Passiiviset tuloideat, joita voit rakentaa vuonna 2020

Tapoja ansaita rahaa nukkumisen aikana

Vuosien ajan työskentelin painotalossa Kaakkois-Englannissa. Tunnini oli 6–18, 5 päivää viikossa ja 6–14 lauantaisin. En tuskin koskaan nähnyt vaimoni tai nuorta tytärtä. Kun menin kotiin töistä, hän nukkui nopeasti. Lähdin aivan liian aikaisin aamulla nähdäkseni hänet heräämään.


Kuten voitte kuvitella, tämä sai minut tuntemaan paskaa. Minulla oli kirjaimellisesti vain sunnuntai viettää aikaa perheeni kanssa ja silloinkin halusin vain nukkua.

Tiesin, että minun oli muutettava elämääni ja rajusti. Tarvitsin enemmän vapautta, joten passiivisten tulojen ideasta tuli minulle erittäin houkutteleva. Mutta tärkein asia, jonka olen oppinut luomaan passiivisia tuloja, tytäryhtiömarkkinoinnissa, on se, että sinun on työskenneltävä kovaa saadaksesi ne passiiviseen tilaan..

Valitsemani passiivisten tulojen tapa oli aloittaa blogi, rakentaa liikennettä orgaanisten lähteiden (Google) kautta ja ansaita sitten sivusto. Tämä vei minulta kauan saavuttaakseni, mutta kun rahat alkoivat tulla, lopetin työni. Elämäni voi vihdoin alkaa.

Kuinka paljon voit ansaita realistisesti?

Useiden tulolähteiden luominen ja lopulta passiivisten tulojen luominen ei ole lyhytaikainen rahan ansaintistrategia. Sinun on ajateltava pitkällä aikavälillä.

Olen kulunut 10 vuotta siitä, kun aloitin ensimmäisen blogini ansaita yli 150 000 dollaria kuukaudessa. Kesti vuosikymmenen, jotta pääsen siihen, missä olen tänään. Huomaa, että tämä on hyvin harvinaista, kun pystyy ansaitsemaan niin paljon rahaa passiivisesta tytäryritystulosta. En puhalta omaa trumpettiani, mutta olen tytäryhtiömarkkinoijien parhaan 0,001%: n joukossa. Nämä tulot ovat peräisin useista omistamista verkkosivustoista.

Tytäryhtiömarkkinointi ei kuitenkaan ole ainoa tapa voit ansaita passiivisia tuloja. Suurin osa passiivisia tuloja tuottavista ihmisistä saa yleensä sen pieninä määrinä useista tulolähteistä. Tässä oppaassa käydään läpi yli 100 tapaa, joilla voit ansaita passiivisia tuloja joko ansaitsemalla rahaa verkossa tai offline-tilassa tai molemmilla.

Joten mikä on passiivinen tulo?

Passiivisissa tuloissa maksetaan useita kertoja yhä uudelleen työstä, jonka teit vain kerran.

Esimerkki olisi, jos kirjoittaisit e-kirjan Kuinka hallita Microsoft Excel ja myi sen sähköpostilistallesi tai verkkosivustosi yleisölle 79 dollarilla. Olisit tehnyt aikainvestoinnin, joka on sanonut 200 tuntia tämän e-kirjan kirjoittamiseen, mutta se maksaa sinulle pian takaisin myynnissä. Voit myydä 100 näistä e-kirjoista kuukaudessa, josta netto passiiviset kuukausitulot ovat 7900 dollaria.

200 tunnin sijoitus = 7900 dollaria kuukaudessa

Passiiviset tuloideat, jotka voit aloittaa tänään

Ennen kuin luet edelleen, haluan vain toistaa kovan työn ja sinnikkyyden merkityksen. Passiivinen tulo ei tarkoita, että sinun ei tarvitse työskennellä sen hyväksi. Suurin osa näistä ideoista tarvitsee täyden huomion ja sitkeyden. Passiivinen tulo toimii vain, jos teet kovan siirrännäisen aluksi. Sinun on valittava sinulle oikeat passiiviset tulolähteet, koska sijoitat aikaa ja vaivaa aluksi saadaksesi tulolähteesi virtaamaan.

Kuten aiemmin mainitsin, aikasi maksetaan takaisin sinulle.

Passiiviset tulot ovat yleisempiä verkko- ja tytäryhtiömarkkinoinnissa. Sitä kosketan paljon tässä oppaassa, koska se on jotain, josta tiedän paljon. Siellä olevat mahdollisuudet saada jäljellä olevia tuloja ovat ilmiömäisiä.

Nämä passiiviset tuloideat ovat 100% legit. Heillä kaikilla on potentiaali tarjota sinulle tapa ansaita rahaa nukutessasi. Se on jotain, joka sopii persoonallisuuteesi, intohimoihisi, kokemukseesi tai taitoihin.

Kaikki passiiviset tulovirrat vaativat, että sijoitat yhden tai molemmat näistä kahdesta elementistä.

1) Ennakkorahoitusinvestointi tai

2) Ennakkoaikainen sijoitus

Hyppäämme suoraan sisään!

Aloita blogi

Blogin perustaminen on usein yksi ensimmäisistä asioista, joita ihmiset tekevät yrittäessään tuottaa passiivisia tuloja. Tämä johtuu siitä, että blogeilla voi olla hyvin joustava käyttö ja tarkoitus. Vaikka suurin osa ihmisistä ajattelee blogeja verkkopäiväkirjoina, ne ovat kehittyneet melko vähän Internetin syntymästä lähtien. Nykyään blogit ovat tärkeitä markkinointityökaluja, jotka voivat tuottaa tuloja yksin.

Blogin perustaminen on suhteellisen yksinkertaista. Tarvitset vain blogimisalustan, kuten WordPressin, ja isännöidyn verkkotunnuksen. Blogin ylläpidon kustannukset vaihtelevat melko vähän riippuen tietystä verkkotunnuksen laajennuksesta ja itse isännästä. Voit kuitenkin aloittaa upouuden blogin vain muutamalla dollarilla kuukaudessa. Kun verkkosivustosi on määritetty, voit alkaa tuottaa sisältöä ja houkutella yleisöäsi.

Suosittelemme aloittamalla blogin Bluehost . Voit saada käyttöösi vain 2,95 dollaria p / m +, saat ilmaisen verkkotunnuksen.

Maksimoidaksesi ansiosi sinun on löydettävä yleisö, joka pysyy kanssasi ja luottaa mielipiteesi. On tuhansia blogeja yksinkertaisista aiheista. Menestyksen avain on löytää sopiva markkinarako. Blogimaailma on valtava ja kilpailukykyinen. Joten ansaitset tuloja todennäköisemmin, jos digitaalitilassa kilpailu on vähemmän. Lisäksi sinun on tuotettava laadukasta sisältöä säännöllisesti, jotta lukijat pysyvät kiinnostuneina.

Kuinka blogit ansaitsevat rahaa

Blogit voivat tuottaa passiivisia tuloja monilla tavoilla. Yksi tuottoisimmista on tytäryhtiömarkkinointi. Tytäryhtiömarkkinoinnilla mainostat lähinnä tuotteita yleisöllesi. Jos yksi lukijastasi ostaa tuotteen blogissa myynninedistämisen kautta, saat palkkion.

