeer dat afkomstig is van VPN’s. Sommige websites en streamingplatforms doen hetzelfde. Solide verduisteringstechnieken kunnen VPN-blokkades omzeilen door uw gegevens te vermommen als standaard internetverkeer. Dit is een must-have in de VAE. Sommige VPN-providers hebben hun eigen gepatenteerde verduisteringsfuncties, terwijl andere eenvoudigweg het beveiligingsprotocol wijzigen. OpenVPN kan bijvoorbeeld een andere TCP-poort gebruiken om uw gegevens eruit te laten zien als normaal SSL-verkeer.

Meerdere serverlocaties

Het hebben van een brede selectie van internationale servers om verbinding mee te maken, kan de manier waarop u browst veranderen. Veel serviceproviders hebben serverlocaties over de hele wereld, zodat u websites kunt bekijken zonder dat u met beperkingen te maken krijgt. Dit is vooral handig als u films en tv-programma’s wilt bekijken die anders niet beschikbaar zijn in de VAE. Met een groot aantal servers kunt u probleemloos geografische beperkingen omzeilen.

Beleid zonder logboeken

Hoewel het hele doel van een VPN is om webgebruikers privacy en veiligheid te bieden, zijn er vaak enkele kanttekeningen waar u rekening mee moet houden. VPN’s kunnen mogelijk wat gegevens verzamelen over uw tijd op hun netwerk. Ze kunnen verbindingslogboeken bijhouden, die gedetailleerd zijn wanneer u verbinding maakt met de VPN en vanaf welk IP-adres, of activiteitenlogboeken, die laten zien hoeveel gegevens u hebt gebruikt en welke websites u hebt bezocht. Onnodig te zeggen dat u dit niet wilt. Dit geldt vooral als je in de VAE bent.

Lees de kleine lettertjes in hun servicevoorwaardenovereenkomst en privacybeleid voordat u zich committeert aan een VPN-provider. Veel VPN-bedrijven zullen adverteren dat ze geen logboeken bijhouden. De enige manier om het zeker te weten, is door de kleine lettertjes grondig te onderzoeken.

Een ander ding waar u rekening mee wilt houden, is waar de VPN zijn hoofdkantoor heeft. Sommige landen zijn meer vertrouwd met de privacybehoeften van webgebruikers dan andere. Een VPN kan uw identiteit alleen beschermen als ze zich in een land bevinden waar ze dat kunnen doen. Gebieden zoals Zwitserland of de Britse Maagdeneilanden zijn geweldig omdat ze geen wetten voor het bewaren van gegevens hebben die vereisen dat ze uw gegevens registreren. Aan de andere kant moeten landen als de Verenigde Staten, de VAE of China worden vermeden.

Lekbescherming

Lekbeschermingsfuncties kunnen gemoedsrust bieden tijdens het browsen op de VPN. Zelfs met al hun geweldige beveiligings- en privacyfuncties, kunnen lekken op verschillende manieren voorkomen. Met die extra beschermingslaag zorgt u ervoor dat uw oorspronkelijke IP-adres en identiteit niet worden geregistreerd. De twee meest voorkomende vormen van lekbescherming zijn een speciaal DNS-resolutiesysteem en een kill-schakelaar.

Een kill-switch is een onmisbare functie voor VPN’s in de VAE. De anonimiteit die een VPN biedt, is alleen nuttig als de server soepel draait. Dus wat gebeurt er als die server plotseling uitvalt? Plotseling staat uw IP-adres open, klaar om te worden geregistreerd door elke website of platform die u bezoekt. Een kill-schakelaar helpt dit te voorkomen door automatisch uw internetverbinding te verbreken als de VPN-server uitvalt.