Sinun ei tarvitse muuttaa blogiisi myynninedistämiskoneeksi hyötyäksesi sisaryhtiömarkkinoinnista. Itse asiassa tämän tekeminen vain kääntäisi lukijasi pois. Voit helposti huolehtia sisällöstäsi niin, että siihen sisältyy tytäryhtiölinkkejä ja saumattomia tarjouksia. Lisäksi, koska siellä on laaja valikoima kumppaniohjelmia, sinun ei tarvitse koskaan mainostaa tuotteita, joihin et usko. Voit kiinni tuotteista, joita rakastat ja voit rehellisesti suositella yleisöllesi..

Toinen tulolähde, josta voit hyötyä, on mainostila. Google AdSense ja Adsense -vaihtoehdot maksavat sinulle digitaalimainosten sijoittamisesta blogiisi. Tyypillisesti mainostulot maksetaan jokaisesta 1 000 näyttökerrasta. Jos blogisi liikenne on huomattavaa, mainokset voivat olla kannattava vaihtoehto.

Voit tietysti myös käyttää blogiasi myydäksesi tuotteita suoraan lukijoillesi. Monet Internet-yrittäjät haluavat myydä digitaalisia tuotteita, kuten oppaita, e-kirjoja, verkkokursseja ja videoita. Pidä kaupallistaminen mielessäsi riippumatta siitä, mitä päätät tehdä blogiisi. Kun blogisi kasvaa ja houkuttelee yleisöä, tulopotentiaalisi kasvaa sen mukana.

Sijoita joukkorahoitettuihin kiinteistöihin

Kiinteistöt ovat kokeiltu ja todellinen tulolähde. Jokainen tarvitsee asuin-, työskentely- ja leikkipaikan. Vaikka kiinteistömarkkinat vaihtelevat talouden kanssa, se on suhteellisen turvallinen ja vakaa tapa ansaita passiivisia tuloja. Valitettavasti kaikki eivät ole kiinteistönvälittäjä, jolla on miljoonia sijoituksia kiinteistöihin. Sieltä tulee joukkorahoitettu kiinteistö.

RichUncles.com

Yhteisrahoitus on kokenut valtavan nousun viime vuosina. Periaatteessa joukkorahoitus tarkoittaa sijoitusrahastojen keräämistä suurelta joukolta ihmisiä. Tämän sijoituksen tuotot jaetaan sitten alkuperäisen sijoituksen ja kiinteistösijoitusluoton ehtojen perusteella. Se antaa jokaiselle mahdollisuuden päästä jalkansa oveen ja sijoittaa tulevaisuuteensa joutumatta laittamaan käteisvaroja ostaakseen yksin omaisuutta.

On olemassa monia erilaisia ​​joukkorahoitusympäristöjä, jotka hoidetaan kiinteistösijoituksissa. Joitakin näistä ovat Fundrise, Rich Uncle ja RealtyMogul. Useimmissa käyttöympäristöissä on vähimmäissijoitusmäärä. Jotkut vaativat sinua sijoittamaan vähintään 500 dollaria liittymiseen. Toisilla on kuitenkin vain alhainen minimimäärä, vain 5 dollaria. Tämän jälkeen voit valita, mihin tuloja tuottaviin hankkeisiin haluat investoida. Alustat tarjoavat laajan tuotevalikoiman markkinoilla ympäri maata. Niihin kuuluvat asunnot, liikekiinteistöt, opiskelija-asunnot ja paljon muuta.

Passiivinen tulopotentiaali

Sijoittaminen joukkorahoitettuihin kiinteistöihin ei voisi olla helpompaa. Sinulla on mahdollisuus investoida hankkeisiin, joihin uskot. On paljon erilaisia ​​tekijöitä, jotka vaikuttavat siihen, kuinka paljon voit ansaita. Kaikki riippuu siitä, kuinka paljon sijoitat projektiin ja kuinka onnistuneeksi siitä lopulta tulee. Kiinteistö ei ole nopea, yön yli tapahtuva asia. Tulojen tuottaminen vie aikaa. Kun projekti kuitenkin alkaa tuottaa tuloja, voit hyötyä siitä tekemättä mitään. Kaikkia kiinteistöjä hallinnoivat ja suunnittelevat muut ihmiset. Sinun ei koskaan tarvitse käydä kiinteistössä tai edes asua samassa tilassa. Se on käytännöllinen sijoitus, joka voi tarjota sinulle huomattavan määrän passiivisia tuloja tulevina vuosina.

Osinkotulot

Jos säästät rahaa, miksi et sijoittaisi sitä luotettavaan passiiviseen tuloon? Osakesijoittaminen on yksi vanhimmista tavoista tuottaa tuloja tekemättä paljon työtä. Vaikka osakemarkkinat tulevat riskeineen, on yksi tyyppinen osakeinvestointi, joka voi tarjota sinulle pitkäaikaisia ​​etuja.

Osinkoosakkeet maksetaan säännöllisesti. Osakkeenomistajat saavat yleensä pienen voiton vuosineljänneksittäin. Maksettu määrä koskee kutakin osaketta. Joten tulopotentiaalisi riippuu täysin siitä, kuinka monta osaketta valitset ostaa. Jos olet huolissasi liittyvistä riskeistä, tiedät mielelläni, että osinko-osuuksia pidetään usein konservatiivisina sijoituksina.

Tämän tyyppisiä osakkeita tarjoavat isot nimiyritykset, joilla on aiemmin ollut merkittäviä tuloja ja jotka ovat pysyneet suhteellisen vakaina osakemarkkinoilla. Jos etsit mahdollisia investointeja, tunnet todennäköisesti suurimman osan kyseisen luettelon nimistä.

On monia pörssivälittäjiä, jotka voivat auttaa sinua aloittamisessa. Ally Invest on vakiintunut verkkovälittäjä, joka tarjoaa sinulle menestymiseen tarvittavat työkalut. Ilmaisten koulutuskurssien lisäksi Ally Invest voi yhdistää sinut ammattimaiseen neuvonantajaan, joka voi auttaa sinua hyödyntämään sijoituksesi parhaalla mahdollisella tavalla..

Vertaisluotot

Vertaislainojen suosio kasvoi viimeisen vuosikymmenen aikana. Jotkut trendiä aloittaneista luotonantoalustoista, kuten Lending Club ja Prosper, ovat edelleen olemassa. Vertaislainauksen avulla sijoitat rahaa tarjoamalla varoja lyhennettyyn lainaan. Alkuinvestointisi maksetaan lainan voimassaoloaikana korkoineen.

Tämä luotonantoprosessi on hyvin samanlainen kuin perinteinen pankkilaina, mutta se tarjoaa enemmän etuja molemmille osapuolille. Monet ihmiset hakevat tällaisia ​​lainoja, koska he eivät voi saada perinteisiä optioita vakiintuneilta pankeilta tai ammattiliittoilta. Vertaisluotot voivat auttaa heitä saamaan asuntolainan, autolainan tai henkilökohtaisen lainan. Sinulle, sijoittajalle, saat tasaisen passiivisen tulon, joka voi jatkua useita vuosia riippuen tarjoamastasi lainasta. Paitsi, että myös näiden lainojen korot ovat yleensä paljon korkeammat. Kun keskimääräiset korot ovat yli 10 prosenttia, voit saada merkittävän voiton lainasta.

Kuinka vertaisarviointi toimii

Sijoituksen aloittamiseksi sinun on valittava, minkä alustan kanssa haluat työskennellä. Prosper- ja lainauspuiden kaltaiset alustat on suunniteltu tekemään prosessista mahdollisimman yksinkertainen. He yhdistävät sinut potentiaalisiin lainanottajiin laajan parametrivalikoiman perusteella. Näitä ovat lainan tyyppi, jonka laina on myöhemmin, luottokelpoisuus ja paljon muuta.

Sieltä voit päättää, mitkä lainat haluat rahoittaa. Viime kädessä voit valita kuinka varovainen haluat olla sijoituksesi kanssa. Voit aloittaa yhdellä sijoituksella ja kasvattaa salkkuasi ansaitsemallasi tulolla. Lainausalusta hoitaa kaikki paperit ja maksukeräykset. Alkuperäisten sijoitusten jälkeen voit saada palkkiot passiivisena tulovirrana.

Kirjoita e-kirja

E-kirjat ovat erittäin tuottavia, jos kohdistat oikeaan aiheeseen. E-kirjan kirjoittamisen iso vinkki on pitää se tietokirjallisena ja tarjota arvokas resurssi lukijoillesi. Älä mene reittiä yrittää kirjoittaa romaania tai fantasia / draama tarina. Tätä on paljon vaikeampaa myydä.

Tietokirjallisuus toimii parhaiten. “Kuinka” -kirjat ovat voittaja. Ja niiden ei tarvitse olla 40 000 sanaa tai 300 sivua. Suurin osa on hyvin lyhyitä ja asiaankuuluvia. Omakustannustoiminta on iso yritys, ja se tarjoaa kirjoittajille muunlaisen markkinointireitin kuin yrittää saada kustantaja antamaan sinulle kirjakaupan. Paikat, joissa voit itse julkaista kirjasi, ovat Amazonin Kindle Direct Publishing, Booktango ja Lulu.

Kuinka paljon voit ansaita

Tunnen ihmisiä, jotka ovat itse julkaissut omia kirjojaan ja jotka ansaitsevat 2 000 dollaria & 5 000 dollaria kuukaudessa heidän kirjansa digitaalisesta ja fyysisestä myynnistä.

Luo äänikirja

Jos olet kirjoittanut e-kirjan, miksi et siis luo sitä sisältöä toiseen muotoon myydäksi? Se on helppo tehdä. Ok, äänikirjan tuottamiseen liittyy vähän, mutta enemmän työtä, mutta voit kirjaimellisesti ulkoistaa koko projektin äänittämiseen asiantuntijoille ja äänentoisto-esittäjille, jotka tekevät sinulle. Käytän Upwork- ja Fiverr-tyyppejä tämän tyyppisissä töissä. Jos teet sen tällä tavalla, sinun ei tarvitse ostaa tai vuokrata erikoistuneita laitteita, jotka joudut äänittämään ja alustamaan äänitiedostot.

Upea sivusto, jonka avulla voit luoda ja myydä äänikirjasi, on AudioBook Creation Exchange.

Vuokrata huone talosi

Yksi helpoimmista tavoista ansaita rahaa on vuokraamalla yksi tai useampi kodin huoneista.

Useimmat ihmiset ovat kuulleet Airbnb: stä, mutta löytyy paljon muita vastaavia alustoja, kuten Tripping.com, HomeToGo, FlipKey, HomeAway, VRBO, VayStays, VacayHero, HouseTrip ja Wimdu. Kaikki nämä alustat toimivat suunnilleen samoin. Mainostat kotisi tilaa heidän verkkosivuillaan vuokralaisten löytämiseksi. Jos molemmat osapuolet pääsevät sopimukseen, saat palkan vain siitä, että annat jonkun viettää yön kotona.

Usein virheellisesti oletetaan, että joudut vuokraamaan koko kiinteistön, kun käytät Airbnb: tä tai muita vastaavia kilpailijoita. Tämä ei ole totta. Voit vuokrata melkein minkä tahansa kiinteistösi osan, mukaan lukien joissakin tapauksissa parvi, autotalli, aidat takaisin tai jopa ajotiellesi pysäköity ajoneuvo..

Kiinnitä vain huomiota paikallisiin ja osavaltion lakeihin, koska joillakin lainkäyttöalueilla Airbnb: n käyttäminen voi olla laitonta tai luokitella hotellitoimintaksi, mikä antaa sinulle mahdollisuuden sakkoihin, rikosoikeudellisiin toimiin tai ylimääräisiin veroihin..

Kuinka paljon voit ansaita?
Yöpymishinta kotisi vuokraamiseksi voi olla niinkin alhainen kuin 10 dollaria tai jopa 100 dollaria, riippuen sijainnin koosta, toivottavasta sijainnista (ts. Lähellä keskustaa tai muita tärkeitä nähtävyyksiä) ja mukavuuksista (kuten erillinen kylpyhuone). Ja vaikka 10 dollaria yöstä ei ehkä kuulosta omaisuudelta, joka voi helposti lisätä jopa 250 dollaria tai enemmän kuukaudessa, kaikki tekemällä vähän enemmän kuin napsauttamalla muutama painike Airbnb: llä ja tekemällä kevyttä puhdistusta jokaisen vieraan lähdön jälkeen.

Airbnb ja heidän kilpailijansa tekevät lähinnä lyhytaikaisia ​​vuokria, ts. Ihmisiä, jotka oleskelevat kodissasi vain muutaman päivän tai enintään viikon. Mutta hieno tapa saada entistä vakaa muoto passiivisista tuloista on vuokrata huone pitkäaikaisille vuokralaisille joko kuukausittain, puolivuosittain tai vuosittain..

Lyhytaikaisten vuokrausten osalta paikallinen laki luokittelee sinut todennäköisesti hotellien tai majatalojen ylläpitäjiksi, mutta pitkäaikaisten vuokrausten osalta sinut luokitellaan vuokranantajaksi. Varmista, että olet perehtynyt kaikkiin vuokranantajaksi asettamista koskeviin määräyksiin, mukaan lukien palvelut, joita sinulta saatetaan joutua tarjoamaan, ja vuokralaisiin liittyvät oikeudelliset suojaukset ja oikeudet. Sinua voidaan esimerkiksi vaatia allekirjoittamaan virallinen kirjallinen sopimus vuokralaisen kanssa ja pitämään hänen vakuusvaransa vakuustilillä..

Kumppanuusmarkkinointi

Affiliate-markkinointi on yksi yleisimmistä tavoista, joilla bloggaajat ja luojat ansaitsevat ansaita rahaa sisällöstään. Tytäryhtiömarkkinoinnin taustalla on lähinnä ajatus, että käytät vaikutusvaltaasi mainostaaksesi tiettyjä tuotteita yleisöllesi. Jos joku ostaa mainitun tuotteen suosituksellasi ja tytäryhtiölinkilläsi, yritys maksaa tietyn määrän myynnistä palkkiona.

Tytäryhtiömarkkinoinnin maailma on melko laaja. Monet yritykset hyödyntävät vaikutusvalvojien ulottuvuuksia myydäkseen tuotteitaan, joten sinulla ei pitäisi olla ongelmia löytää tuotteita, joita todella haluat suositella yleisöllesi. Voit luoda kumppanuuden suoraan yrityksen kanssa tai työskennellä tytäryhtiöalustan kautta. Alustojen avulla voit olla yhteydessä moniin yrityksiin ja tuotteisiin, laajentaen siten mahdollisuuksiasi.