DNS-lekken komen ook veel voor. Elke keer dat u een webadres typt, maakt uw computer verbinding met een DNS-server om erachter te komen waar u heen moet. Uw computer maakt standaard verbinding met de DNS-server van uw internetprovider. Helaas nemen ISP’s die DNS-verzoeken op, die uiteindelijk naar u kunnen worden herleid. Dit kan zelfs gebeuren als je verbonden bent met de VPN. Met een speciale DNS-server op de VPN-server kunt u mogelijke lekken voorkomen.

Geld-terug-garanties

VPN-regels en -voorschriften veranderen voortdurend in de VAE. Sommige VPN-providers werken de ene dag goed, maar de andere misschien niet. Daarom wordt aanbevolen om voor een VPN-provider te gaan die een geld-terug-garantie of gratis proefperiode biedt. Dit helpt u om de wateren uit te testen en te zien of de VPN zonder enige verplichting voor u werkt. Het laatste waar u mee te maken wilt hebben, is een terugbetaling voor een meerjarig abonnement proberen te krijgen, alleen om te beseffen dat uw VPN actief is geblokkeerd in de VAE.

Beste VPN voor de VAE

Er zijn tal van VPN-services beschikbaar op internet. Ze zullen u echter niet allemaal veilig en anoniem houden tijdens het browsen in de VAE. Met de bovenstaande functies in gedachten, hebben we een lijst samengesteld met enkele van de beste VPN’s die u goed van pas kunnen komen in de VAE.

ExpressVPN

ExpressVPN is een geweldige optie voor VAE-gebruikers. Ze hebben hun eigen gepatenteerde verduisteringstechnologie. Het is oorspronkelijk ontwikkeld om mensen in China te helpen die strenge censuur willen omzeilen. Het werkt echter goed in andere gebieden, zoals de VAE. Het bedrijf is gevestigd op de Britse Maagdeneilanden. Ze bewaren dus geen identificerende informatie over uw tijd op de VPN. Ze houden wel wat informatie bij, zoals welke servers u gebruikt en hoeveel gegevens u overdraagt, maar niets daarvan is naar u te herleiden.

De VPN-provider heeft veel beveiligingen om u te beschermen. De VPN maakt gebruik van veel verschillende beveiligingsprotocollen en 256-bits codering. Er is ook een speciale kill-schakelaar en DNS-lekbescherming om identiteitsfouten te voorkomen. Met een netwerk van meer dan 3.000 servers over de hele wereld, heb je geen problemen om toegang te krijgen tot de inhoud waar je van houdt.

Voordelen:
160 serverlocaties in 94 landen
Houdt geen identificerende logboeken bij
Gevestigd in Britse Maagdeneilanden
Dodemansknop
DNS-lekbescherming
256-bits codering
Meerdere beveiligingsprotocollen
30-dagen geld terug garantie
Apps voor Windows, Mac, Android, Linux, iOS en meer

Nadelen:
Iets duurder dan andere opties

VyprVPN

Of je nu verbonden bent met je thuisnetwerk in de VAE of een openbare wifi-hotspot, VyprVPN kan je beschermen. Deze provider heeft speciale apps voor een breed scala aan apparaten, waaronder zowel computers als mobiele gadgets. Hiermee kunt u verbinding maken met beveiligde netwerken op meer dan 70 locaties wereldwijd. VyprVPN gebruikt veel verschillende beveiligingsprotocollen, heeft zijn eigen DNS-resolutiesysteem en gebruikt een ingebouwde kill-schakelaar voor extra bescherming.

Een ander geweldig kenmerk van VyprVPN is het Chameleon-protocol. Het is een verduisteringsfunctie die helpt om overheidsbeperkingen in de VAE te omzeilen. Het kan veel verschillende websites deblokkeren, waaronder streamingdiensten zoals Netflix of Hulu. Niet alleen dat, maar het kan uw activiteit verhullen als standaard internetverkeer, wat in feite het feit verbergt dat u een gedeeld IP-adres gebruikt op een VPN.