Yleisön löytäminen

Tytäryhtiömarkkinoinnin onnistumisen avain on yleisö, joka luottaa ääneesi. Blogit ovat yksi yleisimmistä tavoista, joilla tytäryhtiömarkkinoijat perustavat online-läsnäolon. Voit löytää oman markkinaraon, houkutella yleisöä ja suositella tuotteita, joista he ovat hyödyllisiä. Yksi iso virhe, jonka uudet tytäryhtiöt tekevät, on ajaa mitä tahansa tietä tulevaa tuotetta. Valitettavasti kaikki tuotteet eivät ole samanlaisia. Sen varmistamiseksi, että yleisö luottaa mielipiteisiisi ja suosituksiisi, on tärkeää mainostaa tuotteita, joihin uskot.

Kuinka tytäryhtiömarkkinointi toimii

Kun blogisi on valmis ja valmis, voit alkaa mainostaa tuotteita tytäryhtiölinkkien kautta. Päätätkö tehdä yhteistyötä yrityksen tai komission kanssa, saat usein suoran linkin, jonka voit antaa lukijoillesi. Tämä linkki johtaa yrityksen verkkosivustoon tai suurempaan markkinapaikkaan, kuten Amazon. Kun lukijasi napsauttavat tätä linkkiä ja tekevät ostoksen, saat automaattisesti hyvityksen myynnistä. Jotkut yritykset käyttävät myös ainutlaatuisia tarjouskoodeja, jotta ne voivat seurata mistä osto tuli.

Kumppanitulopotentiaalin merkitseminen

Se, kuinka paljon voit tehdä tytäryhtiömarkkinoinnilla, riippuu palkkioprosentista ja tekemäsi myynnin määrästä. Palkkiot vaihtelevat dramaattisesti yrityksittäin. Tyypillisesti alempia hintoja käytetään tuotteisiin, joita on vähän helpompi myydä. Tuotteella voi olla alhaisempi hintalaji tai suuri kysyntä. Korkeammat palkkiot ovat päinvastoin. Ne voivat olla suurempi hankinta, mikä johtaa vähemmän myyntiä. Korkeamman palkkioprosentin ansiosta ansaitset kuitenkin enemmän rahaa tekemästäsi myynnistä.

Selvittää, kuinka paljon voit tehdä myyntiä kohden, on melko helppoa.

Oletetaan esimerkiksi, että mainostat 500 dollarin dollaria tuotetta 5 prosentin palkkioprosentilla. 5 prosenttia tuosta 500 dollarista on 25 dollaria. Joten, ansaitset 25 dollaria per myynti. Jos päädyt 10 myyntiä promootiosi ja tytäryhtiölinkin kautta, voit ansaita 250 dollaria pelkästään kyseisestä tuotteesta. Sanomattakin on selvää, että tytäryhtiömarkkinointi voi olla varsin tuottoisa pyrkimys.

Tässä on lyhyt opas Affiliate-markkinointiin

 • Löydä oma markkinarako, johon voit kohdistaa: Löydä jotain sinua kiinnostavaa tai aihetta, josta voit tutkia ja kirjoittaa. Älä usko, että sinun täytyy olla professori tällä kapealla.
 • Aloita blogi: Suosittelen blogin perustamista hostgator (maksaa vain 3 dollaria kuukaudessa + saat ilmaisen verkkotunnuksen + ilmaisen sähköpostitilin)
 • Aloita sisällön luominen ja kirjoittaminen.  Tytäryhtiömarkkinoinnin idea on, että tavoitteesi on auttaa lukijoita ratkaisemaan ongelma. Luo sisältöä, joka auttaa lukijoita.
 • Rakenna yleisö. Ei niin vaikeaa kuin saatat ajatella. Voit koota yleisön melko nopeasti Pinterestissä ja luomulistauksen avulla Googlessa (SEO)
 • Ansaitse ansaitsemasi sisältösi. Voit tehdä tämän mainosten (Adsense tai Alternatives), affiliate markkinoinnin, tuotteiden kanssa – se on sinun tehtäväsi!
 • Ota pikakurssi Affiliate-markkinoinnista. Michelle Schroderin tytäryhtiömarkkinointikurssin tulisi olla ensimmäinen pysähdys tytäryhtiömarkkinointimatkallasi.

Muut resurssit tytäryhtiömarkkinoinnista

Affiliate Marketing Sanasto

Paras Affiliate Networks

Affiliate-maksujen vastaanottaminen – muualla kuin Yhdysvalloissa

Parhaat Bitcoin-kumppanuusverkot

Vuokrata parkkipaikka / ajotie

Jos asut ruuhkaisella alueella, pysäköintitilasi tai autotalli voi olla suuri rahaa antava. Ihmiset maksavat paljon mukavuudesta ja turvallisuudesta. Tyypillisesti suuret kaupungit on varustettu laajoilla pysäköintihallilla, jotka voivat ladata vähintään 20 dollaria muutaman tunnin. Jotkut kunnat jopa veloittavat useita satoja dollareita vuoden mittaisesta pysäköintiluvasta. Jos asut pienessä kaupungissa, sinulla voi silti olla hienoja mahdollisuuksia, jos asut lähellä kaupungin keskustaa jyrkällä pysäköintimittarilla.

Voit käyttää käyttämättömääsi pysäköintitilaa, ajotieltä tai autotalli passiivisen tulon lähteeksi. Niin kauan kuin omistat tilan, se on täysin laillista. On jopa sovelluksia ja verkkosivustoja, joiden avulla voit tehdä prosessista mahdollisimman virtaviivaista ja vaivatonta.

Passiivinen tulopotentiaali

Tulopotentiaalin suhteen sijaintisi on aina suuri tekijä siinä, mitä kuljettajat ovat valmiita maksamaan. Kävelyetäisyydellä tapahtumapaikoista, toimistoista tai muista vilkkaan liikenteen alueista saadaan eniten potkua heidän hintaansa.

Saat paremman kuvan siitä, mitä ladata, katsomalla lähellä olevia pysäköintimahdollisuuksia. Ota huomioon pysäköintiluvien, autotallihintojen ja mittarihintojen hinta. On myös tärkeää miettiä, miten haluat hallita tilaa. Haluatko laskuttaa päivämaksun vai haluatko vuokrata yhdelle kuljettajalle usean kuukauden aikana?

On mahdollista ansaita vähintään 250 dollaria kuukaudessa, jos asut erinomaisella paikalla. Nämä tulot ovat mahdollisia, jos vuokraat pysäköintitilasi vain muutamaksi tunniksi päivässä. Voit ansaita vielä enemmän, jos otat huomioon yön yli pysäköinnin ja pitkäaikaiset vuokrasopimukset.

Kuinka vuokrata pysäköintitilasi

Yksi tapa päästä alkuun on hyvää, vanhanaikaista markkinointia. Voit mainostaa paikkasi verkossa tai kyltin kanssa kiireisen liikenteen aikana. Vain muutaman minuutin työllä voit helposti luoda sirinä ja saada paikkasi vuokraamaan.

Jos et halua käsitellä maksujen tai mainonnan keräämisen vaivaa, tarjolla on useita palveluita. Sovellukset, kuten CurbFlip, Pavemint ja Parklee, tekevät prosessista helppoa. Kaikki käsitellään älypuhelimella tai tietokoneella, joten voit tuottaa tuloja mistä päin maailmaa tahansa.

Osta olemassa oleva verkkosivusto, joka ansaitsee jo rahaa

Lähes niin kauan kuin Internet on ollut olemassa, ihmiset ovat ansainneet rahaa blogeistaan ​​tai henkilökohtaisista verkkosivustoistaan. Mutta nykyään, kun miljoonia blogeja on siellä, aloittaa blogi tyhjästä, tuottaa paljon hienoa sisältöä ja hankkia suotuisa hakukoneoptimointi kunnollisen voiton saamiseksi blogin kaupallistamisesta on erittäin pelottava tehtävä..

Hyvät uutiset on helppo pikakuvake – ostamalla jonkun toisen jo perustettu blogi!

Oli kyse sitten vähentyvästä kiinnostuksesta, uranmuutoksesta tai muista tekijöistä, siellä on runsaasti menestyviä blogin omistajia, jotka haluavat myydä verkkosivustonsa.
Sivustot, kuten Flippa ja Empire Flippers, toimivat välittäjinä ihmisille, jotka ovat kiinnostuneita myymään tai ostamaan verkkosivustoja, mukaan lukien onnistuneet blogit. Ennen kuin ostat, näet kaikki asiaankuuluvat tilastot, mukaan lukien päivittäiset, viikoittaiset ja kuukausittaiset sivun katselut, liikenteen lähteet, historiallinen suorituskyky ja muut tärkeät indikaattorit.

Flippa on verkkosivustojen välittäjien isoisä ja suurin nimi yrityksessä, mutta heillä on nyt paljon kilpailua Empire Flippers -yrityksestä. Molemmilla välittäjäsivustoilla on etuja ja haittoja, mutta ne toimivat molemmat välittäjinä avoimuuden ja oikeudenmukaisuuden varmistamiseksi verkkosivustojen liiketoiminnan ostamisessa ja myymisessä..

Flippa on ollut erillinen liiketoiminta vuodesta 2009 (ennen sitä se oli SitePoint Marketplacen tytäryhtiö). Empire Flippers on hiukan uudempi yritys, koska se perustettiin vuonna 2010, mutta molemmat välittäjät ovat suuria, vakiintuneita yrityksiä, joilla on upea maine. Empire Flippers väittää, että he ovat välittäneet yli 50 miljoonaa dollaria transaktioista yhteensä, kun taas Flippa väittää, että he ovat välittäneet yli 140 miljoonaa dollaria kaikista tapahtumista.

Kummallakin verkkosivustolla myytävät verkkosivustot voivat mennä jopa muutamasta sadasta dollarista satojen tuhansien dollarien hintaan. Molemmat tarjoavat luettelot aktiivisesti myytävistä verkkosivustoista sekä analyyttisiä tietoja myytävistä verkkosivustoista. Molemmat yritykset tarjoavat ostajille rajoitetun suojan, mukaan lukien myyjien tarkistaminen verkkoliikenteen tarkkuuden ja ansiotietojen suhteen. Jokaisella verkkosivustolla on kuitenkin erilainen käyttöliittymä, joten anna itsellesi runsaasti aikaa oppia ymmärtämään tarjottavaa.

Kun olet ostanut verkkosivuston, otat täyden hallinnan, mukaan lukien mainosten sijoittelu ja kaikki verkkosivustoon kuuluvat immateriaalioikeudet. Jos blogi ansaitaan rahaksi mainosten avulla, muista, että joudut korvaamaan nykyiset mainokset omalla tytäryritystililläsi luotuilla mainoksilla.

Käynnistä Amazonin niche-sivusto

Yksi taktiikka, jota olen vuosien varrella käyttänyt passiivisen tulolähteen hankkimiseen, on Amazon-tarkistussivustojen (aka Amazon Niche Sites) rakentaminen..

Olen kirjoittanut yksityiskohtaisen oppaan siitä, miten Amazon-tarkistussivusto voidaan rakentaa täällä.

Kun kyse on ansaitsemisesta verkossa tai sivutoimistoista, käytettävissäsi on kirjaimellisesti tuhansia vaihtoehtoja. Joten valitsemalla verkkoyritystyyppi, joka sopii sinulle ja elämäntyyliisi, voi olla ylivoimainen. Mielestäni Amazonin niche-sivustot ovat helpoin tapa ansaita paljon passiivisesti ansaittua rahaa verkossa. Paljon ihmisiä houkutellaan Amazon-kumppanuusmalliin, koska se voidaan helposti integroida heidän kiinnostuksenkohteisiinsa tai harrastukseensa. Esimerkki: Jos sinulla on blogia autoista, niin miksi et luotaisi joitain sivuja ympärillesi “Parhaat autovahat” tai “Opas autoosi parhaimpiin LED-nauhavalaisimiin”. Sitten voit lisätä joihinkin Amazon-tytäryhtiölinkkeihin, julkaista ja odottaa, että Googlen liikenne muuttuu palkkioiksi.

Tässä on nopea Amazon Niche -sivuston perustamisprosessin loppuminen.

 1. Löydä tuoterako josta voit kirjoittaa vähintään 40 sivua. Esimerkki: Vauva- ja lapsipohjaiset tuotteet
 2. Osta web-hosting + verkkotunnus verkkosivustollesi. Voit saada web-hosting 2,95 dollaria kuukaudessa + ilmainen verkkotunnus Bluehostilta.
 3. Asenna WordPress ja avaa blogiisi. – Katso täältä yksityiskohtainen aloitusblogin opas.
 4. Kilpailijoiden tutkimus. Tee muutama Googlessa etsitty aiheeseen liittyvä aihe, jotta näet kuka sijoittaa tuotteisiin, joita haluat tarkistaa. Esimerkki: Jos olet käynnistämässä vauvojen tuotteiden tarkistussivua, kokeile, kuka sijoittaa sellaisille termeille kuin “paras vaippalaukku” tai “paras vauvalelu”.
 5. Avainsanatutkimus.
 6. Aloita sisällön kirjoittaminen. Käytän Amazon-sisältöni Textbrokeria, mutta voit saada halvempia kirjoittajia Upwork- tai Fiverr-ohjelmista. Olen kirjoittanut yksityiskohtaisen oppaan kiinteän amazonisisällön luomisesta, joten lukekaa se ennen kuin aloitat kirjoittamisen.

Passiivinen tulopotentiaali

Taivas on raja Amazon-sivustoille. Voit helposti saada 40 sivun sivustoa, joka ansaitsee 500 dollaria kuukaudessa vuodessa, jos määrität sen oikein. Tunnen ihmisiä, jotka ansaitsevat jopa 25 000 dollaria kuukaudessa vain yhdellä Amazon-niche-sivustolla, ja suurin osa siitä on voittoa.

Luo johtavan sukupolven verkkosivusto

Myy tuotteita Amazonilla – Amazon FBA

Ok, tätä ei kutsutaan 100% passiiviseksi, mutta kun olet vakiintunut ja sinulla on menestyviä tuotteita myymässä Amazonissa, teoriassa voisit saada jonkun hallitsemaan Amazon FBA -yrityksen päivittäistä toimintaa..