Voordelen:
Bezit en beheert het hele netwerk
Kameleonprotocol
Zero-logs-beleid
Gecontroleerd door derden
Kill switch en VyprDNS
NAT Firewall-bescherming
Meerdere beveiligingsprotocollen
Gratis proefperiode van 3 dagen
Ondersteuning voor de meeste besturingssystemen en apparaten

Nadelen:
Iets duurder
Sommige servers zijn mogelijk traag
Verwarrend teruggavebeleid

NordVPN

nord vpnNordVPN is gevestigd in Panama en biedt een echt privé-surfervaring op internet. Het bedrijf houdt geen logboeken bij over uw tijd op hun servers. Daarover gesproken, NordVPN heeft meer dan 5.200 servers over de hele wereld. Velen van hen zijn geoptimaliseerd voor specifieke doeleinden, zoals het streamen of downloaden van grote bestanden. Ze hebben ook een selectie van versluierde servers die geweldig zijn om VPN-blokkades in de VAE te omzeilen. Hoewel de provider geen eigen versluierende functie heeft die op alle servers kan worden gebruikt, is deze compatibel met Obfsproxy.

Bovendien kunt u de VPN naast Tor gebruiken voor een extra beschermingslaag tijdens het browsen. NordVPN ondersteunt de meeste grote apparaten. Er zijn speciale clients voor Windows-, Mac-, Android- en iOS-apparaten. Er zijn ook afzonderlijke browserextensies voor FireFox en Chrome.

Voordelen:
Meer dan 5.200 servers wereldwijd
Dedicated obfuscated servers
Compatibel met Obfsproxy
Beleid zonder logboeken
Werkt met Skype en andere VoIP-providers
Werkt met Tor
Solide beveiligingsprotocollen en encryptie
Veelzijdige abonnementen
30-dagen geld terug garantie

Nadelen:
Geen speciale verduisteringsfunctie

Of lees onze NordVPN Review

PrivateVPN

PrivateVPN is een relatief nieuwe kanshebber in de VPN-industrie. Ze hebben momenteel een klein netwerk van servers in 60 landen. Desondanks doet de VPN-provider uitstekend werk om uw activiteit veilig en privé te houden. Het bedrijf heeft een strikt zero-logs-beleid. Ze zijn gevestigd in Zweden en doen er alles aan om gebruikers snelle en betrouwbare VPN-verbindingen te bieden. Het beste van alles is dat PrivateVPN BitCoin accepteert voor betaling. Hierdoor kunt u volledig anoniem blijven, zelfs terwijl u uw account aanmaakt.

Als het gaat om beveiligingsprotocollen, gebruikt PrivateVPN alle belangrijke opties. Ze hebben ook sterke coderingstechnieken, een kill-schakelaar en ingebouwde IP-lekbeschermingsfuncties. De servers zijn vrij snel en doen het goed met het streamen van digitale inhoud over de hele wereld. De provider kan zelfs meerdere platforms deblokkeren, zelfs in de VAE.

Voordelen:
Zero-logs-beleid
Maakt gebruik van OpenVPN-, PPTP-, L2TP / IPsec- en IKEv2-protocollen
Kill switch en IP-lekbescherming
Port forwarding
Maximaal 6 gelijktijdige verbindingen
Werkt goed bij het deblokkeren van streamingplatforms
Betaalbaar
30-dagen geld terug garantie

Nadelen:
Niet zoveel servers als concurrenten
Geen speciale verduisteringsfunctie

AstrillVPN

AstrillVPN is een zeer populaire optie in Azië vanwege het vermogen om geblokkeerde websites en censuur te omzeilen. Als gevolg hiervan is het nuttig gebleken voor webgebruikers in de VAE. Het unieke van deze provider is dat ze meerdere verduisteringsprotocollen gebruiken. De eerste, OpenWeb genaamd, is in 2009 ontwikkeld door AstrillVPN. Het vermomt gegevens als regulier verkeer, waardoor het moeilijk is om VPN-gebruik te detecteren bij diepe pakketinspecties..