Amazonin FBA: n suorittama täyttö (FBA) on Amazonin perustama ohjelma, jonka kautta lähetät tuotteita Amazonille myydäksesi sitä sitten verkossa Amazonissa. He myyvät ja lähettävät tuotteita sinulle. Tämä tarkoittaa, että voit skaalata arbitraasiyrityksen nopeasti, koska sinun ei tarvitse varastoida tuotteita omassa kodissasi tai tuhlata aikaa postituskululla. Tämä antaa sinulle enemmän aikaa ja energiaa kanavoida liiketoiminnan ja elämän muihin osiin.

Temppu yrittää löytää oikeat tuotteet myytäväksi Amazonin kautta. Tämäntyyppinen liiketoiminta voi olla erittäin tuottoisaa, eikä ole epätavallista, että ihmiset ansaitsevat 80 000 dollaria kuukaudessa voittoa vain 4 tai 5 tuotteesta, jotka hän on hankkinut Kiinasta..

Jotta voisit ymmärtää Amazon FBA -liiketoimintaa ja saada oikeita tietoja ja taitoja kokeneelta ammattilaiselta, ehdotan, että siirryt FBA Starsille.

ILMAINEN kannattava Amazon FBA -myyjän e-kirja

Tässä on pieni bonus MakeaWebsiteHub-lukijoille. Tämä FBA Stars -yrityksen ilmainen e-kirja näyttää 5 helppoa vaihetta erittäin kannattavien tuotteiden myyntiin Amazonilla.

Jos olet koskaan haaveillut omasta pomostasi ja ansaitsemisesta verkossa, tämä e-kirja inspiroi sinua aloittamaan matkan. 100% ilmainen. Sinulla ei ole mitään menetettävää!

Olen käynyt kurssin itse, ja minun on sanottava, että se on ollut massiivinen apua auttaessani minua oman Amazon FBA -yrityksen perustamisessa.

Rahat takaisin -palkkiot palkitsevilla ostospaikoilla

Nykyään sinun ei tarvitse edes poistua talostasi raaputtaaksesi sitä ostoskipsiä. Jos olet innokas verkkokauppias, voit ansaita rahaa ostamalla rakastamasi tuotteet. Rahat takaisin -sivustot tarjoavat prosenttiosuuden lopullisesta myyntimäärästä. Paitsi että säästät rahaa, myös ostoksesi takaisin saamasi rahat tallennetaan myöhempää käyttöä varten. Muutama taalaa täältä täältä jokaisesta ostostasi kertyy melko nopeasti, mikä johtaa mukavaan voittoon muutaman kuukauden välein.

Yksi parhaimmista asioista rahat takaisin -sivustoissa on, että sinun ei tarvitse tehdä mitään. Kun olet luonut tilin, voit muodostaa yhteyden haluamaasi verkkokauppaan alustan kautta. Kun teet oston, kaikki nämä tiedot tallennetaan ja siirretään heti. Ei ole mitään monimutkaista täytettävää paperityötä tai ärsyttävää estettä.

Jotkut sivustot, kuten Swagbucks ja eBates, tarjoavat jopa ainutlaatuisen selainlaajennuksen. Laajennus aloittaa rahat takaisin-säästöt automaattisesti joka kerta, kun vierailet kumppanuus verkkokaupassa. Se voi näyttää sinulle tekemäsi käteisen ja auttaa maksimoimaan ansiosi.

Kuinka se toimii?

Nykyaikaiset Cash back -sivustot toimivat paljon kuin vanhan koulun alennukset. Monet tiili- ja laastimyymälät tarjosivat alennuksia asiakkaille, jotka ostivat tietyn tuotteen. Näiden alennusten voidaan sitten väittää palauttavan osan ostohinnoista. Rahat takaisin -sivustot toimivat samalla tavalla. Sen sijaan, että se olisi rajoitettu tiettyyn tuotteeseen, rahat takaisin -korkoa sovelletaan lopulliseen ostohintaan. Suurin osa verkkosivustoista toimii myös monenlaisten yritysten kanssa, mikä tarjoaa sinulle enemmän ostosvaihtoehtoja. Mitä enemmän rahaa kulutat kaupassa, sitä enemmän rahaa voit saada takaisin.

Tulopotentiaali

Palautettavan käteismäärä vaihtelee myymälästä toiseen. Yritykset tekevät yhteistyötä näiden kauppojen kanssa houkutellakseen uusia asiakkaita. Ne saattavat tarjota erilaisia ​​rahaa takaisin -korkoja suurten kampanjoiden tai tuotelanseerausten aikana. Tyypillisesti voit löytää hinnat välillä 5–10 prosenttia. Ei kuitenkaan ole harvinaista, että hinnat näkevät jopa 40 prosenttia.

Luo ja myy verkkokurssi

Oletko koskaan halunnut oppia lisää tietystä aiheesta tai aiheesta? Olet todennäköisesti, että olet kääntynyt Internetiin löytääksesi opetusohjelman, opetusvideon tai luokan kyseisestä aiheesta.

Hyvä uutinen on, että nyt kuka tahansa voi helposti ja nopeasti luoda verkkokurssin. Ja yksi suosituimmista paikoista luoda ja myydä verkkokursseja on opetettava.

Saatat olla yllättynyt siitä, mitä ihmiset ovat valmiita maksamaan oppiaksesi sinulta. Olipa kyseessä DIY-taidot, maalaus, piirtäminen, musiikkitunnit, vieraiden kielten opetus, markkinointi, myynti, tietokoneohjelmointi, digitaalinen suunnittelu, ruoanlaitto tai käsityöt, kaikki mitä osaat, voidaan muuttaa helpoksi passiivisten tulojen virtaksi.

Joitakin kiinnostavimpia Nykypäivän Teachable-kenttäkursseja ovat seppaaminen, droonilennon oppiminen, ilmaiset sukellustunnit ja äitiyden valmistelukurssit.

Opettavan intuitiivinen käyttöliittymä tekee kurssin luomisesta ja myymisestä todella helpon. Sinua pyydetään luomaan tili ja perustamaan sitten “koulu” (“tuotenimi” yrityksellesi) myynnin aloittamiseksi. Teachable -palvelussa on täysi valikoima työkaluja, joiden avulla voit integroida videon, äänen, valokuvat ja muut mediat verkkokurssiisi. Opettavissa oleva tekee myös kaiken materiaalin isännöinnin tai varastoinnin niin, että se on aina heti saatavana opiskelijoille.

Teachable tarjoaa opettajille erilaisia ​​tilaustasoja, mukaan lukien ilmainen taso. Maksetut tasot sisältävät lisäominaisuuksia ja kurssien / kurssien paremman mainostamisen heidän verkkosivuillaan. Maksu suoritetaan Paypalin kautta ja maksut tapahtuvat 30 päivän kuluttua myynnin kuukauden päättymisestä. Viivästys otetaan huomioon takaisinperinnät (palautukset).

Opettavissa on laaja valikoima kolmansien osapuolien integrointeja, mukaan lukien sähköpostimarkkinoinnin tarjoajat, kuten MailChimp ja ConvertKit, Visian tietokilpailut ja kyselyt, webhooksit (API-liitettävyys) ja Zapierin monivaiheiset toiminnot. Teachable tarjoaa myös apua luokan markkinoinnissa ja mainostamisessa (myös sosiaalisen median kautta).

Opetettavissa voit myös toteuttaa kumppaniohjelman, jossa maksat (automaattisesti) pienen palkkion jokaiselle, joka myy menestyksekkäästi jonkin kurssisi. Tämä on hieno tapa lisätä tietoisuutta kurssistasi ja houkutella lisää opiskelijoita!

Luo YouTube-kanava

Hyvällä kameralla ja vähän videonmuokkausosaamista voit luoda huomattavan määrän tuloja YouTube-kanavalla. Vaikka monet ihmiset näkevät videonjakoverkkosivuston hauskana videon katselupaikkana, se on itse asiassa tuottoisa liiketoimintamahdollisuus. Tuhannet sisällöntuottajat ansaitsevat elantonsa luomalla videoita innokkaalle yleisölle.

Sisällöntuottajat ansaitsevat rahaa YouTubessa mainostulojen kautta. Kun alat kehittää uskollisia katsojien seurantoja, videosi voidaan ansaita rahaksi. Vaikka YouTuben ansaitsemisohjeet muuttuvat usein, niitä ei ole kovin vaikea noudattaa. Tällä hetkellä sinulla on oltava vähintään 1000 tilaajaa tai 4000 tuntia katsottua sisältöä. Kun videosi on kaupallistettu, yritykset voivat lisätä mainoksen ennen sisältöäsi.

Tuottamiesi videoiden tyypistä riippuen voit jopa saada kumppanuuksia ja käyttää tytäryhtiömarkkinointitaktiikoita. Koska videot pysyvät YouTube-tilassa toistaiseksi, voit ansaita tuloja yhdestä sisällöstä monien vuosien ajan.

Yksi yleinen YouTube-väärinkäsitys on, että tarvitset syvällistä mediakoulutusta menestyäksesi. Vaikka monet lahjakkaat elokuvantekijät ja animaattorit menestyvätkin alustalla, sinun ei tarvitse olla Steven Speilberg ansaitaksesi rahaa. Vlogging tai videoblogging on helppo tapa pitää yleisösi viihdyttävänä samalla kun luodaan kestävä passiivinen tulovirta.

Kuinka paljon rahaa voit ansaita?

YouTubeen ansaitsemasi rahasumma riippuu täysin siitä, kuinka monta katselua saat. Mainostuotot maksetaan yleensä tekijöille tuhannesta näyttökerrasta. Tämä hinta, jota kutsutaan myös tuhannen näyttökerran hintaksi, alkaa yleensä uusien tekijöiden alaosasta. Voit odottaa, että CPM-korko on noin 2,00 dollaria, kun aloitat ensimmäisen kerran. Joten jokaisesta 1 000 videon katselusta saat kaksi taalaa.

Vaikka se ei ehkä aluksi tunnu niin paljon, tämä summa kasvaa nopeasti. Tämä pätee erityisesti, jos kanavallasi on paljon videoita. Kun videosi suosioituvat, brändit ja markkinointiyritykset maksavat enemmän mainostaaksesi kanavallasi. Jotkut foorumin suosituimmista tekijöistä voivat saada CPM-hinnat vähintään 7 dollaria.

Myy valokuvasi verkossa

Nykypäivän digitaalimaailmassa visuaalit ovat kaikkea. Laadukas valokuvaus on aina kysyntää. Jos sinulla on luova silmä, voit myydä kuviasi helposti verkossa. Sinun ei edes tarvitse mitään hienoja laitteita, jotta voit alkaa ansaita rahaa. Tarvitset vain kameran tai älypuhelimen.

Yritykset, kuten ShutterStock, iStockPhoto ja DreamsTime, yhdistävät intohimoisia valokuvaajia potentiaalisiin asiakkaisiin. Valokuvasi voivat ostaa tai lisensoida mainostoimistot, luovat ammattilaiset ja muut.

Kuinka se toimii

Aloittaminen on melko yksinkertaista. Sinun on ensin luotava tili yhdestä monista stock photo -yrityksistä. Tilin luominen on yleensä ilmaista. Vaikka joillakin näistä yrityksistä on joitain jäsenyysvaatimuksia, niitä on suhteellisen helppo täyttää.

Sieltä voit aloittaa valokuvien lähettämisen ja salkun rakentamisen. Joillakin yrityksillä, kuten ShutterStockilla, on jopa mobiilisovellus, jotta voit ladata älypuhelinvalokuvia tien päällä. Avain menestykseen stock-valokuvauksella on saada sisältösi näkyviin. Sen lisäksi, että varmistat, että kuvasi täyttävät kaikki tekijänoikeus- ja kokovaatimukset, sinun on myös annettava laadukas kuvaus. Valitsemastasi käyttöjärjestelmästä riippuen saatat myös pystyä liittämään valokuviin tiettyjä avainsanoja, jotta ne tulevat esiin, kun potentiaalinen asiakas etsii kyselyä.

Passiivinen tulopotentiaali

Hienoa valokuvien myynnissä verkossa on, että ne ovat aina asiakkaiden saatavilla. Kun olet ottanut valokuvan ja lähettänyt sen alustalle, työsi on valmis. Asiakkaat voivat sitten myöntää lisenssin valokuvaan monien vuosien ajan.

Tulopotentiaalin suhteen on otettava huomioon monia tekijöitä. Suurin osa stock photo -alustasta maksaa ennalta määrätyn hinnan jokaisesta kuvan lataamisesta. Tarkka summa vaihtelee kuitenkin asiakkaan tekemän ostotyypin mukaan. Tyypillisesti voit odottaa ansaitsevan noin 25 senttiä jokaisesta latauksesta. Tämä määrä voi nousta, kun enemmän työstäsi ladataan ja suosio kasvaa.

Vuokraa auto mainostilaan

Tiedätkö, että voit ansaita rahaa vain ajamalla autoasi? En puhu Uber-kuljettajaksi tulemisesta. Siellä on yritys nimeltään Wrapify joka tarjoaa kuljettajille mahdollisuuden ansaita 100 dollaria & 600 dollaria kuukaudessa pitämällä heidän autonsa käärittynä ilmoituksella ja ajamalla kaupunkia kaupungissa. Ok, se ei ole passiivinen, mutta saat palkkaa siitä, että teet jotain, jonka yleensä tekisit joka tapauksessa … ajaa. Kustannuksia ei ole etukäteen, ja kuljettajat maksavat mailin.

Vuokraa auto

Tässä “keikka” -talouden nopeatempoisessa maailmassa mitä tahansa ja kaikkea voi vuokrata tarpeen mukaan, mukaan lukien moottoriajoneuvot.

Olipa sinulla auto, kuorma-auto, maastoauto, matkailuauto, moottoripyörä, bussi, skootteri tai muun tyyppinen moottoriajoneuvo, se on melko helppo prosessi vuokrata se lyhytaikaisesti ja ansaita nopeasti rahaa.

Aivan kuten Airbnb antoi ihmisille ansaita rahaa vuokraamalla talojaan (tai kodinsa huoneita), Turon kaltaiset verkkosivut antavat kenelle tahansa mahdollisuuden vuokrata henkilökohtaiset ajoneuvonsa lyhytaikaisesti. Turo tarjoaa tällä hetkellä vuokra-autojen luetteloita yli 5500 kaupungissa ympäri maailmaa, mukaan lukien Yhdysvallat, Kanada, Saksa ja Iso-Britannia.