Het tweede protocol heet StealthVPN. Het neemt wat geweldig is aan OpenWeb en voegt eraan toe. Het kan helpen bij het omzeilen van geautomatiseerde firewallsystemen. Net als OpenWeb gebruikt dit protocol 256-bits codering. In tegenstelling tot OpenWeb kan StealthVPN echter worden gebruikt op een Wi-Fi-router om ervoor te zorgen dat al uw internetverkeer is beveiligd.

Voordelen:
Gebruikt 2 verduisteringsprotocollen
Houdt geen logboeken bij
Accepteert BitCoin
Dodemansknop
Veel beveiligingsprotocollen
Ondersteunt Windows, Mac, Linux, routers en meer
24 uur per dag live chat-ondersteuning
Gratis proefperiode van 7 dagen

Nadelen:
Kleinere netwerk
Sommige upgrades vereisen extra kosten
Korte en beperkende 7 dagen niet-goed-geld-terug-garantie

SurfShark

surfshark vpnSurfShark is een gebruiksvriendelijke VPN die redelijk goed werkt in de VAE. De provider gebruikt niet alleen meerdere beveiligingsprotocollen, maar er zijn veel extra functies om u te beschermen. Er is een kill-schakelaar om lekken te voorkomen, evenals een ingebouwde adblocker. De adblocker kan u helpen phishing-pogingen, malware, trackers en vele andere internetbedreigingen te voorkomen.

Net als de vorige opties in deze lijst, houdt SurfShark geen logboeken bij over uw tijd op het netwerk. Om hun klanten hiervan te verzekeren, wordt het bedrijf elk jaar onafhankelijk gecontroleerd. De resultaten van die audits zijn voor iedereen zichtbaar. SurfShark biedt zijn eigen dubbele VPN-servers voor extra bescherming. Ze gebruiken ook StealthVPN, een solide verduisteringsprotocol dat uw verkeer kan verbergen terwijl u surft.

Voordelen:
Dubbele VPN-servers
Zero-logs-beleid
Kan zoveel apparaten verbinden als je wilt
Gebruikt StealthVPN
Onafhankelijk gecontroleerd
Dodemansknop
Ingebouwde adblocker en malwarescanner
30-dagen geld terug garantie

Nadelen:
Kleinere netwerk

Of lees onze Surfshark Review

Werken gratis VPN’s in de VAE?

Hoewel gratis VPN-providers mogelijk in de VAE werken, wordt het niet aanbevolen om ze te gebruiken. Dit komt omdat gratis services doorgaans minder veilig zijn dan betaalde alternatieven. Hoewel de service misschien gratis lijkt, betaalt u er waarschijnlijk op andere manieren voor. Het is niet ongebruikelijk dat deze bedrijven uw logboeken bijhouden en gegevens verkopen aan externe adverteerders. Ze gebruiken ook inferieure beveiligingsprotocollen, missen de juiste verduisteringstechnieken en hebben trage servers. Omdat VPN-gebruik zo’n hot-button-onderwerp is in de VAE, is het raadzaam om gratis providers te vermijden. Waarom zou u het risico nemen als u een paar dollar per maand kunt betalen om service te krijgen die u kunt vertrouwen??

Conclusie

Het gebruik van een VPN in de VAE kan u helpen de strikte censuurwetten van het land te omzeilen. Het is echter belangrijk dat je voorzichtig bent. Hoewel het niet illegaal is om een ​​VPN te gebruiken, zijn bepaalde activiteiten op het particuliere netwerk dat wel. Als u een VPN kiest die uw veiligheid en anonimiteit in gevaar brengt, moet u mogelijk de gevolgen betalen. Het is belangrijk dat u de tijd neemt om uw VPN te kiezen. Zorg ervoor dat u de bijbehorende VPN-apps downloadt en installeert voordat u naar de VAE reist, zodat uw internetactiviteit privé is zodra u aankomt.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map