Olipa ajoneuvosi kirsikkakunnossa oleva luksusauto tai hyvin käytetty stock-sedaani, vuokraamisesta löytyy aina ihmisiä. Suositut tyylit, kuten sähköautot (erityisesti Tesla ja Toyota Prius), suuret maastoautot ja urheiluautot (mukaan lukien vanhat vaihtovelkakirjalainat), voivat mennä jopa 100 dollaria päivässä. Vanhemmat ajoneuvot vähemmän suosituissa tyyleissä (kuten sedaanit) voivat kuitenkin ansaita vähintään 20 dollaria päivässä.

Turossa on kätevä laskin, jonka avulla voit esikatsella kuinka paljon voit tehdä päivässä tai kuukaudessa asuinpaikan (mikä vaikuttaa kysyntään) ja omistamasi auton mallin perusteella. Turo sallii kuitenkin vuokrata vain vuonna 2006 valmistettuja tai uudempia ajoneuvoja.

Turon kilpailijoita ovat HyreCar, FlightCar, Getaround, GoEuro, Silvercar, BookLogic, Enterprise CarShare, AutoLib ja Hertz Global. Jokaisella yrityksellä on omat säännöt ja määräykset (mukaan lukien miten vuokralainen tankkaa ajoneuvoasi), joten muista kouluttaa itsesi täysin ennen ajoneuvosi merkitsemistä.

Vaikka jotkut ihmiset ovat kiinnostuneita vain ajoneuvojen vuokraamisesta muutamaksi tunniksi, suurin piirtein kaikki yksityisajoneuvojen vuokraussivustot alkavat päivähinnoilla, mikä tarkoittaa, että on aika hankala yrittää vuokrata ajoneuvoasi päivän aikana (esimerkiksi kun olet töissä), mutta onko se palannut samana iltana, vaikka monet yrittäjät ovat onnistuneet tekemään sen!

Tällä hetkellä useimmissa lainkäyttöalueilla ei ole juurikaan sääntelyä tai valvontaa yksityisten ajoneuvojen henkilökohtaisen (ei-kaupallisen) vuokrauksen suhteen, vaikka tämän odotetaan muuttuvan pian, kun hyötyajoneuvovuokrausyritykset torjuvat tätä tunkeutumista markkinoilleen.

Vuokraa tavaroitasi

Yksi omituisista, mutta helpoimmista tavoista saada tasaisesti passiivisia tuloja on vuokraamalla henkilökohtaisia ​​tavaroitasi.

Sinä yllättyisit juuri siitä, mitä ihmiset olisivat valmiita vuokraamaan sinulta. Suosittuja esimerkkejä ovat: työkalut, kotitalouksien siivousvälineet ja -välineet, keittiövälineet, urheiluvälineet, kunto- tai kuntolaitteet (mukaan lukien kotitreenit), retkeilyvarusteet, matkalaukku- ja matkatarvikkeet, televisiot, radiot, huippuluokan kamerat, DJ ja äänilaitteet, projektorit, uima-altaan lelut ja tarvikkeet, polkupyörät, soittimet, valot ja valaistusvälineet, puutarhavarusteet ja huonekalut, vanhat tietokonejärjestelmät, skootterit, droonit ja kauko-ohjattavat ajoneuvot, videopelikonsolit ja tarvikkeet sekä vauvojen ja lasten tavara.

Vaatteiden vuokraamisesta löytyy myös valtavia markkinoita, mukaan lukien kengät, mekot, miesten juhlavaatteet, naisten juhlavaatteet, vapaa-ajan vaatteet ja asusteet, kuten hatut, huivit, käsineet ja korut. Tämä vaihtoehto on erittäin suosittu suurissa kaupungeissa, kuten New York, Los Angeles ja Chicago.

Todennäköisesti suurin henkilökohtaisten esineiden vuokraustilassa työskentelevä verkkosivusto on Yhdistyneessä kuningaskunnassa toimiva Fat Llama. Vuonna 2015 perustettu yritys aloitti sen jälkeen, kun kaksi Lontoon alueen teknistä työntekijää tajusi, kuinka vaikeaa oli lainata työkaluja tai kodinkoneita lyhyisiin kertaluonteisiin tehtäviin.

Fat Llaman kilpailijoita ovat Skipti ja PeerRenters, jotka kaikki toimivat samoilla perusteilla. Käyttäjät sijoittavat “mainoksia” kohteille, joita he voivat vuokrata, ja kaikki, jotka haluavat vuokrata tuotteen sinulta, ottavat yhteyttä verkkosivuston kautta. Kohteita voi vuokrata lyhyiksi ajanjaksoiksi yhdeksi päiväksi (tai muutamaksi tunniksi) tai niin kauan kuin useita kuukausia. Ja asumustasi riippuen ilmaisen mainoksen lähettäminen Craigslistiin voi olla myös hieno tapa ansaita helppoja tuloja vuokraamalla henkilökohtaisia ​​esineitäsi..

Olipa kyseessä jotain kausiluonteista, jota käytät harvoin (kuten hiihtovälineitä), tai vanha esine, joka kerää hitaasti pölyä autotalliisi tai kellariin, käytännössä mitä tahansa omistamaasi voi vuokrata. Huolimatta siitä, kuinka ”kapealla” esineellä luulet olevan tai kuinka todennäköisesti sitä vuokrataan, siellä on todennäköisesti joku, joka etsii juuri tätä tuotetta ja maksaa mielellään muutaman dollarin vuokrataksesi sen sinulta. Joissain tapauksissa esineiden vuokraamiseen saattaa jopa liittyä enemmän kysyntää kuin ostaa!

Muista aina tarkistaa käyttämäsi vuokrausmarkkinapaikan ehdot ja saada lisätietoja omaisuuden varkauksien ja vaurioiden estämistä koskevista suojauksista..

Osta rojalteja

Musiikkiteollisuus on monen miljardin dollarin rahaa antava kone. Vaikka useimmat ihmiset ajattelevat, että sinun on oltava muusikko tai lauluntekijä, jotta otettaisiin pala siitä piirarasta, niin ei ole niin. Musiikkipalkkiot ovat erittäin tuottavia ja voivat tuottaa passiivisia tuloja vuosikymmenien ajan. Voit ostaa rojalteja musiikista, jonka luomiseen sinulla ei ollut mitään osaa. Kun omistat nämä rojaltioikeudet, ansaitset tuloja joka kerta, kun kappale esitetään, soitetaan radiossa tai käytetään markkinointiin.

Se on suhteellisen turvallinen sijoitus. Toisin kuin kiinteistö- tai osakemarkkinasijoitukset, talous ei vaikuta musiikkiin. Tekijänoikeus- ja julkaisulaki on myös melko vankka, suosimalla sisällön luojaa. Tämän seurauksena on olemassa useita tapoja, joilla musiikki voi ansaita rahaa.

Royalty Exchange -ympäristön kaltaiset käyttöoikeusmaksujen hankintaprosessit ovat erittäin yksinkertaisia. Kun oikeudenhaltija asettaa rojaltinsa myytäväksi, foorumi toteuttaa huutokaupan. Myynnin ehdot vaihtelevat dramaattisesti huutokaupasta huutokauppaan. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden tehdä sinulle sopiva sijoitus.

Sinun ei tarvitse ostaa kaikkia kappaleen oikeuksia. Monet oikeudenhaltijat tarjoavat prosenttiosuuksia. Jotkut tarjoavat myös täydellisen tekijänoikeuksien hallinnan ja muut etuudet, joiden avulla voit siirtää tulopotentiaaliasi entisestään.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map